Incompany taaltraining

Wil je voor een groep medewerkers een kwalitatief hoogwaardige incompany taaltraining organiseren? Wij bieden incompany trainingen voor organisaties.

Offerte aanvragen


Waarom Babel?

Ruim aanbod
Wij spreken maar liefst vijftien talen.

Online of op locatie
Kies zelf waar en wanneer je het liefst leert.

Direct starten
Als je wil, kun je binnen twee weken starten.

Persoonlijke aandacht 
97% van onze cursisten beveelt ons aan.

Praktijkgericht 
Onze ervaren trainers zorgen voor het beste resultaat.

Gratis niveautest
Zo start je de training altijd op het juiste niveau.


Vrijblijvend intakegesprek

Tijdens een incompany training komt een taaltrainer van Babel naar je locatie om de lessen te verzorgen. Vooraf bepalen we gezamenlijk het programma op basis van de leerdoelen en het niveau van de deelnemers. Om een goed beeld te krijgen, voeren we vooraf een intakegesprek.

Intake aanvragen


Aan specifieke leerdoelen werken

Het programma wordt opgesteld op basis van de leerdoelen en het niveau van de deelnemers. Hieronder leggen wij je precies uit hoe we dit aanpakken.

Voorafgaand aan de training gaan onze onderwijsadviseurs met je in gesprek om het programma vorm te geven. Gedurende de training monitoren wij de voortgang nauwlettend en sturen we bij waar nodig. Aan het eind van de training kan er een (officiële) eindtoets afgenomen worden.

Offerte aanvragen


Onze opdrachtgevers


Vrijblijvend advies

Heb je interesse in een incompany taaltraining? Of wil je advies over hoe jouw organisatie de volgende stap kan zetten op het gebied van interne en externe communicatie? Neem dan gerust contact op! Wij helpen je graag. Je kunt ook even bellen naar 030 227 0008 of mailen naar advies@babel.nl.

Heleen Wolfs
Tel.: 030 227 0008
Mail: advies@babel.nl
Patrick Delmee
Tel.: 030 227 0486
Mail: patrick@babel.nl