Cursus zakelijk Nederlands voor anderstaligen

Spreekt u regelmatig Nederlands voor uw werk en wilt u uw zakelijk Nederlands verbeteren? Wij bieden cursussen zakelijk Nederlands voor anderstaligen op maat en u kunt zich inschrijven voor groepscursussen. Daarnaast bieden wij ook taal- en communicatietrainingen die wij speciaal voor u of uw bedrijf samenstellen.

Ons aanbod:

  1. Groepscursussen Nederlands
  2. Op maat gemaakte trainingen zakelijk Nederlands

1. Groepscursussen Nederlands

Beginner? Gevorderd? Wij hebben een cursus Nederlands die bij jou past. Bekijk hieronder welke cursussen wij aanbieden. De meeste van onze cursussen Nederlands worden zowel op locatie als online in de virtual classroom gegeven. Door onze kleinschalige cursusgroepen blijf je betrokken en gemotiveerd.

Algemeen

Beginners
Halfgevorderden
CursusAantal lessenAantal wekenStart- niveauDoel- niveauPrijs 
Halfgevorderden Nederlands (B1)3418A2B1€ 880,-
Halfgevorderden Nederlands Intensief (B1)349A2B1€ 880,-
Spoedcursus Halfgevorderden Nederlands (B1)255A/A2-B1€ 1250,-
Halfgevorderden Nederlands (B1) compact17A/A2-B1€ 785,-
Halfgevorderden Nederlands (B1) individueel online17A2B1€ 2575,-
Nederlands voor Duitstaligen (Halfgevorderden)179A2+B2€ 470,-
(Ver)gevorderden
CursusAantal lessenAantal wekenStart- niveauDoel- niveauPrijs 
Gevorderden Nederlands (B2) 3418B1B2€ 880,-
Gevorderden Nederlands Intensief (B2)349B1B2€ 880,-
Spoedcursus Gevorderden Nederlands (B2)345B1B2€1250,-
Gevorderden Nederlands (B2) compact17B1B2€775,-
Gevorderden Nederlands (B2) individueel online17B1B2€2575,-
Nederlands voor Vergevorderden (C1)1616B2C1+€ 535,-
Nederlands voor Duitstaligen (Gevorderden)1717B2 C1€ 470,-

Zakelijk

CursusAantal lessenAantal wekenStart-
niveau
Prijs
locatie
Cursus Nederlandse Spelling & Grammatica2 dagen2C1€ 105,-
Professioneel presenteren2 dagen2C1€ 920,-
Zakelijk schrijven44C1€ 510,-

Examentraining

E-learning


Bepaal je taalniveau

Weet je niet zeker wat je taalniveau zakelijk Nederlands is? Maak dan kosteloos (en geheel vrijblijvend) onze online niveautest. Na het maken van de test krijg je persoonlijk advies over jouw taalniveau van een van onze ervaren taaldocenten. Op basis van dit advies kun jij de cursus kiezen die bij jouw niveau past.

Niveautest


2. Op maat gemaakte training zakelijk Nederlands

Met een taaltraining op maat wordt er aan specifieke leerdoelen gewerkt. De taallessen worden 1-op-1 begeleid of in een groep (bijvoorbeeld een heel team). Onze maatwerktrainingen zijn van hoge kwaliteit en sluiten naadloos aan op de praktijksituatie. Bij een maatwerktraining bepaal je als opdrachtgever welke onderwerpen aan bod komen, waar de training plaatsvindt, wat de leerdoelen zijn en welke methodiek wordt gebruikt.

Zo kan er in een training zakelijk Nederlands bijvoorbeeld specifiek aan de spreekvaardigheid gewerkt worden. Maar er kan ook juist gefocust worden op grammaticale structuren en de schrijfvaardigheid. Verder besteden wij altijd aandacht aan de culturele aspecten. Als je zaken wil doen in het Nederland, is het van belang om de culturele verschillen te leren kennen en te begrijpen.

Gratis intake


Waarom een training zakelijk Nederlands bij Babel?

  • 97,9% van onze cursisten is (zeer) tevreden.
  • Door de persoonlijke aandacht van onze betrokken taaldocenten haal jij het uiterste uit je cursus. Met onze feedback verbeter jij je taalvaardigheid in no-time.
  • Wij bieden hoogwaardige kwaliteit. Met onze bewezen (online) lesmethodes haal jij je leerdoelen. Door onze praktische aanpak kun jij je kennis meteen in de praktijk toepassen.
  • In onze lessen hebben wij ook oog voor de Nederlandse cultuur. Naast het taalkundige aspect ontwikkel je jezelf daarom ook op cultureel gebied.
  • Kies je voor Babel, dan kies je voor onze jarenlange ervaring. Wij zijn niet voor niets het grootste taalinstituut in de regio Utrecht.