Cursus Nederlands niveau 1 (online)

Wil je goed voorbereid beginnen aan je verblijf in Nederland? Of ben je al in Nederland en wil je zelf je studiemomenten plannen? Volg dan de online cursus Nederlands niveau 1 bij Babel.

€145,00

Inschrijven

Over de cursus Nederlands niveau 1 (online)

De online cursus Nederlands niveau 1 is gericht op anderstaligen die Nederlands als tweede taal willen leren. Dankzij deze cursus begin je met een goede basis aan je verblijf in Nederland.

Tijdens de interactieve cursus richten we ons vooral op woordenschat. In de lesstof gaan we in op praktijkgerichte thema’s waarmee je dagelijks te maken krijgt. Zo leer je smalltalk in het Nederlands en oefen je bijvoorbeeld om kaas te kopen op de markt, haring te bestellen bij een vishandel of tulpen te kopen bij een bloemenkraam.

Interesse in de cursus? Probeer onze DEMO!

Inschrijven

Leerdoelen

In de cursus Nederlands online werk je toe naar taalniveau A1-. De cursus is geschikt als je de Nederlands wilt gaan leren. 

Na afloop van de cursus Nederlands…

  • kun je een eenvoudig gesprek voeren in het Nederlands;
  • weet je wat de belangrijkste woorden en zinnen in het Nederlands betekenen;
  • en heb je een goede basiskennis van de Nederlandse grammatica.

Inschrijven

Methode

Omdat je de cursus online volgt, heb je veel vrijheid met betrekking tot de leerstof. Je oefent zelfstandig met luisteren, lezen, grammatica en woordenschat. Bij de spreekopdrachten werk je samen met je medecursisten. Je bepaalt zelf waar en wanneer je de cursus volgt en of je dit via een computer, laptop of tablet doet. Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding terwijl je jouw eigen leerstijl kunt aanhouden.

Wij geloven dat je het meest leert door samenwerking en verbinding. Daarom biedt de online cursus voldoende mogelijkheden om te oefenen met medecursisten. Hierbij krijg je persoonlijke feedback. Onze ervaren docenten onderwijzen niet alleen de taal, maar zorgen er ook voor dat jij het maximale resultaat uit jezelf haalt.

Benieuwd hoe de cursus eruit ziet? Probeer onze DEMO!

Inschrijven

Tijdsinvestering

De cursus duurt acht weken. Hierbij geven we je de mogelijkheid om vier weken uit te lopen. Omdat je de cursus online volgt, heb je veel vrijheid met betrekking tot de leerstof. Je oefent zelfstandig met luisteren, lezen, grammatica en woordenschat.

Inschrijven

Praktische informatie

De voertaal tijdens de online lessen is Nederlands, met instructies in het Engels. Er is geen eindtoets.

Inschrijven