Zakelijk Duits

Duitsland is de grootste zakenpartner van Nederland. Steeds meer Nederlandse ondernemers doen zaken met Duitsland en andere Duitstalige landen.

Voor wie?

Deze training Zakelijk Duits is voor iedereen die beroepsmatig met de Duitse taal te maken heeft en voor wie het dus noodzakelijk is om de Duitse taal goed te beheersen.

Ook voor wie zijn carrièrekansen wil vergroten en professioneel en zelfverzekerd bij zijn Duitstalige relaties over wil komen, is deze training onmisbaar. Door goed te kunnen communiceren in een vreemde taal voorkomt u misverstanden en komt u adequaat op uw zakenrelatie over.

Inhoud training

In de training Zakelijk Duits zal met name de spreekvaardigheid geoefend worden aan de hand van verschillende gesprekssituaties. Daarnaast komt ook herhaling van grammaticale structuren en de schrijfvaardigheid aan bod, mocht dat gewenst of noodzakelijk zijn.

Als u zaken wilt doen met relaties uit Duitstalige landen en misverstanden wilt voorkomen, is het van belang om de culturele verschillen te leren kennen en te begrijpen zodat u goed voorbereid en ontspannen in de Duitse taal kunt communiceren. Daarom zal ook dit een wezenlijk onderwerp in deze training zijn.

De training Zakelijk Duits gaat in op uw vakgebied, werksituatie en leerstijl zodat u op een efficiënte manier uw gewenste niveau bereikt.

Vrijblijvende offerte aanvragen