Individuele taaltraining

Een individuele taaltraining is ideaal om efficiënt aan specifieke leerdoelen te werken. Onze ervaren trainers coachen je om het beste uit jezelf te halen en om met meer zelfvertrouwen te communiceren. Niet voor niets beveelt 97% van onze cursisten ons aan! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van op maat gemaakte taaltrainingen voor bedrijven en particulieren.

Gratis intake aanvragen


Waarom Babel?

Ruim aanbod
Wij spreken maar liefst vijftien talen.

Online of op locatie
Kies zelf waar en wanneer je het liefst leert.

Direct starten
Als je wil, kun je binnen twee weken starten.

Persoonlijke aandacht 
97% van onze cursisten beveelt ons aan.

Praktijkgericht 
Onze ervaren trainers halen het beste uit jezelf.

Gratis niveautest
Zo start je de training altijd op het juiste niveau.


Bereik je persoonlijke doelstellingen

Als opdrachtgever bepaal je welke onderwerpen aan bod komen, waar de training plaatsvindt, wat de leerdoelen zijn en welke methodiek wordt gebruikt. Om er zeker van te zijn dat de training op het juiste niveau start, bieden wij een gratis niveautest. De test wordt persoonlijk nagekeken door een van onze taaltrainers. Tijdens het intakegesprek bespreken wij de uitslag van de taaltoets en stemmen wij het traject hierop af.

Gratis niveautest


Individuele taaltraining online

Het voordeel van een online training is dat je vanuit huis of kantoor kan werken aan je taalvaardigheid. Dit kan door middel van de virtual classroom en e-learningmodules.

E-learning (op maat) 
Onze e-learningmodules bevatten interactieve content, video’s en gevarieerde opdrachten. Deze kun je zelfstandig in je eigen tempo en in je eigen tijd maken. Je krijgt persoonlijke feedback van een ervaren docent.
Virtual classroom
De virtual classroom kun je zien als een online klaslokaal. Je krijgt les van een ervaren taaldocent. Bovendien biedt de virtual classroom leuke tools, zoals een interactief whiteboard en live quizzen.

Werk aan specifieke leerdoelen

Onze taalcursussen sluiten naadloos aan op jouw situatie. Hierdoor haal je het maximale uit je taaltraining. Hieronder leggen wij je precies uit hoe we dit aanpakken.

Voorafgaand aan de training gaan onze onderwijsadviseurs met je in gesprek om te bepalen hoe we jouw doelen gaan bereiken. Gedurende de training monitoren wij je voortgang nauwlettend en ondersteunen we je bij elke stap. Aan het eind van de training kun je ervoor kiezen om een (officiële) eindtoets af te nemen om je eindniveau te bepalen.

Offerte aanvragen


Onze opdrachtgevers


Vrijblijvend advies

Heb je interesse in een op maat gemaakte taaltraining? Of wil je advies over hoe jouw organisatie de volgende stap kan zetten op het gebied van interne en externe communicatie? Neem dan gerust contact op! Wij helpen je graag. Je kunt ook even bellen naar 030 227 0008 of mailen naar advies@babel.nl.

Heleen Wolfs
Tel.: 030 227 0008
Mail: advies@babel.nl
Patrick Delmee
Tel.: 030 227 0486
Mail: patrick@babel.nl