Taaltraining op maat

Een taaltraining op maat is ideaal om efficiënt aan specifieke leerdoelen te werken. Onze ervaren trainers coachen je om het beste uit jezelf te halen en om met meer zelfvertrouwen te communiceren. Niet voor niets beveelt 97% van onze cursisten ons aan! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van op maat gemaakte taaltrainingen voor bedrijven en particulieren.

Gratis intake aanvragen


Waarom een taaltraining op maat bij Babel?

Ruim aanbod
Wij spreken maar liefst vijftien talen.

Online of op locatie
Kies zelf waar en wanneer je het liefst leert.

Direct starten
Als je wilt, kun je binnen twee weken starten.

Persoonlijke aandacht 
97% van onze cursisten beveelt ons aan.

Praktijkgericht 
Onze ervaren trainers halen het beste uit jezelf.

Gratis niveautest
Zo start je de training altijd op het juiste niveau.


Kies het traject dat bij je past

Met een training op maat kies je het traject dat bij je past. Jij bepaalt als opdrachtgever welke onderwerpen aan bod komen, waar de training plaatsvindt, wat de leerdoelen zijn en welke methodiek wordt gebruikt.

Voor particulieren
De meeste particulieren kiezen voor een privécursus. Je kunt de taallessen bij ons in Utrecht volgen of online in de virtual classroom. Je kunt je taallessen eventueel aanvullen met e-learning.

Voor bedrijven
Van traditionele klassikale lessen tot een volledig online pakket, bij ons kan het allemaal. Een maatwerktraining kan bij ons op locatie plaatsvinden, in-company of online in de virtual classroom.

Om er zeker van te zijn dat de maatwerktraining op het juiste niveau start, bieden wij een gratis niveautest aan. De test wordt persoonlijk nagekeken door een van onze taaltrainers. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreken wij de uitslag van de taaltoets en passen wij het maatwerktraject hierop aan.

Gratis niveautest


Online taaltraining op maat

Het voordeel van een online maatwerktraject is dat je vanuit huis of kantoor kan werken aan je taalvaardigheid. Dit kan door middel van de virtual classroom en e-learningmodules.

E-learning (op maat) 
Onze e-learningmodules bevatten interactieve content, video’s en gevarieerde opdrachten. Deze kun je zelfstandig in je eigen tempo en in je eigen tijd maken. Je krijgt persoonlijke feedback van een ervaren docent.
Virtual classroom
De virtual classroom kun je zien als een online klaslokaal. Je volgt de lessen van een ervaren taaldocent. Bovendien biedt de virtual classroom leuke tools, zoals een interactief whiteboard en live quizzen.

Werk aan specifieke leerdoelen

Onze taalcursussen sluiten naadloos aan op jouw situatie. Hierdoor haal je het maximale uit je taaltraining . Hieronder leggen wij je precies uit hoe we dit aanpakken.

Voorafgaand aan de training gaan onze onderwijsadviseurs met je in gesprek om een gedetailleerd programma en plan van aanpak op te stellen. In dit programma stellen we vast hoe we jouw doelen gaan bereiken.Gedurende de training monitoren wij je voortgang nauwlettend. We geven regelmatig terugkoppeling over je voortgang en geven aan waar de eventuele valkuilen liggen. Indien nodig, passen we het traject aan.Aan het eind van de training kun je ervoor kiezen om een (officiële) eindtoets af te nemen om je eindniveau te bepalen. Ook na de taaltraining blijven je ondersteunen met 24/7 taalsupport.

Offerte aanvragen


Cultuurverschillen

Tijdens onze taaltrainingen wordt altijd aandacht besteed aan de cultuur van het land van de taal. Taal en cultuur zijn sterk met elkaar verbonden en kunnen niet los worden gezien. Soms is dit echter niet voldoende en kan interculturele vaardigheidstraining helpen om nuanceverschillen beter te begrijpen.


Zij kozen voor ons


Vrijblijvend advies over een taaltraining op maat

Heb je interesse in een op maat gemaakte taaltraining? Of wil je advies over hoe jouw organisatie de volgende stap kan zetten op het gebied van interne en externe communicatie? Neem dan gerust contact op! Wij helpen je graag. Ook kan je bellen naar 030 227 0008 of mailen naar advies@babel.nl.

Heleen Wolfs
Tel.: 030 227 0008
Mail: advies@babel.nl
Patrick Delmee
Tel.: 030 227 0486
Mail: patrick@babel.nl
Mariko Christiaans
Tel.: 030 227 0481
Mail: mariko@babel.nl