Privé taalcursus

Babel is dé expert op het gebied van taal. Niet voor niets halen wij een klanttevredenheid van 97,9%. Door een privécursus leer jij een taal op de meest effectieve manier. Je kunt bij Babel een individuele taaltraining volgen in 15 talen, waaronder: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Je merkt dat je door het intensieve 1-op-1 contact met de taaldocent snel je persoonlijke en professionele doelen haalt. Samen met onze onderwijsadviseurs stel jij je op maat gemaakte taaltraject samen, dat je zowel op locatie als online kunt volgen.

Gratis intakegesprek aanvragen


Waarom een privé taalcursus bij Babel?

Ruim aanbod
Wij spreken maar liefst vijftien talen.

Online of op locatie
Kies zelf waar en wanneer je het liefst leert.

Direct starten
Als je wilt, kun je binnen twee weken starten.

Persoonlijke aandacht 
97% van onze cursisten beveelt ons aan.

Praktijkgericht 
Onze ervaren trainers halen het beste uit jezelf.

Gratis niveautest
Zo start je de training altijd op het juiste niveau.


Online aan de slag met je taalvaardigheid?

Ook vanuit huis of je werk kun jij gemakkelijk je taalniveau naar een hoger niveau tillen. Je kunt bijvoorbeeld je privélessen in onze virtual classroom volgen en/of je lessen aanvullen met e-learning. Hieronder leggen wij onze online mogelijkheden uit.

Volg online les in de virtual classroom
De virtual classroom kun je het beste zien als een online klaslokaal. Samen met medecursisten volg jij de lessen van een ervaren taaldocent. De virtual classroom biedt je leuke online tools, zoals een interactief whiteboard en live quizzen. Hier lees je meer over de mogelijkheden van de virtual classroom.

In je eigen tempo aan de slag met e-learning
Onze e-learnings bevatten interactieve content, video’s en gevarieerde opdrachten. Deze online cursussen en modules kun je zelfstandig in je eigen tempo en in je eigen tijd maken. E-learningmodules worden vaak ingezet in combinatie met klassikale lessen of lessen in de virtual classroom, dit wordt ook wel blended learning genoemd. In deze online modules kun je extra oefenen met de lesstof, zodat je je privélessen nog efficiënter kan inzetten.

Gratis niveautest


Werk aan specifieke leerdoelen

Onze taalcursussen sluiten naadloos aan op jouw situatie. Hierdoor haal je het maximale uit je taaltraining in zeer korte tijd. Hieronder leggen wij je precies uit hoe we dit aanpakken.

Voorafgaand aan de training gaan onze onderwijsadviseurs met je in gesprek om een gedetailleerd programma en plan van aanpak op te stellen. In dit programma stellen we vast hoe we jouw doelen gaan bereiken.Gedurende de training monitoren wij je voortgang nauwlettend. We geven regelmatig terugkoppeling over je voortgang en geven aan waar de eventuele valkuilen liggen. Indien nodig, passen we het traject aan.Aan het eind van de training kun je ervoor kiezen om een (officiële) eindtoets af te nemen om je eindniveau te bepalen. Ook na de taaltraining blijven je ondersteunen met 24/7 taalsupport.

Offerte aanvragen


Vrijblijvend advies over een privé taalcursus

Heb je interesse in een op maat gemaakte taaltraining? Of wil je advies over hoe jouw organisatie de volgende stap kan zetten op het gebied van interne en externe communicatie? Neem dan gerust contact op! Wij helpen je graag. Ook kan je bellen naar 030 227 0008 of mailen naar advies@babel.nl.

Heleen Wolfs
Tel.: 030 227 0008
Mail: advies@babel.nl
Patrick Delmee
Tel.: 030 227 0486
Mail: patrick@babel.nl
Mariko Christiaans
Tel.: 030 227 0481
Mail: mariko@babel.nl