De virtual classroom

Naast het volgen van klassikale lessen, biedt Babel ook de mogelijkheid om een taaltraining online te volgen. De online taalcursussen worden dan gegeven in een ‘virtual classroom’. De online cursussen zijn mogelijk in vrijwel alle talen, waaronder Nederlands, Engels, Frans en Chinees. Een training op maat, maar dan online! De virtual classroom is geschikt voor zowel groepscursussen en individuele cursussen.


Zo werkt het!

Bekijk hieronder onze demo van de virtual classroom waarin we je laten zien hoe leuk en effectief online taalles is.


Dit biedt een virtual classroom:

Naast alle mogelijkheden van een ‘offline’ lokaal biedt een virtual classroom je ook onderstaande tools.

 • Digitaal whiteboard
  Het digitale whiteboard zorgt voor extra interactie in de lessen. Zowel de docent als de cursisten kunnen hierop schrijven, tekenen en doodlen.
 • Breakout rooms
  In deze virtuele breakout rooms kan je samen met mede-cursisten aan groepsopdrachten werken.
 • Screen sharing
  Deze handige functie zorgt ervoor dat de docent met 1 klik zijn scherm kan delen met de cursisten. De cursisten kunnen vervolgens gemakkelijk alle stappen van de docent volgen.
 • Chat
  Stel je vragen en deel je ideeën via de chatfunctie.
 • Live quizzen 
  Test je kennis en taalniveau tijdens een digitale test. Na het maken van een quiz, ontvang je meteen feedback op je resultaten. Zo spoor je snel je knelpunten op en kan er nog effectiever les worden gegeven.
 • Real time notes
  Aantekeningen van de docent kunnen onmiddellijk gedeeld worden met de cursisten via deze tool. Zo hoef je zelf geen aantekeningen meer te maken tijdens de les en kan je je volledig concentreren op de uitleg van de docent.
 • Cloud storage
  In een handomdraai deelt de docent de gebruikte artikelen, documenten en video’s met je. Zo heb je altijd toegang tot het lesmateriaal en raak je niks kwijt. Belangrijke documenten en links worden ook via MyBabel gedeeld.

Gratis consult aanvragen


Leer waar je maar wilt

Aan de keukentafel, in de trein of op je werk, én zelfs op vakantie. Het volgen van de online lessen kan waar jij maar wilt. Zolang je maar een werkende internetverbinding hebt. Hierdoor kan je je taalvaardigheid verbeteren in een omgeving die voor jou comfortabel voelt en waar je prettig aan je taalontwikkeling kan werken. De virtual classroom biedt je dezelfde leermogelijkheden als les op locatie: interactieve lessen, persoonlijke feedback en ruimte voor je vragen. Maar dan wáár jij wilt!


Meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze online taallessen en wil je weten wat we voor jou of voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden voor een online taalcursus te bespreken in onze virtual classroom. Op zoek naar een andere manier van online leren? In dit blog zetten wij alle opties die Babel aanbiedt op een rijtje, zo maak je de juiste keus!

Offerte aanvragen