nlen Login My Babel
Taalcursussen

Taalcursussen Utrecht

Taalcursussen in iedere vorm

Babel biedt taalcursussen in Utrecht aan voor de talen Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Chinees, Japans, Zweeds, Russisch, Arabisch en Indonesisch. Je kunt een groepscursus volgen, of vraag een van onze adviseurs naar de mogelijkheden voor een (individuele) maatwerktraining.

Open groepscursussen

Babel biedt open groepscursussen aan in dertien talen. Deze cursussen kun je in Utrecht op verschillende niveaus volgen. Voor alle talen hebben wij een beginnerscursus. De meeste cursussen gaan tot niveau 3 zoals Russisch en Arabisch. De populaire talen zoals Nederlands en Engels gaan zelfs tot niveau 6.

Individuele cursussen

Naast opengroepscursussen biedt Babel ook individuele cursussen aan. Deze cursussen zijn vaak wat intensiever en het lesprogramma wordt op de persoon aangepast. Wil jij bijvoorbeeld dat de focus van een taalcursus Engels op het spreken ligt? Dat kan! Wil je juist het Arabische schrift onder de knie krijgen, dat kan ook in privélessen.

Maatwerk voor bedrijven

Bedrijven hebben vaak specifiekere wensen als het om taalcursussen gaat. In veel branches komen verschillende vaktermen voor. In maatwerktrainingen voor bedrijven wordt er extra aandacht besteed aan de vertaling van vaktermen en de zakelijke taal die gebruikelijk is voor bepaalde landen en culturen.

Universiteit Utrecht

Babel is taalpartner van de Universiteit Utrecht. Daarom ontvangen studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht een korting van maar liefst 25% op cursussen uit het open aanbod. Kijk hier voor meer informatie.

Een training op maat?Offerte aanvragen
Een hoge klantwaarderingLees de ervaringen

Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook