Zomercursussen Utrecht

De zomer is de tijd om nieuwe mensen te leren kennen en iets nieuws te leren. En hoe leuk is het om die twee dingen met elkaar te combineren? Daarom bieden we deze bieden wij deze zomer diverse zomercursussen aan.

Zomercursussen Utrecht: praktische informatie

De zomercursussen vinden plaats in de maanden juli en augustus. Op dit moment gaan wij er vanuit dat de cursussen op locatie kunnen plaatsvinden. Mocht dit niet mogelijk zijn, zullen we de cursussen verplaatsen naar onze virtual classroom.

Alle zomercursussen

Zomercursussen Utrecht: veelgestelde vragen

Zijn de zomercursussen op locatie of online?
De zomercursussen bieden we in verschillende varianten aan. Bij de betreffende cursus staat altijd aangegeven in welke vorm(en) deze te volgen is. Bij veel cursussen kan je ook zelf kiezen of je deze op locatie of online volgt.
Hoe weet ik of ik mijn cursus op het juiste niveau begin?
Wil je weten wat je huidige niveau is? Maak dan hier kosteloos en vrijblijvend de niveautest en krijg een goede indicatie van je huidige taalniveau. Op basis van de uitslag kies je de taalcursus die bij je past.
Ontvang ik na afloop van de cursus een certificaat?
Je ontvangt een certificaat voor de cursus als je bij minstens 80% van de bijeenkomsten aanwezig bent geweest. Het certificaat ontvang je tijdens de laatste les. Laatste les gemist? Vraag bij de Service Desk naar jouw certificaat.
Wat is de Utrecht Summer School?
 In samenwerking met de Utrecht Summer School organiseert Babel verschillende cursussen. De Utrecht Summer School biedt een breed scala aan cursussen. Het unieke aan de Utrecht Summer School is dat je in een internationaal gezelschap je horizon verbreed en dat je door middel van activiteiten ook je medecursisten leert kennen

Gelden er nog coronamaatregelen tijdens de cursus?
Tijdens de zomercursussen volgen wij de overheidsvoorschriften rondom corona. Dit houdt onder andere in dat je in de gebouwen bij verplaatsingen een mondkapje draagt. Bekijk de actuele maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken.