Cursus E-mails schrijven in het Engels (online)

Vraag je je wel eens af hoe je het beste een Engelse e-mail kunt schrijven? Wil je weten hoe je jouw e-mails in het Engels het beste laat overkomen? Met deze online cursus werk je aan je Engelse schrijfvaardigheid voor e-mails, zowel zakelijke als persoonlijke. En dat helemaal op je eigen tempo.

€150,00

Inschrijven

Algemeen

Email writing

In deze online cursus verbeter je je Engels schrijfvaardigheid voor e-mails op het niveau halfgevorderden (intermediate B1+). Er wordt zowel aandacht besteed aan het schrijven van zakelijke e-mails als aan emails voor privégebruik. Aan de hand van verschillende opdrachten werk je aan het verbeteren van de structuur, het formuleren van heldere zinnen en het toepassen van de juiste beleefdheidsvormen. Zo ben je er altijd zeker van dat jouw e-mails overkomen zoals jij dat bedoelde.

Hierbij kun je de taalhulpen met handige standaardzinnen gebruiken om je woordenschat te vergroten. Deze praktische cursus helpt je verder en focust op je persoonlijke leerdoelen. Door middel van feedback en praktijkgerichte oefeningen gaat je Engelse schrijfvaardigheid merkbaar vooruit.

 

Inschrijven

Leerdoelen

In de cursus werk je aan…

  • het toepassen een heldere structuur in een e-mail
  • het helder formuleren van je vraag en de informatie die je wilt delen.
  • het opstellen van een correcte aanhef en afsluiting
  • het toepassen van de juiste beleefdheidsvormen
  • het vergroten van je woordenschat

 

Inschrijven

Methode

De cursus bestaat een zestal online modulen. In elke module worden verschillende oefeningen aangeboden zoals multiple choice vragen, gap-fillers en ‘mix and match’ opdrachten. Daarnaast bieden we praktische taaltips en een aantal open schrijfopdrachten aan. Je levert tijdens de cursus meerdere keren je eigen schrijfwerk in en je krijgt persoonlijke feedback van je trainer. De afsluitende module geeft je de mogelijkheid om de geleerde stof te herhalen en puntjes op de i te zetten. Zowel de instructies, de opdrachten als de feedback van onze trainers zijn in het Engels.

Inschrijven

Tijdsinvestering

De cursus is opgebouwd uit zes online modules en een korte eindtoets. Elke module heeft een gemiddelde studielast van ongeveer 2-3 uur. Je ontvangt een certificaat indien je 80% van de opdrachten hebt afgerond.

Inschrijven

Praktisch

Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 25% korting op deze cursus!

Inschrijven