Cursus zakelijk Frans: leer deze wereldtaal

Frankrijk is een belangrijke zakenpartner van Nederland. Alleen spreken lang niet alle Fransen goed genoeg Engels om een zakelijk gesprek tot een succesvol einde te brengen. Geen nood! Wij bieden groepscursussen zakelijk Frans en volledig op maat gemaakte trainingen zakelijk Frans.

Ons aanbod:

  1. Groepscursussen zakelijk Frans
  2. Op maat gemaakte cursus zakelijk Frans

1. Groepscursussen zakelijk Frans

Beginner? Gevorderd? Wij hebben een cursus Frans die bij jou past. Bekijk hieronder welke cursussen wij aanbieden. De meeste van onze cursussen Frans worden zowel op locatie als online in de virtual classroom gegeven. In onze cursussen Frans bouw je in korte tijd aan een stevige basis van de Franse taal. Door onze kleinschalige cursusgroepen blijf je betrokken en gemotiveerd.

Cursus            Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveau Prijs
Zakelijk Frans (B1) 9 9 B1 B1 €495,-
Zakelijk Frans (B2) 9 9 B2 B2 €495,-

Bepaal je taalniveau

Weet je niet zeker wat je taalniveau zakelijk Frans is? Maak dan kosteloos (en geheel vrijblijvend) onze online niveautest. Na het maken van de test krijg je persoonlijk advies over jouw taalniveau van een van onze ervaren taaldocenten. Op basis van dit advies kun jij de cursus kiezen die bij jouw niveau past.

Niveautest


1. Op maat gemaakte cursus zakelijk Frans

Met een taaltraining op maat wordt er aan specifieke leerdoelen gewerkt. De taallessen worden 1-op-1 begeleid of in een groep (bijvoorbeeld een heel team). Onze maatwerktrainingen zijn van hoge kwaliteit en sluiten naadloos aan op de praktijksituatie. Bij een maatwerktraining bepaal je als opdrachtgever welke onderwerpen aan bod komen, waar de training plaatsvindt, wat de leerdoelen zijn en welke methodiek wordt gebruikt.

Zo kan er in een cursus zakelijk Frans bijvoorbeeld specifiek aan de spreekvaardigheid gewerkt worden. Maar er kan ook juist gefocust worden op grammaticale structuren en de schrijfvaardigheid. Verder besteden wij altijd aandacht aan de culturele aspecten. Als je zaken wilt doen met relaties uit Franstalige landen en misverstanden wilt voorkomen, is het van belang om de culturele verschillen te leren kennen en te begrijpen.

Gratis intake


Waarom een cursus zakelijk Frans bij Babel?

  • 97,9% van onze cursisten is (zeer) tevreden.
  • Door de persoonlijke aandacht van onze betrokken taaldocenten haal jij het uiterste uit je cursus. Met onze feedback verbeter jij je taalvaardigheid in no-time.
  • Wij bieden hoogwaardige kwaliteit. Met onze bewezen (online) lesmethodes haal jij je leerdoelen. Door onze praktische aanpak kun jij je kennis meteen in de praktijk toepassen.
  • In onze lessen hebben wij ook oog voor de Franse cultuur. Naast het taalkundige aspect ontwikkel je jezelf daarom ook op cultureel gebied.
  • Kies je voor Babel, dan kies je voor onze jarenlange ervaring. Wij zijn niet voor niets het grootste taalinstituut in de regio Utrecht.