Cursus Frans: leer deze prachtige taal met Babel

Maak kennis met deze prachtige taal tijdens een cursus Frans bij Babel. Frans staat bekend als de taal van de liefde, de chansons en het heerlijke bourgondische leven. Maar Frans is meer dan dat! Wist jij dat het Frans ook een van de officiële talen voor de interne communicatie binnen de Europese Unie en de Verenigde Naties is?

Ga je op vakantie naar Frankrijk en wil je graag in het Frans je bestelling kunnen doorgeven, de weg vragen en een gesprek aanknopen op straat? Of heb je Frans nodig voor je werk of je studie? In onze taalcursussen werk je aan een stevige basis van de Franse taal, zoals uitspraak, grammatica en woordenschat.

Bekijk alle cursussen Frans


Welke cursus spreekt jou aan?

Hieronder vind je een overzicht van ons aanbod. Bij Babel kun je ook een cursus Frans volgen als je niet zo goed Nederlands spreekt. Deze cursussen worden gegeven vanuit het Engels.

Cursus Frans

Cursus           Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveauPrijs virtual classroomPrijs locatie
Frans niveau 299A1-A1€165,-€190,-
Frans niveau 399A1A2-€190,-
Frans niveau 499A2-A2€165,-€190,-
Frans niveau 599A2A2+€165,-€ 190,-
Frans niveau 699A2+B2€165,-€ 190,-

Cursus Frans vanuit het Engels

Cursus           Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveauPrijs virtual classroomPrijs locatie
Frans niveau 1 (vanuit het Engels)990A1-€190,-
Frans niveau 2 (vanuit het Engels)99A1-A1€190,-

Benieuwd hoe goed jouw Frans is?

Maak dan onze niveautest. Binnen 5 werkdagen ontvang jij je resultaat en krijg jij advies welke cursus Frans het beste bij je past.

Maak de test


Dit zijn de redenen waarom jij kiest voor een cursus Frans bij Babel:

  • 97,9% van onze cursisten is tevreden.
  • Je krijgt veel individuele feedback van onze ervaren taaldocenten.
  • Wij bieden hoogwaardige kwaliteit. Met onze bewezen (online) lesmethodes haal jij je leerdoelen binnen no-time. Door onze praktische aanpak kun jij je kennis meteen in de praktijk toepassen.
  • Taal en cultuur zijn nauw met elkaar verbonden. Daarom besteden wij in onze lessen ook veel aandacht aan de Franse cultuur.
  • Kies je voor Babel, dan kies je voor onze jarenlange ervaring. Wij zijn niet voor niets het grootste taalinstituut in de regio Utrecht.

Online of op locatie?

Bij Babel kun je kiezen tussen les op locatie en les in de virtual classroom. Liever les op locatie? Vanwege de coronamaatregelen krijg je les in kleine groepen van maximaal 8 personen. Hier vind je meer informatie. Vind je het fijner om online les te volgen? Schrijf je dan in voor een cursus Frans in onze virtual classroom. In de virtual classroom krijg je live taaltraining van een docent Frans, samen met je medecursisten. De online tools maken les in de virtual classroom extra interactief. Denk bijvoorbeeld aan live quizzen, virtuele breakout-rooms en een chatbox. Meer weten of onze demo bekijken? Klik hier.


Schrijf je nu in

Wil je meer informatie over onze taalcursussen Frans of wil je weten welke cursus het best aansluit op jouw leerdoelen? Neem dan contact op met onze Service Desk, zij beantwoorden graag je vragen. A bientôt!

Bekijk ons aanbod