Cursus Spaans: leer een wereldtaal

¡Buenos días! Wil jij graag Spaans leren spreken? Kies voor een cursus Spaans bij Babel. Als je een cursus Spaans hebt gevolgd, dan kun je in heel veel delen van de wereld zelfstandig je weg vinden. De taal wordt namelijk niet alleen in Spanje gesproken maar ook in grote delen van Midden- en Zuid-Amerika. Ook is het Spaans een belangrijke taal in het zuiden van de Verenigde Staten. Qua moedertaalsprekers is het Spaans zelfs de op één na meest gesproken taal ter wereld.

In een taalcursus bij Babel leer je niet alleen alles over de prachtige taal maar ga je ook in op de Spaanse cultuur en de bijbehorende gebruiken. Zodoende ben je na de cursus ideaal voorbereid op een vakantie, een (zakelijk) verblijf of een studie in een Spaanstalig land.

Bekijk cursussen Spaans


Leer Spaans op jouw niveau

Spreek je nog geen woord Spaans? Of heb je de basis van de Spaanse taal al aardig onder de knie? Kies hieronder de cursus die past bij jouw niveau. De meeste van onze cursussen worden zowel op locatie als in onze virtual classroom gegeven. Dit wordt in de tabel hieronder aangegeven.

Cursus           Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveauPrijs
Spaans niveau 1990A1-€195,-
Spaans niveau 299A1-A1€195,-
Spaans niveau 399A1A1+€195,-
Spaans niveau 499A1+A2€ 195,-

Benieuwd naar je taalniveau?

Maak dan onze online instaptoets. Na het maken van deze kosteloze test hoor je binnen 5 werkdagen wat jouw niveau is en ontvang je een vrijblijvend en persoonlijk advies welke cursus het beste bij jou past.

Maak de test


Cursus Spaans voor beginners

Wij bieden een cursus aan voor beginners, waar je de basis van de Duitse taal leert. In de beginnerscursus oefen je spreken, luisteren, lezen en schrijven door middel van interactieve lessen. Ook maak je kennis met de cultuur en gewoontes. Tijdens de lessen maken we gebruik van praktijkgerichte oefeningen waarin situaties uit het alledaagse leven naar voren komen. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven.


Dit zijn de redenen waarom jij kiest voor een cursus Spaans bij Babel:

  • 97,9% van onze klanten is tevreden over Babel.
  • Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Tijdens je taalcursus krijg je veel persoonlijke feedback, zodat je het maximale uit je cursus kunt halen.
  • Onze lessen zijn van uitstekende kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van bewezen (online) lesmethodes en materiaal uit de praktijk, zodat jij je nieuwe kennis direct kunt toepassen.
  • In de lessen besteden wij aandacht aan de taal én de cultuur.
  • Babel heeft al meer dan 35 jaar ervaring, wij zijn dan ook het grootste taalinstituut in de regio Utrecht.

Online of op locatie?

De meeste van onze cursussen Spaans worden zowel op locatie als in de virtual classroom gegeven. Wil je graag les op locatie? Vanwege de coronamaatregelen krijg je les in kleine groepen van maximaal 8 personen. Hier kun je lezen welke andere maatregelen wij getroffen hebben tegen het coronavirus. Liever online Spaans leren? Kies dan voor les in de virtual classroom. De virtual classroom biedt je dezelfde mogelijkheden als een klaslokaal, maar dan met leuke en handige online tools. Zo kan je bijvoorbeeld je kennis testen met een live quiz en kan er samengewerkt worden met medecursisten in de virtuele breakout-rooms. Hier lees je wat de virtual classroom jou precies biedt als cursist.


Schrijf je in voor een cursus Spaans

Begint het al te kriebelen? Schrijf je dan snel in! Babel is expert in taal- en communicatietrainingen voor hoger opgeleiden. We helpen particulieren en professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van docenten, een flexibele en transparante manier van werken en onze scherpe tarieven. Babel is taalpartner van de Universiteit Utrecht.

Cursussen Spaans

Gratis taaltest SpaansWat is jouw taalniveau?

Benieuwd naar jouw taalniveau? Doe onze gratis niveautest. Binnen 5 werkdagen ontvang jij een indicatie van je taalniveau en een persoonlijk advies van een docent Spaans. Zo kies je de cursus Spaans die het beste bij jou past.