Cursus Engels Rotterdam

Verbeter je Engels vaardigheden met Babel

Wil jij in een korte tijd je Engelse taal- en schrijfvaardigheden aanzienlijk verbeteren? Dan ben je bij Babel op het juiste adres. Hier werk je aan woordenschat, kennis van grammatica en leer je hoe jij uitspraak en uitdrukkingen kunt verbeteren. Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk, want we willen dat je vol zelfvertrouwen Engels kunt spreken en schrijven. Met een cursus Engels Rotterdam bij Babel ben jij altijd goed voorbereid op toelatingen voor studies, sollicitaties en immigratie naar het buitenland. Kortom, goed voorbereid op de toekomst.

Cursus Engels Rotterdam – waarom?

Het is een uitstekende keuze om een cursus Engels in Rotterdam te volgen bij Babel. Bij ons kun je namelijk binnen korte termijn jouw Engelse spreek- en schrijfvaardigheid verbeteren, en dat gewoon in Rotterdam! Bij Babel krijg je altijd de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt om jouw Engelse vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Engels Cambridge

Het behalen van een Cambridge certificaat is handig voor werk (of academisch). Werkgevers kunnen hier naar vragen bij sollicitaties als je van plan bent om bij een internationaal bedrijf te gaan werken. Waarom een Cambridge-examen en geen TOEFL-examen? Er zitten verschillen tussen een Cambridge diploma en TOEFL-diploma. Wij helpen je graag om het waardevolle Cambridge-diploma te behalen. Bij Babel kun je in Eindhoven De Hurk een voorbereidingscursus voor het Cambridge examen volgen.

Zakelijk Engels

Om vol zelfvertrouwen te onderhandelen en overtuigender over te komen bij (internationale) zakenpartners komt een cursus Zakelijk Engels goed van te pas. Met behulp van Babel kom jij professioneel over door vloeiend Engels te spreken. Je ontwikkelt je op het gebied van netwerken, het schrijven van zakelijke e-mails, telefoneren, presenteren en nog veel meer. Een cursus Zakelijk Engels kun je klassikaal of deels online en offline volgen. Werk jij op een HR-afdeling? Babel bied je een cursus Zakelijk Engels (inclusief e-learning) speciaal voor HR.

Benieuwd welk taalniveau jij hebt?
Test je taalniveau

Online cursussen

Wij begrijpen dat het soms makkelijker is om een online cursus Engels te volgen. Zo kun je altijd Engels leren wanneer het jou goed uitkomt, zonder tijd aan reizen kwijt te zijn. Ook al leer jij op je eigen moment een nieuwe taal, toch is dit op niveau en met persoonlijke begeleiding vanuit Babel. Via de online opdrachten kunnen wij jouw persoonlijke valkuilen en leerpunten achterhalen en jou hier gerichte hulp bieden om deze te verbeteren. Er is voor elk niveau een online taalcursus beschikbaar.

Cursus Engels op maat in Rotterdam

Bij Babel kun je er ook voor kiezen om een privé taalcursus te volgen. Als jij in een korte tijd je Engelse taalvaardigheid aanzienlijk wilt verbeteren (persoonlijk en aangepast op wanneer het jou uitkomt) is een individuele cursus Engels Rotterdam echt iets voor jou!

Bij het volgen van deze cursus:

  • Leer je de taal op de meest effectieve manier.
  • Krijg je les van een docent met ervaring in jouw vakgebied.
  • Krijg je efficiënte ondersteuning tijdens en na het volgen van de cursus.
  • Wordt je voortgang regelmatig gemonitord.
  • Sluiten de lessen volledig aan op jouw agenda en persoonlijke situatie.
  • Heb je intensief 1-op-1 contact.

Deze cursus is ook beschikbaar voor bedrijven als maatwerkcursussen voor groepen. Deze kunnen in jouw bedrijf zelf plaatsvinden of op de leslocatie van Babel in Rotterdam. Bij Babel begrijpen wij dat het taalniveau per medewerker kan verschillen. Daarom bieden wij een op maat gemaakte taalcursus Engels aan op verschillende niveaus. Test je huidige taalniveau Engels en kom erachter welk niveau het beste past bij jou.

Onze cursussen worden gegeven op onze cursuslocatie in Rotterdam: bekijk hier het adres

Interesse in het volgen van een individuele cursus Engels Rotterdam? Vraag dan een offerte aan of bel met onze accountadviseurs via 030-2270008.