Zomercursussen Engels en Nederlands in Utrecht

De zomer is de tijd om nieuwe mensen te leren kennen en iets nieuws te leren. En hoe leuk is het om die twee dingen met elkaar te combineren? In samenwerking met de Universiteit Utrecht, organiseert Babel deze zomer meer dan 30 cursussen Engels en Nederlands. Naast de taalcursussen wordt er ook voor huisvesting en sociale activiteiten gezorgd.

Utrecht Summer SchoolErvaringen van een cursist

Een van de cursisten is de Italiaanse Pierpaolo, die in 2019 een maand in Utrecht heeft doorgebracht om beter Engels te leren. Wij vroegen hem naar zijn ervaringen.

“Ja, ik zou de summer school zeker aanbevelen. Ik vond het een mooie manier om een deel van mijn zomervakantie te besteden. Ik heb veel plezier gehad, nieuwe plaatsen ontdekt, nieuwe mensen ontmoet en er in het bijzonder een goede vriend aan overgehouden. Ik kon nieuwe dingen leren en uitrusten op hetzelfde moment. Dankzij Summer School kon ik mezelf ontspannen, stress verminderen en vond ik tijd om aan mezelf te werken.”

Zomercursussen Utrecht: veelgestelde vragen

Zijn de zomercursussen op locatie of online?
De zomercursussen bieden we in verschillende varianten aan. Bij de betreffende cursus staat altijd aangegeven in welke vorm(en) deze te volgen is. Bij veel cursussen kan je ook zelf kiezen of je deze op locatie of online volgt.
Hoe weet ik of ik mijn cursus op het juiste niveau begin?
Wil je weten wat je huidige niveau is? Maak dan hier kosteloos en vrijblijvend de niveautest en krijg een goede indicatie van je huidige taalniveau. Op basis van de uitslag kies je de taalcursus die bij je past.
Ontvang ik na afloop van de cursus een certificaat?
Je ontvangt een certificaat voor de cursus als je bij minstens 80% van de bijeenkomsten aanwezig bent geweest. Het certificaat ontvang je tijdens de laatste les. Laatste les gemist? Vraag bij de Service Desk naar jouw certificaat.
Wat is de Utrecht Summer School?
 In samenwerking met de Utrecht Summer School organiseert Babel verschillende cursussen. De Utrecht Summer School biedt een breed scala aan cursussen. Het unieke aan de Utrecht Summer School is dat je in een internationaal gezelschap je horizon verbreed en dat je door middel van activiteiten ook je medecursisten leert kennen