Zakelijk Arabisch

Zakendoen in Arabische landen biedt steeds meer en meer kansen, maar de taal en de culturele verschillen maken dat vaak lastig. Zelfs als de andere partij Engels spreekt, is het toch noodzakelijk om zelf een basiskennis van het Arabisch te hebben. Dat wordt echt gewaardeerd en vergemakkelijkt het contact met uw zakelijke partner.

1. Groepscursussen Arabisch

Met onze groepscursussen Arabisch bouw je in korte tijd een behoorlijke kennis van de taal op. Door de praktijkgerichte aanpak kan je je al snel redden in dagelijkse situaties. Wij bieden cursussen aan op verschillende niveaus. Je ontvangt tijdens de cursussen persoonlijke feedback op je voortgang van een ervaren docent.

2. Op maat gemaakte cursussen zakelijk Arabisch

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van hoogwaardige, op maat gemaakte taalcursussen voor bedrijven en particulieren. Een taaltraining op maat is ideaal om efficiënt aan specifieke leerdoelen te werken. Samen met onze onderwijsadviseurs stel je een programma op, waarin we zoveel mogelijk aan je persoonlijke wensen tegemoet komen. Heb je interesse? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen