Online cursus Nederlands

Verbeter online je Nederlandse taalvaardigheden!Online talencursus

Met een online cursus Nederlands van Babel leer je vanuit huis of je werk Nederlands als tweede taal. Maar wel op het niveau dat je van Babel gewend bent én met persoonlijke begeleiding.

Je kunt bij ons op drie verschillende manieren een online cursus Nederlands volgen. Leer Nederlands in de virtual classroom, via e-learningmodules of een mix van beide opties: een blended cursus.

Voor elk niveau een online cursus Nederlands

We bieden verschillende online taaltrainingen Nederlands aan, zodat er altijd een cursus is die aansluit op jouw niveau. Kies je favoriete cursus en leer op een plek die fijn voor jou is.

Virtual classroom

Wij hebben een breed aanbod in onze virtual classroom. Op de cursuspagina van een cursus kun je zien of de desbetreffende cursus wordt aangeboden in de virtual classroom.

Bekijk hier ons cursusoverzicht

E-learning

Compact

CursusStart-
niveau
Doel-
niveau
Prijs
Beginners Nederlands (A) compact0A2€ 760,-
Halfgevorderden Nederlands (B1) compactA2B1€ 760,-
Gevorderden Nederlands (B2) compactB1B2€ 760,-

Bekijk onze gratis demo

Engels leren online Babel

Demo virtual classroom
In deze demo neemt Alison, een van onze docenten, je mee op een online tour in de virtual classroom.

Neem een kijkje


Dutch beginners courseNederlands niveau 1 online
Begin met een goede basis aan je verblijf in Nederland. Leer een aantal basisvaardigheden in het Nederlands, zoals jezelf introduceren en producten bestellen.

Probeer gratis


Volg een online cursus Nederlands in de virtual classroom

Via de virtual classroom krijg je les vanuit huis samen met medecursisten en sta je in nauw contact met je docent. Zo kun je onder andere vragen stellen, informatie delen en chatten met medecursisten. De virtual classroom biedt alle mogelijkheden van een ‘offline’ lokaal + fijne extra tools. Denk aan een interactief whiteboard, virtuele breakout-rooms en live quizzen. Het grote voordeel van de virtual classroom? Je kunt de lessen vanuit huis, werk of school volgen!

Is e-learning iets voor mij?

Heb jij een drukke agenda? Met onze e-learningmodules verbeter jij je Nederlands waar én wanneer het jou schikt. Onze e-learningmodules bestaan uit online materiaal, video’s en online opdrachten. Dit zijn de redenen waarom je kiest voor e-learning bij Babel:

  • Je krijgt persoonlijke feedback van een ervaren docent
  • Toegankelijk via tablet, laptop, mobiel en pc
  • Interactieve content, video’s en gevarieerde opdrachten
  • Leren waar én wanneer jij wilt, dus ook als je nog niet in Nederland bent

De opdrachten die je krijgt bieden je de mogelijkheid om zelf materiaal in te leveren. Op die manier kunnen wij jou gericht helpen met jouw persoonlijke valkuilen en leerpunten. Door de praktische feedback wordt jouw Nederlands taalniveau naar een hoger niveau getild. Daarnaast is de docent altijd bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden.

Online, maar dan op maat

Wij vinden dat onze cursussen voor iedereen toegankelijk moeten zijn, ongeacht waar je bent en wanneer je tijd hebt om te studeren. Maar met een naadloze aansluiten op jouw praktijk situatie en jouw persoonlijke leerdoelen. Onze onderwijsadviseurs adviseren je graag over welke online cursus Nederlands het beste bij je past.

Meer informatie

 

Doe de testWat is jouw taalniveau?

Benieuwd naar jouw taalniveau? Doe onze gratis niveautest. Binnen 5 werkdagen ontvang jij een indicatie van je taalniveau en een persoonlijk advies van een docent Nederlands. Zo kies je de cursus Nederlands die het beste bij jou past.