Cursus Frans: leer deze prachtige taal

Frans staat bekend als de taal van de liefde, de chansons en het heerlijke bourgondische leven. Maar Frans is meer dan dat! Wist jij dat het Frans ook een van de officiële talen voor de interne communicatie binnen de Europese Unie en de Verenigde Naties is? In onze taalcursussen werk je aan een stevige basis van de Franse taal, zoals uitspraak, grammatica en woordenschat.

Cursussen Frans


Kies de cursus Frans die bij je past

Spreek je nog geen woord Frans? Of heb je de basis van de Franse taal al aardig onder de knie? Kies hieronder de cursus die past bij jouw niveau. De meeste van onze cursussen worden zowel op locatie als in onze virtual classroom gegeven.

Cursus            Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveau Prijs
Frans niveau 1 9 9 0 A1- €205,-
Frans niveau 2 9 9 A1- A1+ €205,-
Frans niveau 3 9 9 A1+ A2- €230-
Frans niveau 4 9 9 A2- A2 €230-
Frans niveau 5 9 9 A2 A2+ €245-
Frans niveau 6 9 9 A2+ B1 €245-
Frans niveau 7 9 9 B1 B1+ €245-
Zakelijk Frans (B1) 9 9 B1 B1 €495,-
Zakelijk Frans (B2) 9 9 B2 B2 €495,-

Weet je niet zeker welk taalniveau je hebt?

Maak dan kosteloos (en geheel vrijblijvend) onze online niveautest. Na het maken van de test krijg je persoonlijk advies over jouw taalniveau van een van onze ervaren taaldocenten. Op basis van dit advies kun jij de cursus kiezen die bij jouw niveau past.

Test je taalniveau


Cursus Frans voor beginners

Wij bieden cursussen aan voor beginners, waar je de basis van de Franse taal leert. In deze beginnerscursus oefen je spreken, luisteren, lezen en schrijven door middel van interactieve lessen. Ook maak je kennis met de cultuur en gewoontes. Tijdens de lessen maken we gebruik van praktijkgerichte oefeningen waarin situaties uit het alledaagse leven naar voren komen. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven.


Kies voor een cursus Frans van Babel:

  • 97,9% van onze cursisten is tevreden.
  • Je krijgt veel individuele feedback van onze ervaren taaldocenten.
  • Wij bieden hoogwaardige kwaliteit. Met onze bewezen (online) lesmethodes haal jij je leerdoelen binnen no-time. Door onze praktische aanpak kun jij je kennis meteen in de praktijk toepassen.
  • Taal en cultuur zijn nauw met elkaar verbonden. Daarom besteden wij in onze lessen ook veel aandacht aan de Franse cultuur.
  • Kies je voor Babel, dan kies je voor onze jarenlange ervaring. Wij zijn niet voor niets het grootste taalinstituut in de regio Utrecht.

Online of op locatie?

Bij Babel kun je kiezen tussen les op locatie en les in de virtual classroom. Liever les op locatie? Vanwege de coronamaatregelen krijg je les in kleine groepen van maximaal 8 personen. Hier vind je meer informatie. Vind je het fijner om online les te volgen? Schrijf je dan in voor een cursus Frans in onze virtual classroom. In de virtual classroom krijg je live taaltraining van een docent Frans, samen met je medecursisten. De online tools maken les in de virtual classroom extra interactief. Denk bijvoorbeeld aan live quizzen, virtuele breakout-rooms en een chatbox. Meer weten of onze demo bekijken? Klik hier.


Wil je Frans leren?

Heb je besloten om Frans te leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Babel is gespecialiseerd in taal- en communicatietrainingen voor hbo- en wo-opgeleiden. We helpen particulieren en professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van docenten, een flexibele en transparante manier van werken en onze scherpe tarieven. Babel is taalpartner van de Universiteit Utrecht.

Cursussen Frans