Cursus zakelijk Spaans

Veel bedrijven en organisaties werken samen met bedrijven uit Spanje en Zuid-Amerikaanse landen zoals Argentinië, Colombia, Costa Rica en Mexico. Je kunt er niet van uitgaan dat men in deze landen goed Engels spreekt. Met een goede basiskennis van het zakelijk Spaans kun je deze internationale handelscontacten verbeteren.

Ons aanbod:

 1. Groepscursussen Spaans
 2. Op maat gemaakte training zakelijk Spaans

1. Groepscursussen Spaans

Spreek je nog geen woord Spaans? Of heb je de basis van de Spaanse taal al aardig onder de knie? Kies hieronder de cursus die past bij jouw niveau. De meeste van onze cursussen worden zowel op locatie als in onze virtual classroom gegeven. Dit wordt in de tabel hieronder aangegeven.

Cursus            Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveau Prijs
Spaans niveau 1 9 9 0 A1- €205,-
Spaans niveau 2 9 9 A1- A1 €205,-
Spaans niveau 3 9 9 A1 A1+ €230,-
Spaans niveau 4 9 9 A1+ A2 €230,-
Spaans niveau 5 9 9 A2 B1 €245,-

Bepaal je taalniveau

Weet je niet zeker wat je taalniveau zakelijk Spaans is? Maak dan kosteloos (en geheel vrijblijvend) onze online niveautest. Na het maken van de test krijg je persoonlijk advies over jouw taalniveau van een van onze ervaren taaldocenten. Op basis van dit advies kun jij de cursus kiezen die bij jouw niveau past.

Niveautest


Cursus Spaans voor beginners

Wij bieden een cursus aan voor beginners, waar je de basis van de Spaanse taal leert. In de beginnerscursus oefen je spreken, luisteren, lezen en schrijven door middel van interactieve lessen. Ook maak je kennis met de cultuur en gewoontes. Tijdens de lessen maken we gebruik van praktijkgerichte oefeningen waarin situaties uit het alledaagse leven naar voren komen. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven.


2. Op maat gemaakte training zakelijk Spaans

Met een taaltraining op maat wordt er aan specifieke leerdoelen gewerkt. De taallessen worden 1-op-1 begeleid of in een groep (bijvoorbeeld een heel team). Onze maatwerktrainingen zijn van hoge kwaliteit en sluiten naadloos aan op de praktijksituatie. Bij een maatwerktraining bepaal je als opdrachtgever welke onderwerpen aan bod komen, waar de training plaatsvindt, wat de leerdoelen zijn en welke methodiek wordt gebruikt.

Niet alleen de taal speelt een rol maar ook culturele verschillen, o.a. non-verbale communicatie, de bureaucratie, de dagindeling, de eetcultuur, aanspreekvormen. In de training staat daarom naast het verbeteren van uw Spaanse taalvaardigheid ook de cultuur centraal.

Zo kan er in een training zakelijk Spaans bijvoorbeeld specifiek aan de spreekvaardigheid gewerkt worden. Maar er kan ook juist gefocust worden op grammaticale structuren en de schrijfvaardigheid. Verder besteden wij altijd aandacht aan de culturele aspecten. Als je zaken wilt doen met relaties uit Italië en misverstanden wilt voorkomen, is het van belang om de culturele verschillen te leren kennen en te begrijpen.

Afhankelijk van uw doelen en wensen kunnen in de training de volgende onderwerpen aan bod komen:

 • uzelf voorstellen
 • zakelijke gesprekken voeren zoals vergaderen, telefoongesprekken
 • onderhandelen
 • presenteren
 • bedrijfscorrespondentie zoals e-mails, factuur, brieven, rapportages

Onze taaltrainers hebben veel ervaring in het Spaanstalige bedrijfsleven en kennen de taal, cultuur en de gewoontes goed.

Vrijblijvende offerte aanvragen


Waarom een training zakelijk Spaans bij Babel?

 • 97,9% van onze cursisten is (zeer) tevreden.
 • Door de persoonlijke aandacht van onze betrokken taaldocenten haal jij het uiterste uit je cursus. Met onze feedback verbeter jij je taalvaardigheid in no-time.
 • Wij bieden hoogwaardige kwaliteit. Met onze bewezen (online) lesmethodes haal jij je leerdoelen. Door onze praktische aanpak kun jij je kennis meteen in de praktijk toepassen.
 • In onze lessen hebben wij ook oog voor de Spaanse cultuur. Naast het taalkundige aspect ontwikkel je jezelf daarom ook op cultureel gebied.
 • Kies je voor Babel, dan kies je voor onze jarenlange ervaring. Wij zijn niet voor niets het grootste taalinstituut in de regio Utrecht.