Cursus Spaans: leer een wereldtaal

¡Buenos días! Wil jij graag Spaans leren spreken? Volg dan een cursus Spaans! Bij Babel leer je niet alleen deze prachtige taal maar ga je ook in op de Spaanse cultuur en de bijbehorende gebruiken. Zodoende ben je na de cursus ideaal voorbereid op een vakantie, een (zakelijk) verblijf of een studie in een Spaanstalig land.

Cursussen Spaans


Een cursus Spaans voor elk niveau

Spreek je nog geen woord Spaans? Of heb je de basis van de Spaanse taal al aardig onder de knie? Kies hieronder de cursus die past bij jouw niveau. De meeste van onze cursussen worden zowel op locatie als in onze virtual classroom gegeven.

 

Cursus            Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveau Prijs
Spaans niveau 1 9 9 0 A1- €215,-
Spaans niveau 2 9 9 A1- A1 €215,-
Spaans niveau 3 9 9 A1 A1+ €240,-
Spaans niveau 4 9 9 A1+ A2 €240,-
Spaans niveau 5 9 9 A2 B1- €260,-
Spaans niveau 6 9 9 B1- B1 €260,-

Benieuwd naar je taalniveau?

Maak dan onze online instaptoets. Na het maken van deze kosteloze test hoor je binnen 5 werkdagen wat jouw niveau is en ontvang je een vrijblijvend en persoonlijk advies welke cursus het beste bij jou past.

Gratis niveautest


Cursus Spaans voor beginners

Wij bieden een cursus aan voor beginners, waar je de basis van de Spaanse taal leert. In de beginnerscursus oefen je spreken, luisteren, lezen en schrijven door middel van interactieve lessen. Ook maak je kennis met de cultuur en gewoontes. Tijdens de lessen maken we gebruik van praktijkgerichte oefeningen waarin situaties uit het alledaagse leven naar voren komen. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven.


Waarom Babel?

  • 97,9% van onze klanten is tevreden over Babel.
  • Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Tijdens je taalcursus krijg je veel persoonlijke feedback, zodat je het maximale uit je cursus kunt halen.
  • Onze lessen zijn van uitstekende kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van bewezen (online) lesmethodes en materiaal uit de praktijk, zodat jij je nieuwe kennis direct kunt toepassen.
  • In de lessen besteden wij aandacht aan de taal én de cultuur.
  • Babel heeft al meer dan 35 jaar ervaring, wij zijn dan ook het grootste taalinstituut in de regio Utrecht.

Online of op locatie?

Les op locatie
Kies je voor les op locatie? Dan volg je Russische les in kleine groepen in ons monumentale pand aan de Nieuwegracht te Utrecht. Ons gebouw is zeer centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. Vanaf het station loop je in 10 minuten naar Babel. Bovendien hebben we genoeg parkeergelegenheid als je liever de auto pakt.

Les in de virtual classroom
De virtual classroom is een online klaslokaal. Samen met medecursisten volg jij de lessen onder leiding van een ervaren taaldocent. Naast alle mogelijkheden van een echt lokaal, biedt de virtual classroom je ook leuke online tools, zoals een interactief whiteboard en live quizzen.


Schrijf je in voor een cursus Spaans

Begint het al te kriebelen? Schrijf je dan snel in! Babel is gespecialiseerd in taal- en communicatietrainingen voor hbo- en wo-opgeleiden. We helpen particulieren en professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van docenten, een flexibele en transparante manier van werken en onze scherpe tarieven. Babel is taalpartner van de Universiteit Utrecht.

Cursussen Spaans