Online Nederlands leren

Is Nederlands jouw tweede taal of zou je gewoon graag je Nederlands willen verbeteren? Babel biedt je online Nederlandse lessen. Hierbij kan je Nederlands leren waar en wanneer het jou maar uitkomt. Bij Babel vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk, daarom word je tijdens je leertraject begeleid door een ervaren taaltrainer.

Online cursussen Nederlands


Waarom een online cursus Nederlands van Babel?

Woon je (nog niet zo lang) in Nederland en is Nederlands niet jouw moedertaal? Dan is het zeer waardevol om Nederlands te leren. Door Nederlands te spreken vergroot je bijvoorbeeld de kans op een leuke baan bij een Nederlands bedrijf en kun je veel makkelijker contact leggen met anderen. Dit zijn de voordelen om Nederlands online bij Babel te leren:

  • Je krijgt persoonlijke feedback van een ervaren docent. Deze docent is altijd beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden.
  • Je kunt jouw eigen tablet, laptop, mobiele telefoon en/of computer gebruiken.
  • Babel biedt interactieve content, video’s en gevarieerde opdrachten. Door de opdrachten die jij krijgt en weer bij ons inlevert, kunnen wij jou gericht helpen met jouw eigen valkuilen en leerpunten.
  • Met onze online Nederlandse cursussen kun je leren waar en wanneer jij zelf wilt. Het is dus ook mogelijk om het leerproces te beginnen als je (nog) niet in Nederland bent.
  • Babel is gespecialiseerd in taallessen voor hoogopgeleiden.

Virtual classroom

Onze online taalcursussen worden gegeven in een ‘virtual classroom’. De virtual classroom biedt je dezelfde leermogelijkheden als les op locatie: interactieve lessen, persoonlijke feedback en ruimte voor je vragen. Maar dan waar jij wilt én met leuke online tools zoals quizzen, virtuele breakout rooms, video integratie en een digitaal whiteboard.


E-learning

Naast de klassikale lessen in de virtual classroom, bieden wij ook e-learnings. De modules bestaan uit online materiaal, video’s en een grote variatie aan oefeningen en opdrachten. Uniek aan onze e-learnings is dat je contact hebt met een docent. Je ontvangt persoonlijke feedback op het werk dat je inlevert en hebt de mogelijkheid om vragen te stellen aan je docent.

Cursus Weken Startniveau Doelniveau Prijs
Nederlands niveau 1 (A0 → A1-) (e-learning) 8 0 A1- € 185,-
Nederlands niveau 2 (A1- → A1+) (e-learning) 8 A1- A1+ € 185,-
Nederlands niveau 3 (A1+ → A2-) (e-learning) 8 A1+ A2- € 185,-
Nederlands niveau 1+2+3 (A0 → A2-) (e-learning) 24 0 A2- € 465,-
Opfriscursus Nederlands – werkwoordstijden (e-learning) 4 A1 € 80,-
Opfriscursus Nederlands – woordvolgorde (e-learning) 3 A1 € 80,-
Opfriscursus Nederlands – pakket werkwoordstijden + woordvolgorde (e-learning) 7 A1 € 150,-

E-learning cursussen


Benieuwd naar je huidige taalniveau?

Wil je je huidige taalniveau bepalen? Maak dan kosteloos en vrijblijvend onze niveautest en krijg een goede indicatie van je huidige taalniveau. Op basis van de uitslag kies je de taalcursus die bij je past.