IELTS Examentraining

Niveau: Gevorderd (B1/B2), Vergevorderd (B2/C1)

Ben je toegelaten tot een Engelstalige opleiding of ga je aan de slag in een Engelstalige werkomgeving? Dan is de kans groot dat je wordt gevraagd om een IELTS-diploma. Met dit diploma toon je aan dat je voldoende kennis hebt van het Engels in een academische of zakelijke omgeving.

170,-

Inschrijven

Start vanaf 9 februari 2023

+ nog 1 data

Over de cursus

Vaak wordt er van je verwacht dat je het IELTS-diploma binnen een bepaalde termijn behaalt, bijvoorbeeld voordat je opleiding van start gaat of voorafgaand aan je eerste werkdag bij een nieuwe werkgever. Een goede voorbereiding op het examen is daarom heel belangrijk. Zo voorkom je dat je jouw toekomstplannen ongewenst moet uitstellen.

Daarom hebben we bij Babel een speciale IELTS-training ontwikkeld. In deze training richten we ons op efficiënte examenstrategieën en oefenen we met opdrachten die vaak in het examen terugkomen. Je leert om de juiste tijd voor een opdracht uit te trekken, om misleidende vraagstellingen te herkennen en om je argumenten goed te formuleren.

De focus van deze training ligt op een goede voorbereiding op jouw IELTS-examen en niet op het verbeteren van je taalvaardigheid. Het is daarom belangrijk dat je al beschikt over taalniveau B2. Weet je niet wat jouw taalniveau is? Doe dan onze gratis instaptoets.

Inschrijven

Leerdoelen

Na het afronden van deze cursus IELTS training:

  • ben je optimaal voorbereid op het IELTS-examen.
  • en staat niets je in de weg voor een Engelstalige studie of carrière.

Inschrijven

Methode

  • Tijdens de bijeenkomsten ga je zelfstandig, in tweetallen of klassikaal aan de slag met aansprekende opdrachten. Er is voldoende ruimte voor individuele feedback en verbeterpunten. Alle bijeenkomsten vinden plaats onder leiding van een ervaren docent.
  • De opdrachten en oefeningen voor de zelfstudie zijn terug te vinden in het boek ‘New Insight into IELTS‘. Dit boek is speciaal ontwikkeld om jou zo goed mogelijk op het IELTS-examen voor te bereiden. Het bevat veel praktische en inhoudelijke informatie over het IELTS-examen en dient bovendien als nuttig naslagwerk.

Inschrijven

Tijdsinvestering

  • De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 1 uur en 45 minuten.
  • We vragen van jou om de bijeenkomsten goed voor te bereiden. Hier ben je ongeveer 2 tot 3 uur per week mee bezig.

Inschrijven

Praktisch

  • De voertaal tijdens deze examentraining is Engels.
  • Bestel het boek voor deze cursus via onze boekenpagina. We verwachten dat je het boek tijdens de eerste les bij je hebt.
  • Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 15% korting op deze cursus! Schrijf je in met je UU e-mailadres, dan wordt de korting automatisch verwerkt.

Inschrijven

Rooster

8,4 10
Babel Taalcursussen
388 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Wat is jouw niveau Engels?Doe de gratis niveautest

Benieuwd naar jouw taalniveau? Doe onze gratis niveautest! Binnen 5 werkdagen ontvang je een indicatie van je taalniveau en een persoonlijk advies van een docent Engels. Zo weet je zeker dat je een cursus Engels kiest die bij je past.