Taaltraining op maat

Waarom een taaltraining op maat van Babel?

Babel is specialist in het verzorgen van hoogwaardige, op maat gemaakte taaltrainingen voor bedrijven en particulieren. De cursussen zijn mogelijk in vrijwel alle talen, waaronder Nederlands, Engels, Frans en Chinees.

Werken aan specifieke leerdoelen
Mix van methodes mogelijk
Verschillende hulplijnen tijdens én na de training
Praktijkgericht: leren in de eigen (werk)context
Gepersonaliseerd: leren op een manier die het beste bij jouw medewerker past
Binnen 2 weken starten

Offerte aanvragen                                     ☏ Bel ons


NRTO keurmerk


Een op maat gemaakte (groeps)training is ideaal om efficiënt aan specifieke leerdoelen te werken. Bij een maatwerktraining bepaal jij als opdrachtgever welke onderwerpen aan bod komen, waar de training plaatsvindt, wat de leerdoelen zijn en welke methodiek wordt gebruikt.  Onze ervaren trainers coachen de deelnemers om het beste uit zichzelf te halen en met meer zelfvertrouwen te communiceren. Lees meer over de mogelijkheden.

Oplossingen voor bedrijven

Van traditionele klassikale lessen tot een volledig online pakket, een op maat gemaakt onboarding programma voor nieuwe internationale medewerkers, een organisatiescan om het taalniveau van de medewerkers te screenen, een nazorgpakket voor deelnemers die een cursus hebben afgerond: Babel heeft een uitgebreid aanbod aan diensten. Voor vrijwel alle taal- en communicatie gerelateerde uitdagingen hebben wij een oplossing. Nieuwe ontwikkelingen gaan we zeker niet uit de weg: we ontwikkelen volledig op maat gemaakte diensten voor bedrijven. Nieuwsgierig naar wat Babel voor jouw bedrijf kan betekenen?

☏ Bel ons

In-company taaltraining

locatie nieuwegracht utrechtDe maatwerk training kan plaatsvinden op onze locatie aan de Nieuwegracht, maar veel organisaties kiezen er juist voor om de training in-company/in-house te organiseren. Op deze manier zijn medewerkers geen tijd kwijt aan verplaatsing en kan eenvoudig worden gezorgd voor een goede transfer van de kennis naar de werkplek.

In een taaltraining op locatie gaan we in op veelvoorkomende uitdagingen binnen je organisatie en de daarbij behorende taalvaardigheden. Hierbij kunnen we per functieprofiel een taalvaardigheidsniveau opstellen en een (officiële) eindtoets afnemen.


Voorafgaand aan de training gaan onze accountadviseurs met je in gesprek om een gedetailleerd programma en plan van aanpak op te stellen. In dit programma gaan we in op de specifieke vaardigheden of onderwerpen die nodig zijn om de gewenste doelen te bereiken.

Plan mijn intake


Zij kozen voor onze kwaliteit

              

In korte tijd helpen onze trainers je professioneel communiceren voor zakelijke of persoonlijke doeleinden. De taaltrainingen op maat zijn er voor de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Chinees, Russisch, Japans, Portugees, Spaans, Arabisch, Zweeds, Indonesisch en Koreaans.

Culturele verschillen

Tijdens onze taaltrainingen wordt altijd aandacht besteed aan de cultuur van het land van de taal. Taal en cultuur zijn sterk met elkaar verbonden en kunnen niet los worden gezien. Soms is dit echter niet voldoende en kan interculturele vaardigheidstraining helpen om nuanceverschillen beter te begrijpen.  In deze training gaan we in op bijvoorbeeld verschillen in omgangsvormen, hiërarchie en non-verbale communicatie.

Dankzij deze training zijn je medewerkers in staat om over grenzen heen te kijken en in gesprek te gaan met buitenlandse collega’s of klanten. De cursus wordt geheel afgestemd op de branche waar jouw organisatie in werkzaam is.


Vrijblijvend advies

Heb je interesse in een taaltraining die volledig wordt aangepast naar jouw wensen? Of wil je advies over hoe jouw organisatie de volgende stap kan zetten op het gebied van interne en externe communicatie? Bel ons op 030 – 227 0008, stuur een e-mail naar advies@babel.nl of gebruik een van deze opties:

Offerte aanvragen                                     ☏ Bel ons