Cursus Russisch: leer snel Russisch

Stel je eens voor… dat je een toespraak van een Russische regeringsleider op tv ziet en dat je hem gewoon kunt verstaan. Of dat je met een koffie op het Rode Plein loopt en je moeiteloos de gesprekken om je heen kunt volgen. Met een cursus Russisch bij Babel is niets onbereikbaar! Veel Russen spreken niet goed Engels en zullen het waarderen als je met hen in het Russisch kunt spreken.

Cursussen Russisch


Russisch leren bij Babel

Als je kiest voor een cursus Russisch bij Babel krijg je les in kleine groepen. Ook ontvang je veel persoonlijke feedback op je voortgang tijdens de Russische les, zodat je het maximale uit de lessen haalt. Bekijk hieronder ons cursusoverzicht:

Beginners

Cursus            Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveau Prijs
Russisch niveau 1 9 9 0 A1- €215,-
Russisch niveau 2 9 9 A1- A1 €215,-
Russisch niveau 3 9 9 A1 A1+ €240,-
Russisch niveau 4 9 9 A1+ A2- €240,-
Russisch niveau 5 9 9 A2- A2 €260,-
Russisch niveau 6 9 9 A2 A2+ €260,-

Halfgevorderd

Cursus            Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveau Prijs
Russisch niveau 7 9 9 A2+ A2+/B1 €260,-
Russisch niveau 8 9 9 A2+/B1 B1 €260,-
Russisch niveau 9 9 9 B1 B1+ €260,-
Russisch niveau 10 9 9 B1 B1+ €260,-
Russisch niveau 11 9 9 B1+ B2 €260,-

Cursus Russisch voor beginners

Onze cursus Russisch niveau 1 is zeer geschikt voor beginners. Je kunt deze cursus op locatie of in de virtual classroom volgen. In deze cursus bij Babel maak je kennis met de Russische cultuur en bouw je aan jouw kennis van de Russische taal. In 9 weken leer je de basis van het Russisch aan de hand van spreek- en luisteroefeningen en oefen je de tekens van het cyrillische schrift. Daarnaast maak je kennis met de fascinerende cultuur van Rusland.


Hoe leer je het liefst? Online of op locatie?

Les op locatie
Kies je voor les op locatie? Dan volg je Russische les in kleine groepen in ons monumentale pand aan de Nieuwegracht te Utrecht. Ons gebouw is zeer centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. Vanaf het station loop je in 10 minuten naar Babel. Bovendien hebben we genoeg parkeergelegenheid als je liever de auto pakt.

Les in de virtual classroom
De virtual classroom is een online klaslokaal. Samen met medecursisten volg jij de lessen onder leiding van een ervaren taaldocent. Naast alle mogelijkheden van een echt lokaal, biedt de virtual classroom je ook leuke online tools, zoals een interactief whiteboard en live quizzen.


Waarom kies je voor een cursus Russisch bij Babel?

97,9% van onze klanten is (zeer) tevreden
Uit onafhankelijk onderzoek van het CEDEO blijkt dat 97,9% van onze cursisten tevreden is over Babel. Onze lessen zijn van uitstekende kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van bewezen (online) lesmethodes en materiaal uit de praktijk, zodat jij je nieuwe kennis direct kunt toepassen. Niet voor niets zijn wij het grootste taleninstituut in de regio Utrecht.
Persoonlijke aandacht staat al 35 jaar bij ons centraal
Onze ervaren docenten geven op een interactieve manier les. Tijdens je taalcursus krijg je veel persoonlijke feedback van je docent. Hierdoor kun je het maximale uit je cursus halen en boek je veel resultaat in een korte tijd.
We besteden aandacht aan taal én cultuur
In onze lessen leer jij niet alleen de taal, we besteden ook aandacht aan de cultuur. Taal en cultuur zijn immers nauw verweven met elkaar. Wij geloven dat je het één niet kan onderwijzen zonder het ander.
We bieden een zeer uitgebreid (online) aanbod
Door ons uitgebreide aanbod is er altijd een cursus die bij jouw niveau past. De meeste van onze cursussen zijn zowel op locatie als in de virtual classroom te volgen.

Wist je dit al over de Russische taal?

  • Het Russisch is een fonetische taal, dit betekent dat elke letter altijd op dezelfde manier uitgesproken.
  • Je weet waarschijnlijk al dat het Russisch één van de grootste talen ter wereld is. Maar wist je dat het ook de grootste taal in Europa is? Het wordt onder meer gesproken in Estland, Georgië, Litouwen, Moldavië en Oekraïne.
  • De Russische grammatica en het Russische alfabet worden vaak wat lastiger gevonden door cursisten.
  • Het Russisch is één van de werktalen van de Verenigde Naties. Het is naast het Chinees, Engels, Frans, Spaans en Arabisch een officiële taal binnen de VN.

Wil je Russisch leren?

Heb je besloten om Russisch te leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Babel is gespecialiseerd in taal- en communicatietrainingen voor hbo- en wo-opgeleiden. We helpen particulieren en professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van docenten, een flexibele en transparante manier van werken en onze scherpe tarieven. Babel is taalpartner van de Universiteit Utrecht.

Cursussen Russisch