E-learning

Met een e-learning van Babel verbeter je waar en wanneer je wil je taalvaardigheid, met de kwaliteit die je van Babel gewend bent en met persoonlijke begeleiding. De modules bestaan uit online materiaal, video’s en een grote variatie aan oefeningen en opdrachten. Uniek aan onze e-learnings is dat je contact hebt met een docent. Je ontvangt persoonlijke feedback op het werk dat je inlevert en hebt de mogelijkheid om vragen te stellen aan je docent.

Ons aanbod

  1. E-learning op maat
  2. Open aanbod e-learning cursussen

1. E-learning op maat

Wij bieden volledig op maat gemaakte e-learningtrajecten. Door ons te verdiepen in de bedrijfs- of organisatiecultuur en de leerdoelen van de deelnemers sluiten onze online taal- of communicatietrainingen perfect aan bij de (leer)doelen van je organisatie. Persoonlijke begeleiding speelt daarnaast bij ons een belangrijke rol. De voortgang van elke individuele cursist wordt door een ervaren docent gemonitord. Door middel van periodieke updates wordt de voortgang van de deelnemers voor jou, als opdrachtgever, inzichtelijk gemaakt.

Gratis intake aanvragen

2. Open aanbod e-learning cursussen

Met ons onderstaande open aanbod, kan je vandaag al beginnen met jouw cursus!

Engels

Zakelijk

CursusWekenStartniveauDoelniveauPrijs
Zakelijk Engels voor HR (inclusief e-learning)6B1B2€ 895,-
Financieel Engels (e-learning)10B2B2+€250,-
E-mails schrijven in het Engels (e-learning)B1+/B2B1+/B2€130,-

Academisch

Examentrainingen

CursusWekenStartniveauDoelniveauPrijs
IELTS Examentraining schrijfvaardigheid (e-learning)7B2B2+€180,-

Gratis demo’s:

english courses utrechtAcademisch schrijven in het Engels (e-learning)
Tijdens deze online cursus helpt je persoonlijke taaltrainer je om een betere academische schrijver te worden. In deze demo krijg je alvast een voorproefje.

Probeer gratis

Engels leren UtrechtBrush up your English (e-learning) 
Verbeter je Engelse taalvaardigheid op praktische wijze. Ga in je eigen tempo aan de slag met de drie modules: woordenschat, werkwoordstijden en grammatica.

Probeer gratis


Vrijblijvend advies

Heb je interesse in een e-learning op maat? Of wil je advies over hoe jouw organisatie de volgende stap kan zetten op het gebied van interne en externe communicatie? Neem dan gerust contact op! Wij helpen je graag. Ook kan je bellen naar 030 227 0008 of mailen naar advies@babel.nl.

Heleen Wolfs
Tel.: 030 227 0008
Mail: advies@babel.nl
Patrick Delmee
Tel.: 030 227 0486
Mail: patrick@babel.nl
Mariko Christiaans
Tel.: 030 227 0481
Mail: mariko@babel.nl