Cursus Frans: leer deze prachtige taal

Maak kennis met deze prachtige taal tijdens een cursus Frans bij Babel. Frans staat bekend als de taal van de liefde, de chansons en het heerlijke bourgondische leven. Maar Frans is meer dan dat! Wist jij dat het Frans ook een van de officiële talen voor de interne communicatie binnen de Europese Unie en de Verenigde Naties is?

Ga je op vakantie naar Frankrijk en wil je graag in het Frans je bestelling kunnen doorgeven, de weg vragen en een gesprek aanknopen op straat? Of heb je Frans nodig voor je werk of je studie? In onze taalcursussen werk je aan een stevige basis van de Franse taal, zoals uitspraak, grammatica en woordenschat.

Cursussen Frans


Welke cursus spreekt jou aan?

Hieronder vind je een overzicht van ons aanbod. Bij Babel kun je ook een cursus Frans volgen als je niet zo goed Nederlands spreekt. Deze cursussen worden gegeven vanuit het Engels.

Cursus Frans

Cursus           Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveauPrijs
Frans niveau 299A1-A1€195,-
Frans niveau 399A1A2-€195,-
Frans niveau 499A2-A2€195,-
Frans niveau 599A2A2+€195,-
Frans niveau 699A2+B2€195,-

Cursus Frans vanuit het Engels

Cursus           Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveauPrijs
Frans niveau 1 (vanuit het Engels)990A1-€195,-
Frans niveau 2 (vanuit het Engels)99A1-A1€195,-

Benieuwd hoe goed jouw Frans is?

Maak dan onze niveautest. Binnen 5 werkdagen ontvang jij je resultaat en krijg jij advies welke cursus Frans het beste bij je past.

Maak de test


Cursus Frans voor beginners (vanuit het Engels)

Wij bieden cursussen aan voor beginners, waar je de basis van de Franse taal leert. In deze beginnerscursus oefen je spreken, luisteren, lezen en schrijven door middel van interactieve lessen. Ook maak je kennis met de cultuur en gewoontes. Tijdens de lessen maken we gebruik van praktijkgerichte oefeningen waarin situaties uit het alledaagse leven naar voren komen. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven.


Kies voor een cursus Frans van Babel:

  • 97,9% van onze cursisten is tevreden.
  • Je krijgt veel individuele feedback van onze ervaren taaldocenten.
  • Wij bieden hoogwaardige kwaliteit. Met onze bewezen (online) lesmethodes haal jij je leerdoelen binnen no-time. Door onze praktische aanpak kun jij je kennis meteen in de praktijk toepassen.
  • Taal en cultuur zijn nauw met elkaar verbonden. Daarom besteden wij in onze lessen ook veel aandacht aan de Franse cultuur.
  • Kies je voor Babel, dan kies je voor onze jarenlange ervaring. Wij zijn niet voor niets het grootste taalinstituut in de regio Utrecht.

Online of op locatie?

Bij Babel kun je kiezen tussen les op locatie en les in de virtual classroom. Liever les op locatie? Vanwege de coronamaatregelen krijg je les in kleine groepen van maximaal 8 personen. Hier vind je meer informatie. Vind je het fijner om online les te volgen? Schrijf je dan in voor een cursus Frans in onze virtual classroom. In de virtual classroom krijg je live taaltraining van een docent Frans, samen met je medecursisten. De online tools maken les in de virtual classroom extra interactief. Denk bijvoorbeeld aan live quizzen, virtuele breakout-rooms en een chatbox. Meer weten of onze demo bekijken? Klik hier.


Wil je Frans leren?

Heb je besloten om Frans te leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Babel is expert in taal- en communicatietrainingen voor hoger opgeleiden. We helpen particulieren en professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van docenten, een flexibele en transparante manier van werken en onze scherpe tarieven. Babel is taalpartner van de Universiteit Utrecht.

Cursussen Frans

Wat is jouw niveau Frans?Gratis taaltest Frans

Benieuwd naar jouw taalniveau? Doe onze gratis niveautest. Binnen 5 werkdagen ontvang jij een indicatie van je taalniveau en een persoonlijk advies van een docent Frans. Zo kies je de cursus Frans die het beste bij jou past.