Op Maat

Wij zijn specialist in het verzorgen van op maat gemaakte trainingen voor particulieren, bedrijven en onderwijsinstellingen. Wij inspireren en coachen om het beste uit jezelf én je organisatie te halen. We stomen jou en je organisatie klaar om de volgende stap te zetten. 

ContactIndividuele taaltraining

Voorafgaand aan de training gaan we met je in gesprek om een gedetailleerd programma op te stellen. In dit programma gaan we in op de specifieke vaardigheden of onderwerpen waar de cursus op gericht moet zijn.  

Taalvaardigheid

Een goed voorbeeld van een taaltraining op maat is een bijscholing van de taalvaardigheid van de medewerkers van een organisatie. Steeds meer volwassenen hebben moeite met de spelling en grammatica van de Nederlandse of Engelse taal. Dit heeft invloed op de uitstraling van het bedrijf naar klanten en zakelijke relaties.

In een taaltraining op locatie gaan we in op veelvoorkomende uitdagingen binnen je organisatie en de daarbij behorende taalvaardigheden. Hierbij stellen we per functieprofiel een taalvaardigheidsniveau op, inclusief een op maat gemaakte intake en toetsing.

Culturele verschillen

Een andere veelvoorkomende training die we op maat uitvoeren is een communicatietraining voor andere culturen. In deze training gaan we in op de culturele verschillen, zoals verschillen in omgangsvormen, hiërarchie en non-verbale communicatie.

Dankzij deze training zijn je medewerkers in staat om over grenzen heen te kijken en in gesprek te gaan met buitenlandse collega’s of klanten. De cursus wordt geheel afgestemd op de branche waar jouw organisatie in werkzaam is.

Maatwerk

Om ervoor te zorgen dat de training zo goed mogelijk aansluit op de wensen en behoeften van de cursist, bepaal je zelf de locatie van de training. We geven regelmatig in-house trainingen bij bedrijven en onderwijsinstellingen. Kies je voor een van onze moderne onderwijsruimtes, dan wordt zelfs de catering door ons geregeld.

Naast de locatie is ook de inhoud en de intensiteit van de cursus naar wens aan te passen. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld wekelijks een trainingsmoment te plannen op een moment dat het jou uitkomt. Wil je liever een aantal aaneengesloten dagen de cursus volgen of een eendaagse cursus inplannen, dan is dat ook mogelijk.

Vrijblijvend advies

Heb je interesse in een taaltraining die volledig wordt aangepast naar jouw wensen? Of wil je advies over hoe jouw organisatie de volgende stap kan zetten op het gebied van interne en externe communicatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!