Cursus Nederlands niveau 3 (online)

Wil je goed voorbereid beginnen aan je verblijf in Nederland? Of ben je al in Nederland en wil je zelf je studiemomenten plannen? Volg dan de online cursus Nederlands niveau 3 bij Babel. Dit is een vervolgcursus op de online cursussen Nederlands niveau 1 en niveau 2.

€145,00

Inschrijven

Algemeen

De online cursussen Nederlands zijn gericht op anderstaligen die Nederlands als tweede taal willen leren. Dankzij deze cursussen begin je met een goede basis aan je verblijf in Nederland. Aan het eind van Nederlands niveau 3 zit je ongeveer op taalniveau A2.

Tijdens de interactieve cursus richten we ons vooral op woordenschat. In de lesstof gaan we in op praktijkgerichte thema’s waarmee je dagelijks te maken krijgt. Zo leer je Nederlands te begrijpen en te spreken in dagelijkse situaties en oefen je bijvoorbeeld om informatie te vragen, te praten over je verleden, over de toekomst, en over je werk of studie.

Inschrijven

Leerdoelen

In de cursus Nederlands niveau 3 (online) werk je toe naar taalniveau A2. De cursus is daarom geschikt als je de cursus Nederlands niveau 2 hebt afgerond of als je via een andere weg over A1+ niveau beschikt

Na afloop van de cursus Nederlands…

  • kun je in het Nederlands iets vertellen over je vrije tijd en hobby’s
  • kun je inlichtingen vragen, bijvoorbeeld bij een VVV-kantoor (voor toeristen)
  • kun je iets vertellen over je werk of studie
  • heb je een goede basiskennis van de Nederlandse woordenschat en grammatica;
  • en ben je goed voorbereid op een (tijdelijk) verblijf in Nederland en contact met Nederlanders.

Inschrijven

Methode

Omdat je de cursus online volgt, heb je veel vrijheid met betrekking tot de leerstof. Je oefent zelfstandig met luisteren, lezen, schrijven, grammatica en woordenschat. Bij de spreekopdrachten werk je samen met een medecursist. Je bepaalt zelf waar en wanneer je de cursus volgt en of je dit via een computer, laptop of tablet doet. Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding terwijl je jouw eigen leerstijl kunt aanhouden.

Wij geloven dat je het meest leert door samenwerking en verbinding. Daarom biedt de online cursus voldoende mogelijkheden om te oefenen met een medecursist. Hierbij krijg je persoonlijke feedback. Onze ervaren docenten onderwijzen niet alleen de taal, maar zorgen er ook voor dat jij het maximale resultaat uit jezelf haalt.

Inschrijven

Tijdsinvestering

De cursus duurt acht weken, waarin je vier lessen zult volgen. Hierbij geven we je de mogelijkheid om vier weken uit te lopen.

Je oefent zelfstandig met luisteren, lezen, schrijven, grammatica en woordenschat. Bij de spreekopdrachten werk je samen met een medecursist. Je bepaalt zelf waar en wanneer je de cursus volgt en of je dit via een computer, laptop of tablet doet. Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding terwijl je jouw eigen leerstijl kunt aanhouden.

Inschrijven

Praktisch

De voertaal tijdens de online lessen is Nederlands. In niveau 1 waren er Engelse instructies bij elke opdracht, in niveau 2 en 3 zijn de instructies alleen nog in eenvoudig Nederlands. De woordenlijsten aan het eind van elke les zijn wel vertaald in het Engels. Er is geen eindtoets.

Let op: wil je na het volgen van deze online cursus instromen in een klassikale groep? We adviseren je om de gratis online instaptoets te voltooien. Je weet dan zeker dat je zelfstandig het juiste niveau hebt bereikt en eenvoudig kunt doorstromen.

Inschrijven