Cursus Frans in Utrecht

cursus frans utrechtA bientôt! Frans staat bekend als de taal van de liefde, de chansons en het heerlijke bourgondische leven. In een taalcursus Frans bij Babel in Utrecht maak je kennis met deze prachtige taal en zorg je ervoor je zelfverzekerd Frans leert spreken en schrijven.

Bekijk alle cursussen Frans

Bij Babel kun je ook een cursus Frans volgen als je niet zo goed Nederlands spreekt. Deze cursussen worden gegeven vanuit het Engels.

Cursus Frans Utrecht: kleine groepen, actieve lessen

Ga je op vakantie naar Frankrijk en wil je graag in het Frans je bestelling kunnen doorgeven, de weg kunnen vragen of een gesprek aanknopen op straat? Volg dan de beginnerscursus Frans op vakantie. Deze cursus is speciaal gericht op alledaagse situaties waar je tijdens je vakantie in Frankrijk mee te maken krijgt.

Heb je Frans nodig voor je werk of ga je studeren in Frankrijk? Of vind je Frans gewoon een mooie taal en wil je graag je horizon verbreden? Volg dan een van onze reguliere cursussen. In deze taalcursussen werk je aan een stevige basis van de Franse taal, zoals uitspraak, grammatica en woordenschat.

Bij een taalcursus Frans krijg je altijd les in kleine groepen. Zodoende is er altijd een ontspannen sfeer en krijg je veel individuele feedback op je voortgang. Bovendien krijg je alle ruimte om thuis met de lesstof aan de gang te gaan.

Over Frankrijk

Frankrijk is een geliefd vakantieland voor velen. Het is een bijzonder land met een kleurrijke geschiedenis, een rijke cultuur en een taal die een van de belangrijkste ter wereld is. Frankrijk speelt al jaren een belangrijke rol in Europa. Het Frans is dan ook een van de officiële talen voor de interne communicatie binnen de Europese Unie en de Verenigde Naties.

Frans leren in Utrecht

Wil je meer informatie over onze taalcursussen of wil je weten welke cursus het best aansluit op jouw leerdoelen?

Bekijk aanbod