Cursus zakelijk Italiaans

Spreek je regelmatig Italiaans voor je werk en wil je je zakelijk Italiaans verbeteren? Wij bieden cursussen Zakelijk Italiaans op maat aan, die wij geheel op jouw wensen kunnen aanpassen. Daarnaast is er een aanbod van open cursussen Italiaans.

Ons aanbod:

  1. Groepscursussen Italiaans
  2. Op maat gemaakte training zakelijk Italiaans

1. Groepscursussen Italiaans

We bieden cursussen Italiaans aan voor zowel beginners als gevorderden. In de tabel kun je zien of een cursus op locatie of in de virtual classroom wordt gegeven. Klik hieronder op het tabje beginners of (half)gevorderden en bekijk welke cursussen wij aanbieden.

Cursus            Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveau Prijs
Italiaans niveau 1 9 9 0 A1– €215,-
Italiaans niveau 2 9 9 A1– A1- €215,-
Italiaans niveau 3 9 9 A1- A1 €240,-
Italiaans niveau 4 9 9 A1 A1+ €240,-
Italiaans niveau 5 9 9 A1+ A1++ €260,-
Italiaans niveau 6 9 9 A1++ A2- €260,-
Italiaans niveau 7 9 9 A2- A2 €260,-
Italiaans niveau 8 9 9 A2 A2+ €260,-

 


Bepaal je taalniveau

Weet je niet zeker wat je taalniveau zakelijk Italiaans is? Maak dan kosteloos (en geheel vrijblijvend) onze online niveautest. Na het maken van de test krijg je persoonlijk advies over jouw taalniveau van een van onze ervaren taaldocenten. Op basis van dit advies kun jij de cursus kiezen die bij jouw niveau past.

Niveautest


Cursus Italiaans voor beginners

Wij bieden een cursus aan voor beginners, waar je de basis van de Italiaanse taal leert. In de beginnerscursus oefen je spreken, luisteren, lezen en schrijven door middel van interactieve lessen. Ook maak je kennis met de cultuur en gewoontes. Tijdens de lessen maken we gebruik van praktijkgerichte oefeningen waarin situaties uit het alledaagse leven naar voren komen. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven.


2. Op maat gemaakte cursus zakelijk Italiaans

Met een taaltraining op maat wordt er aan specifieke leerdoelen gewerkt. De taallessen worden 1-op-1 begeleid of in een groep (bijvoorbeeld een heel team). Onze maatwerktrainingen zijn van hoge kwaliteit en sluiten naadloos aan op de praktijksituatie. Bij een maatwerktraining bepaal je als opdrachtgever welke onderwerpen aan bod komen, waar de training plaatsvindt, wat de leerdoelen zijn en welke methodiek wordt gebruikt.

Zo kan er in een training zakelijk Italiaans bijvoorbeeld specifiek aan de spreekvaardigheid gewerkt worden. Maar er kan ook juist gefocust worden op grammaticale structuren en de schrijfvaardigheid. Verder besteden wij altijd aandacht aan de culturele aspecten. Als je zaken wilt doen met relaties uit Italië en misverstanden wilt voorkomen, is het van belang om de culturele verschillen te leren kennen en te begrijpen.

Vrijblijvende offerte aanvragen


Waarom een cursus zakelijk Italiaans bij Babel?

  • 97,9% van onze cursisten is (zeer) tevreden.
  • Door de persoonlijke aandacht van onze betrokken taaldocenten haal jij het uiterste uit je cursus. Met onze feedback verbeter jij je taalvaardigheid in no-time.
  • Wij bieden hoogwaardige kwaliteit. Met onze bewezen (online) lesmethodes haal jij je leerdoelen. Door onze praktische aanpak kun jij je kennis meteen in de praktijk toepassen.
  • In onze lessen hebben wij ook oog voor de Italiaanse cultuur. Naast het taalkundige aspect ontwikkel je jezelf daarom ook op cultureel gebied.
  • Kies je voor Babel, dan kies je voor onze jarenlange ervaring. Wij zijn niet voor niets het grootste taalinstituut in de regio Utrecht.