Onze online taalcursussen

Online talencursus Met een online taalcursus van Babel leer je vanuit huis een nieuwe taal, maar wel op het niveau dat je van Babel gewend bent en met persoonlijke begeleiding. Je kunt bij Babel op drie manieren een online taalcursus volgen:

  • E-learning
    Onze e-learnings zijn toegankelijk via tablet, mobiel en pc. Ze bevatten interactieve content, video’s en gevarieerde opdrachten. Deze online cursussen en modules kun je zelfstandig in je eigen tempo en in je eigen tijd maken. Tijdens de e-learning cursussen krijg je persoonlijke feedback van een ervaren docent.
  • Virtual classroom
    De virtual classroom is een online klaslokaal. Samen met medecursisten volg jij de lessen onder leiding van een ervaren taaldocent. Naast alle mogelijkheden van een echt lokaal, biedt de virtual classroom je ook leuke online tools, zoals een interactief whiteboard en live quizzen.
  • Compact. Dit is een mix tussen klassikaal les (dit kan natuurlijk ook in de virtual classroom) en extra online materialen.

Voor elk niveau een online taalcursus

Vind hieronder de online taalcursus die aansluit bij wat jij wilt leren.

Virtual classroom

Wij hebben een breed aanbod in onze virtual classroom. Op de cursuspagina van een cursus kun je zien of de desbetreffende cursus wordt aangeboden in de virtual classroom.

Bekijk hier ons cursusoverzicht

E-learning

Compact

Persoonlijke begeleiding bij je online taalcursus
Door de praktische en persoonlijke feedback, zowel in de virtual classroom als bij onze e-learningmodules, wordt jouw taalniveau naar een hoger niveau getild. Bovendien is de docent altijd bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden. De opdrachten van de e-learningmodules bieden je de mogelijkheid om zelf schrijfproduten en spreekopdrachten in te leveren. Op die manier kunnen wij jou gericht helpen met jouw leerdoelen.


Bekijk onze gratis demo’s

Dutch beginners courseNederlands niveau 1 online (e-learning)
Begin met een goede basis aan je verblijf in Nederland. Leer een aantal basisvaardigheden in het Nederlands, zoals jezelf introduceren en producten bestellen.

Probeer gratis


Academisch leren schrijven Engels online

Academisch schrijven in het Engels online (e-learning)
Tijdens deze online cursus helpt je persoonlijke taaltrainer je om een betere academische schrijver te worden.

Probeer gratis


Online Engels verbeteren

Brush up your English (e-learning) 
Verbeter je Engelse taalvaardigheid op praktische wijze. Ga in je eigen tempo aan de slag met de drie modules: woordenschat, werkwoordstijden en grammatica.

Probeer gratis

 


Engels leren online Babel

Demo virtual classroom
In deze demo neemt Alison, een van onze docenten Engels, je mee op een online tour in de virtual classroom.

Neem een kijkje


Een online taalcursus, maar dan op maat!

Bovenstaande opties (e-learning, virtual classroom en blended) zijn ook mogelijk als maatwerk. Bij een maatwerktraining bepaal jij als opdrachtgever welke onderwerpen aan bod komen, waar de training plaatsvindt, wat de leerdoelen zijn en welke (online) methodiek wordt gebruikt. Een voorbeeld van een online maatwerktraining is een cursus Beginners Nederlands (A) individueel op afstand.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

☏ Bel ons