Datum : 04 februari 2021 Categorie : Blog, Cambridge Engels

Cambridge Engels certificaat halen

Wil je een Cambridge Engels certificaat halen? Je kunt dit nodig hebben om je in te schrijven voor een studie of om kans te maken op een bepaalde baan. De Cambridge Engels certificaten worden wereldwijd erkend door universiteiten, hogescholen en werkgevers.


Wat is het Cambridge Engels certificaat?

De Cambridge examens zijn ontworpen om het taalniveau van deelnemers te bepalen. De examens van Cambridge University worden voorbereid volgens de richtlijnen die zijn vastgelegd in het CEFR (Common European Framework of Reference).
Cambridge Engels niveaus


Wat houden de Cambridge examens in?

Tijdens de examens wordt je Engelse taalkennis getoetst. De examens bestaan uit vier onderdelen: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Je krijgt een aparte score voor elk van de vier vaardigheden. Omdat alle onderdelen van de examens gericht zijn op specifieke niveaus, krijg je een nauwkeurige uitslag waarin vermeld staat op welk niveau je de verschillende vaardigheden beheerst.


De voordelen van een Cambridge Engels certificaat:

1. Het is wereldwijd erkend

Het Cambridge Engels certificaat wordt geaccepteerd door veel organisaties over de hele wereld, waaronder universiteiten, overheden en bedrijven.

2. Het geeft een boost aan je profiel

Veel werkgevers eisen een minimumniveau van Engels voor potentiële sollicitanten. Dit kan zelfs voorkomen als je solliciteert naar een functie waarvoor geen communicatie met internationale klanten vereist is. Het hebben van een Cambridge Engels certificaat zorgt ervoor dat je jezelf onderscheidt van anderen.

3. Het is onbeperkt geldig

In tegenstelling tot andere examens heeft het Cambridge certificaat geen vervaldatum. Hierdoor hoef je de toets maar één keer af te leggen en kun je je certificaat langdurig blijven gebruiken.

4. Je kan makkelijker werken en wonen in het buitenland

In een geglobaliseerde wereld kiezen steeds meer mensen ervoor om in een ander land te wonen, werken of te studeren. Engels is natuurlijk een internationale taal en met het Cambridge certificaat kan je gemakkelijk aantonen dat je de taal beheerst.

5. Je beheerst verschillende vaardigheden

De Cambridge Engels examens omvatten alle vaardigheden die belangrijk zijn om de taal goed te beheersen. Stap voor stap ontwikkel je al je vaardigheden. Hierdoor bouw je ook zelfvertrouwen op om Engels in het echte leven te gebruiken.


Benieuwd naar jouw huidige taalniveau?

Wij bieden een gratis niveautest. Deze toets wordt binnen 5 werkdagen nagekeken door een van onze docenten. Na het maken van de toets geven wij je een indicatie van jouw taalniveau en je persoonlijke verbeterpunten.


Snel een Cambridge Engels certificaat halen?

In onze cursussen Engels wordt je goed voorbereid op de Cambridge examens. In onze cursussen wordt aandacht besteedt aan lezen, luisteren, spreken en schrijven.

Cursus                                                                                                       Aantal
lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-
niveau
Prijs
Basiscursus Engels (A2) 18 18 A1+ A2 €460,-
Engels voor halfgevorderden (B1) 18 9 A2 B1 €460-
Engels voor Gevorderden (B2) 18 9 B1 B2 €460,-
Engels voor Vergevorderden (C1) 18 9 B2 C1 €490,-
Engels Proficiency (C2) 18 9 C1 C2 €490,-
Engels Spreken voor Gevorderden (B2/C1) 9 9 B2 B2+ €235,-

Cursussen Engels

Lees ook: