Privé taalcursus

Babel is dé expert op het gebied van taal. Niet voor niets halen wij een klanttevredenheid van 97,9%. Door een privécursus leer jij een taal op de meest effectieve manier. Je kunt bij Babel een individuele taaltraining volgen in 15 talen, waaronder: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Je merkt dat je door het intensieve 1-op-1 contact met de taaldocent snel je persoonlijke en professionele doelen haalt. Samen met onze onderwijsadviseurs stel jij je op maat gemaakte taaltraject samen, wat je zowel op locatie als online kunt volgen.

Intakegesprek aanvragen


Waarom een privé taalcursus bij Babel?

Zeer ruim aanbod
Kies voor een cursus Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Zweeds, Noors, Russisch, Arabisch, Chinees, Japans, Koreaans en Indonesisch.

Kies zelf de locatie 
Onze taaltrainingen kunnen bij ons op locatie, online in de virtual classroom of in-company gegeven worden.

Zeer flexibel 
Tijdens het inplannen van de lessen houden we natuurlijk rekening met je agenda. Bovendien is het mogelijk om binnen 2 weken te starten.

Persoonlijke aandacht 
Van het begin tot het eind van het leertraject ondersteunen wij waar mogelijk.

Praktijkgericht 
Leer in de eigen (werk)context met een docent uit het vakgebied

Mix methodes 
Mix bijvoorbeeld klassikale lessen met e-learning.


Online aan de slag met je taalvaardigheid?

Ook vanuit huis of je werk kun jij gemakkelijk je taalniveau op een hoger niveau tillen. Je kunt bijvoorbeeld je privélessen in onze virtual classroom volgen en/of je lessen aanvullen met e-learning. Hieronder leggen wij onze online mogelijkheden uit.

Volg online les in de virtual classroom
De virtual classroom kun je het beste zien als een online klaslokaal. Samen met medecursisten volg jij de lessen van een ervaren taaldocent. De virtual classroom biedt je leuke online tools, zoals een interactief whiteboard en live quizzen. Hier lees je meer over de mogelijkheden van de virtual classroom.

In je eigen tempo aan de slag met e-learning
Onze e-learnings bevatten interactieve content, video’s en gevarieerde opdrachten. Deze online cursussen en modules kun je zelfstandig in je eigen tempo en in je eigen tijd maken. E-learningmodules worden vaak ingezet in combinatie met klassikale lessen of lessen in de virtual classroom, dit wordt ook wel blended learning genoemd. In deze online modules kun je extra oefenen met de lesstof, zodat je je privélessen nog efficiënter kan inzetten.


Wat kun je verwachten?

Onze taalcursussen sluiten naadloos aan op jouw situatie. Hierdoor haal je het maximale uit je taaltraining in zeer korte tijd. Hieronder leggen wij je precies uit hoe we dit aanpakken.

Vrijblijvend advies over een taaltraining op maat
Heb je interesse in een privécursus? En zou je graag meer willen weten over de mogelijkheden? Wij staan je graag te woord! Bel ons op 030 – 227 0008 of stuur een e-mail naar advies@babel.nl.

Voorafgaand aan de training gaan onze onderwijsadviseurs met je in gesprek om een gedetailleerd programma en plan van aanpak op te stellen. In dit programma gaan we in op de specifieke vaardigheden of onderwerpen die nodig zijn om de gewenste doelen te bereiken.Gedurende de training monitoren wij de voortgang nauwlettend. We geven regelmatig terugkoppeling over de voortgang en waar de eventuele valkuilen liggen. Indien nodig, passen we het traject aan.Aan het eind van de training kun je ervoor kiezen om een (officiële) eindtoets af te nemen om je eindniveau te bepalen. Met Babel Continuous Language Support houdt het verbeteren van je taalvaardigheid niet op bij de taaltraining
Heleen Wolfs
Tel.: 030 227 0008
Mail: heleen@babel.nl
Patrick Delmee
Tel.: 030 227 0486
Mail: patrick@babel.nl
Mariko Christiaans
Tel.: 030 227 0481
Mail: mariko@babel.nl