Cursus Portugees: leer deze prachtige taal

Is het jouw droom om Portugees te leren? Met een cursus Portugees bij Babel is niets onmogelijk! Portugees is de snelst groeiende Europese taal na Engels. Het is dus zeker een aanrader om de taal te leren. Bijvoorbeeld als je van plan bent om op vakantie te gaan naar een Portugeestalig land of als je de Portugese taal wilt beheersen voor zakelijk gebruik.

Cursussen Portugees


Volg een cursus Portugees

Wij bieden praktijkgerichte lessen, waardoor je de taal snel tot je neemt. Afhankelijk van je niveau zijn er verschillende opties. Bekijk hieronder ons cursusoverzicht:

Beginners

Cursus            Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveau Prijs
Portugees niveau 1 9 9 0 A1- – €215,-
Portugees niveau 2 9 9 A1- – A1 €215,-
Portugees niveau 3 9 9 A1 A1+ €240,-
Portugees niveau 4 9 9 A1+ A2- €240,-
Portugees niveau 5 9 9 A2- A2 €260,-
Portugees niveau 6 9 9 A2 A2+ €260,-
Portugees niveau 7 9 9 A2+ A2+ €260,-

Cursus Portugees voor beginners

Wil jij starten met Portugees leren? Kies dan voor een cursus Portugees voor beginners bij Babel. In kleine groepen maak je kennis met deze prachtige taal. Deze cursus voor beginners geeft je een goede basis. Je werkt aan de vaardigheden spreken, schrijven, lezen en luisteren. Daarbij ga je aan de slag met praktische oefeningen, zodat je snel een gesprek kunt voeren in het Portugees. In de cursus wordt ook aandacht besteed aan cultuur.


Hoe leer je het liefst? Online of op locatie?

Les op locatie
Kies je voor les op locatie? Dan volg je de cursus in een klein groepje in ons monumentale pand aan de Nieuwegracht te Utrecht. De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Vanuit station Utrecht Centraal loop je in 10 minuten naar Babel.

Les in de virtual classroom
Wil jij de cursus in ons online klaslokaal volgen? In de virtual classroom volg je samen met medecursisten lessen van onze professionele taaldocent. De virtual classroom biedt leuke, interactieve tools om de taal te leren. Er zijn live quizzen, een interactief whiteboard en virtuele breakout rooms.


Waarom kies je voor een cursus Portugees bij Babel?

Hoge klanttevredenheid
Uit onderzoek van het CEDEO blijkt dat 97,9% van onze cursisten tevreden is over Babel. Ons CEDEO-keurmerk geeft je de garantie dat minimaal 80% van de klanten tevreden tot zeer tevreden is. Wij maken gebruik van hoge kwaliteit lesmethodes en materialen, zodat jij jouw kennis direct kunt toepassen.
Persoonlijke aandacht staat al 35 jaar bij ons centraal
Bij al onze lessen staat persoonlijke aandacht centraal. Onze taaldocenten geven interactieve lessen, zodat je altijd het maximale uit de cursus kunt halen. Binnen korte tijd zul je merken dat je grote stappen maakt.
We besteden aandacht aan taal én cultuur
Als je kennis over de cultuur hebt, begrijp je een taal makkelijker. Daarom vinden wij het belangrijk dat je in onze cursussen ook meer te weten komt over de cultuur van het land waar de taal gesproken wordt.
We bieden een zeer uitgebreid (online) aanbod
Volg de cursus op locatie of in onze virtuele omgeving. Op welk niveau je de taal ook spreekt, bij Babel is er altijd een cursus die bij jouw schema past!

Wist je dit al over de Portugese taal?

  • Portugees wordt wereldwijd door meer dan 200 miljoen mensen gesproken.
  • In 2009 zijn er drie nieuwe letters aan het alfabet toegevoegd: ‘K’, ‘W’ en ‘Y’. In 2009 kwamen Portugeestalige landen over de hele wereld samen om een ​​nieuwe overeenkomst te ondertekenen, waarin de letters ‘K’,’W’en ‘Y’ werden geïntroduceerd.
  • Het Galicisch, gesproken in het noordwesten van Spanje, is nauw verwant aan het Portugees.
  • Europees en Braziliaans Portugees verschillen behoorlijk van elkaar. Voor Brazilianen is het zelfs lastig om een Portugees te verstaan. In Portugal gebruiken ze bijvoorbeeld de voornaamwoorden van de tweede persoon tu en vós. Maar deze twee woorden worden in Brazilië zelden gehoord; ze gebruiken você en vocês.

Wil je Portugees leren?

Heb je besloten om Portugees te leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Babel is gespecialiseerd in taal- en communicatietrainingen voor hbo- en wo-opgeleiden. We helpen particulieren en professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van docenten, een flexibele en transparante manier van werken en onze scherpe tarieven. Babel is taalpartner van de Universiteit Utrecht.

Cursussen Portugees