Cursus Spaans in Utrecht

Spaans leren UtrechtSpaans leren op niveau? Kies voor een cursus Spaans bij Babel! In een taalcursus bij Babel leer je niet alleen alles over de prachtige taal maar ga je ook in op de Spaanse cultuur en de bijbehorende gebruiken. Zodoende ben je na de cursus ideaal voorbereid op een vakantie, een zakelijk verblijf of een studie in een Spaanstalig land.

 

Bekijk aanbod

Spaans voor beginners

Bij Babel hebben we een cursus Spaans voor ieder niveau. Je kunt bij ons terecht als je nog geen woord Spaans spreekt, maar ook als je al over een stevige basis van de Spaanse taal beschikt. Wil je weten welke cursus het best bij jouw niveau past? Gebruik dan onze online instaptoets.

De Spaanse taal

Als je Spaanse les hebt gevolgd, dan kun je in heel veel delen van de wereld zelfstandig je weg vinden. De taal wordt namelijk niet alleen in Spanje gesproken maar ook in grote delen van Midden- en Zuid-Amerika. Ook is het Spaans een belangrijke taal in het zuiden van de Verenigde Staten en in bepaalde delen van Afrika en Azië. Qua moedertaalsprekers is het Spaans zelfs de op één na meest gesproken taal ter wereld.

Spaans leren in Utrecht

In een cursus Spaans bij Babel in Utrecht staat persoonlijke aandacht voorop. Je komt terecht in een kleine groep onder leiding van een ervaren docent. Dat betekent dat je op je eigen tempo en volgens je eigen leermethode de Spaanse taal eigen kunt maken.

Begint het al te kriebelen? Schrijf je dan snel in!

Bekijk aanbod