Taaltraining op maat

Waarom een taaltraining op maat van Babel?

Babel is specialist in het verzorgen van hoogwaardige, op maat gemaakte taaltrainingen voor bedrijven en particulieren. De cursussen zijn mogelijk in vrijwel alle talen, waaronder Nederlands, Engels, Frans en Chinees.

  • Werken aan specifieke leerdoelen
  • Mix van methodes mogelijk
  • Verschillende hulplijnen tijdens én na de training
  • Praktijkgericht: leren in de eigen (werk)context
  • Gepersonaliseerd: leren op een manier die het beste bij jouw medewerker past
  • Een volledig online traject is mogelijk
  • Binnen 2 weken starten

NRTO keurmerk


Werk aan specifieke leerdoelen

Een op maat gemaakte (groeps)training is ideaal om efficiënt aan specifieke leerdoelen te werken. Bij een maatwerktraining bepaal jij als opdrachtgever welke onderwerpen aan bod komen, waar de training plaatsvindt, wat de leerdoelen zijn en welke methodiek wordt gebruikt. Onze ervaren trainers coachen de deelnemers om het beste uit zichzelf te halen en met meer zelfvertrouwen te communiceren.

In korte tijd helpen onze trainers je professioneel communiceren voor zakelijke of persoonlijke doeleinden. De taaltrainingen op maat zijn er voor de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Chinees, Russisch, Japans, Portugees, Spaans, Arabisch, Zweeds, Indonesisch en Koreaans.

Voorafgaand aan de training gaan onze accountadviseurs met je in gesprek om een gedetailleerd programma en plan van aanpak op te stellen. In dit programma gaan we in op de specifieke vaardigheden of onderwerpen die nodig zijn om de gewenste doelen te bereiken.

Plan mijn intake


Oplossingen voor bedrijven

Van traditionele klassikale lessen tot een volledig online pakket, een op maat gemaakt onboarding programma voor nieuwe internationale medewerkers, een organisatiescan om het taalniveau van de medewerkers te screenen, een nazorgpakket voor deelnemers die een cursus hebben afgerond: Babel heeft een uitgebreid aanbod aan diensten. Voor vrijwel alle taal- en communicatie gerelateerde uitdagingen hebben wij een oplossing. Nieuwe ontwikkelingen gaan we zeker niet uit de weg: we ontwikkelen volledig op maat gemaakte diensten voor bedrijven. Nieuwsgierig naar wat Babel voor jouw bedrijf kan betekenen?

☏ Bel ons


In-company taaltraining

locatie nieuwegracht utrechtDe maatwerk training kan plaatsvinden op onze locatie aan de Nieuwegracht, maar veel organisaties kiezen er juist voor om de training in-company/in-house te organiseren. Op deze manier zijn medewerkers geen tijd kwijt aan verplaatsing en kan eenvoudig worden gezorgd voor een goede transfer van de kennis naar de werkplek.

In een taaltraining op locatie gaan we in op veelvoorkomende uitdagingen binnen je organisatie en de daarbij behorende taalvaardigheden. Hierbij kunnen we per functieprofiel een taalvaardigheidsniveau opstellen en een (officiële) eindtoets afnemen.


Zij kozen voor onze kwaliteit

              

Online maatwerk

Babel biedt veel verschillende mogelijkheden om online een taal te leren. Het voordeel van een online maatwerktraject is dat er vanuit huis of kantoor gewerkt kan worden aan de taalvaardigheden. Zowel groepscursussen als individuele cursussen kunnen gegeven worden in de virtual classroom. De virtual classroom biedt je dezelfde leermogelijkheden als les op locatie: interactieve lessen, persoonlijke feedback en ruimte voor je vragen. Ook bieden we volledig op maat gemaakte e-learningtrajecten. Onze e-learnings zijn vaak een combinatie van verschillende soorten content, zoals tekst en video’s gecombineerd met interactieve opdrachten. Persoonlijke begeleiding speelt bij e-learning op maat altijd een belangrijke rol.

☏ Bel ons


Culturele verschillen

Tijdens onze taaltrainingen wordt altijd aandacht besteed aan de cultuur van het land van de taal. Taal en cultuur zijn sterk met elkaar verbonden en kunnen niet los worden gezien. Soms is dit echter niet voldoende en kan interculturele vaardigheidstraining helpen om nuanceverschillen beter te begrijpen.  In deze training gaan we in op bijvoorbeeld verschillen in omgangsvormen, hiërarchie en non-verbale communicatie.

Dankzij deze training zijn je medewerkers in staat om over grenzen heen te kijken en in gesprek te gaan met buitenlandse collega’s of klanten. De cursus wordt geheel afgestemd op de branche waar jouw organisatie in werkzaam is.


Vrijblijvend advies

Heb je interesse in een taaltraining die volledig wordt aangepast naar jouw wensen? Of wil je advies over hoe jouw organisatie de volgende stap kan zetten op het gebied van interne en externe communicatie? Bel ons op 030 – 227 0008, stuur een e-mail naar advies@babel.nl of gebruik een van deze opties:

Offerte aanvragen                                     ☏ Bel ons


Meld je aanWebinar Intercultural communication

In ons webinar op dinsdag 22 september om 16:00 uur gaan we dieper in op de verschillende communicatiestijlen die je tegenkomt binnen een internationaal team.