E-learning op maat

Een online taal- of communicatietraining die perfect aansluit bij de (leer)doelen van je organisatie. Al ruim 35 jaar is Babel expert in taalonderwijs: niet alleen klassikaal maar ook online. Wij bieden volledig op maat gemaakte e-learningtrajecten.

Wat vinden wij belangrijk?e-learnin online babel

Wij vinden het belangrijk om cursisten te motiveren en enthousiasmeren. Daarom bieden wij interactieve en gevarieerde content aan. Door ons te verdiepen in de bedrijfscultuur en leerdoelen sluit de op maat gemaakte training perfect aan bij de wensen en belevingswereld van de cursisten.

Persoonlijke begeleiding speelt daarnaast bij ons een belangrijke rol. De voortgang van elke individuele cursist wordt door een ervaren docent gemonitord. Door middel van periodieke updates wordt de voortgang van de deelnemers voor jou, als opdrachtgever, inzichtelijk gemaakt.

Wat zijn de voordelen van e-learning op maat?

  • Toegespitst op de behoefte van je organisatie.
  • Toegankelijk via mobiel, tablet of pc.
  • 24/7 toegang: op het werk maar ook thuis of onderweg.
  • Met eigen (huis)stijl (whitelabel).
  • Mogelijkheid om de training op een eigen leerplatform te integreren.

Maak gebruik van onze expertise en til het taalniveau binnen je organisatie naar een hoger niveau.

Virtual Classroom

Naast e-learning, kan er ook gedoceerd worden in een virtual classroom. Een virtual classroom biedt dezelfde leermogelijkheden als een ‘offline’ leslokaal, maar met leuke interactieve online tools én zonder reistijd. Samen met je medecursisten of individueel werk je aan je taalvaardigheid met een ervaren taaltrainer. Hier lees je over alle voordelen die een virtual classroom biedt.

Een voorbeeld uit de praktijkonline e-learning

Hoe zorg je ervoor dat deelnemers in een korte tijd zoveel mogelijk Nederlands leren? Babel zette voor een van de grootste supermarktketens in Nederland een online training op. Op deze manier waren cursisten in staat om naast de klassikale lessen ook thuis zelfstandig verder te werken. Dit blended traject zorgde ervoor dat de deelnemers in korte tijd Nederlands op de werkvloer gebruikten.

Meer weten over een online taalcursus op maat? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.