Cursus Academisch Engels – Schrijven voor bachelorstudenten

De cursus Academisch Engels – Schrijven voor bachelorstudenten is uitermate geschikt als je bezig met een bacheloropleiding. Dan heb je gemerkt dat een goede academische schrijfvaardigheid Engels essentieel is om je opleiding succesvol te doorlopen.

€175,00

Inschrijven

Over de cursus Academisch schrijven in het Engels voor bachelorstudenten

Academisch schrijven Bachelor

Deze cursus helpt je betere Engelstalige essays te schrijven. In de cursus verbeter je je academische schrijfvaardigheid door te focussen op verschillende aspecten zoals de tekstopbouw van je paper, samenhang in je tekst, plagiaat vermijden en stijl. Je gaat aan de slag met je eigen schrijfproducten uit je opleiding.

Inschrijven

Leerdoelen

In de cursus Academisch schrijven in het Engels voor bachelorstudenten werkt je toe naar taalniveau B2+.

In deze cursus ontwikkel je je academische schrijfvaardigheid. Je krijgt inzicht in welke aspecten cruciaal zijn voor een goed academisch essay. Je werkt aan je eigen schrijfproducten en krijgt persoonlijke en constructieve feedback hierop.

Inschrijven

Methode

Tijdens de cursus zijn er individuele schrijfopdrachten maar er wordt ook in groepjes en klassikaal gewerkt.

In deze cursus vergroot je je academische woordenschat en verbeter je je schrijfvaardigheid. Onderwerpen uit jouw studie komen in schrijfopdrachten aan bod. Onderwerpen waaraan aandacht wordt besteed, zijn: grammaticale structuren, academisch vocabulaire, interpunctie, signaalwoorden, soorten essays, parafraseren en stijl.

 

Inschrijven

Tijdsinvestering

De cursus Academisch schrijven in het Engels voor bachelorstudenten bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1 uur en 45 minuten bij Babel in Utrecht.

Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk leert van de bijeenkomsten, verwachten we van jou dat je ongeveer 3 uur per week aan zelfstudie besteedt. Natuurlijk ontvang je hier lesmateriaal en opdrachten voor, die tijdens de bijeenkomsten zullen worden besproken.

Inschrijven

Praktisch

De voertaal tijdens de bijeenkomsten is Engels. Je ontvangt een certificaat als je minimaal 5 van de 6 bijeenkomsten hebt bijgewoond en de opdrachten hebt gemaakt. Er wordt gerekend op je aanwezigheid en actieve deelname aan de bijeenkomsten. Studeer of werk je bij de Universiteit Utrecht, dan krijg je 25% korting op deze cursus.

Inschrijven