Cursus Nederlands niveau 2 (online)

Spreek je al een beetje Nederlands en wil je je taalvaardigheid uitbreiden en zelfstandiger functioneren? Of heb je de cursus Nederlands niveau 1 gevolgd maar ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de vervolgcursus? Kies voor de online variant van de cursus Nederlands niveau 2.

€145,00

Inschrijven

Over de cursus Nederlands niveau 2 (online)

Deze cursus vindt geheel online plaats. Dat betekent dat je de cursus overal ter wereld via een laptop of tablet kunt volgen. Je kiest zelf de momenten waarop je de lessen volgt en de bijbehorende opdrachten maakt. Zo kun je jouw tijd optimaal indelen en je eigen leerstijl aanhouden.

De cursus Nederlands niveau 2 online gaat niet alleen in op de Nederlandse taal maar ook op de bijbehorende gewoontes en gebruiken. We zorgen ervoor dat je goed wordt begeleid in het online leertraject zodat je het maximale uit jezelf haalt.

Interesse in de cursus? Probeer onze gratis DEMO!

Inschrijven

Leerdoelen

In de cursus online Nederlands niveau 2 werk je toe naar taalniveau A1+. De cursus is daarom geschikt als je de cursus Nederlands niveau 1 hebt afgerond of als je via een andere weg over Nederlands niveau A1- beschikt.

Na afloop van de cursus…

  • spreek je beter Nederlands waardoor je eenvoudiger gesprekken voert,
  • ken je de basisregels van de Nederlandse grammatica,
  • en heb je kennis opgedaan over het dagelijks leven in Nederland, zoals vervoer, vrije tijd en wonen.

Inschrijven

Methode

Omdat je de cursus online volgt, heb je veel vrijheid met betrekking tot de leerstof. Je oefent zelfstandig met luisteren, lezen, grammatica en woordenschat. Bij de spreekopdrachten werk je samen met je medecursisten. Je bepaalt zelf waar en wanneer je de cursus volgt en of je dit via een computer, laptop of tablet doet. Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding terwijl je jouw eigen leerstijl kunt aanhouden.

Wij geloven dat je het meest leert door samenwerking en verbinding. Daarom biedt de online cursus voldoende mogelijkheden om te oefenen met medecursisten. Hierbij krijg je persoonlijke feedback. Onze ervaren docenten onderwijzen niet alleen de taal, maar zorgen er ook voor dat jij het maximale resultaat uit jezelf haalt.

Inschrijven

Tijdsinvestering

De cursus duurt acht weken. Hierbij geven we je de mogelijkheid om vier weken uit te lopen. Omdat je de cursus online volgt, heb je veel vrijheid met betrekking tot de leerstof. Je oefent zelfstandig met luisteren, lezen, grammatica en woordenschat.

Inschrijven

Praktische informatie

De voertaal tijdens de online lessen is Nederlands, ook de instructies zijn in het Nederlands. Er is geen eindtoets.

Inschrijven