E-learning op maat

Al ruim 35 jaar is Babel expert in taalonderwijs: niet alleen klassikaal maar ook online. Wij bieden volledig op maat gemaakte e-learningtrajecten die perfect aansluit bij de (leer)doelen van je organisatie.

Wat vinden wij belangrijk?

Wij vinden het erg belangrijk om cursisten te motiveren. Daarom is onze content interactief en relevant voor de deelnemers. Door ons te verdiepen in de bedrijfscultuur en leerdoelen sluiten onze online taal- of communicatietrainingen perfect aan bij de (leer)doelen van je organisatie. Persoonlijke begeleiding speelt bij ons daarnaast een belangrijke rol. De voortgang van elke individuele cursist wordt door een ervaren docent gemonitord. Door middel van periodieke updates wordt de voortgang van de deelnemers voor jou, als opdrachtgever, inzichtelijk gemaakt.

Gratis intake aanvragen

Wat zijn de voordelen van e-learning op maat?

  • Toegespitst op de behoefte van je organisatie.
  • Toegankelijk via mobiel, tablet of pc.
  • 24/7 toegang: op het werk maar ook thuis of onderweg.
  • Met eigen (huis)stijl (whitelabel).
  • Mogelijkheid om de training op een eigen leerplatform te integreren.

Maak gebruik van onze expertise en til het taalniveau binnen je organisatie naar een hoger niveau.

Virtual Classroom

Naast e-learning, kan er ook gedoceerd worden in een virtual classroom. Een virtual classroom biedt dezelfde leermogelijkheden als een ‘offline’ leslokaal, maar met leuke interactieve online tools én zonder reistijd. Samen met je medecursisten of individueel werk je aan je taalvaardigheid met een ervaren taaltrainer. Hier lees je over alle voordelen die een virtual classroom biedt.

Een voorbeeld uit de praktijk

Hoe zorg je ervoor dat deelnemers in een korte tijd zoveel mogelijk Nederlands leren? Babel zette voor een van de grootste supermarktketens in Nederland een online training op. Op deze manier waren cursisten in staat om naast de klassikale lessen ook thuis zelfstandig verder te werken. Dit blended traject zorgde ervoor dat de deelnemers in korte tijd Nederlands op de werkvloer gebruikten.

Offerte aanvragen