Cursus Russisch in Utrecht

cursus russischStel je eens voor… dat je een toespraak van een Russische regeringsleider op tv ziet en dat je hem gewoon kunt verstaan. Of dat je met een koffie op het Rode Plein loopt en je moeiteloos de gesprekken om je heen kunt volgen. Met een cursus Russisch bij Babel is niets onbereikbaar!

Bekijk aanbod

Russisch leren

Je weet waarschijnlijk al dat het Russisch een van de grootste talen ter wereld is. Maar wist je dat het ook de grootste taal in Europa is? Het wordt onder meer gesproken in Estland, Georgië, Litouwen, Moldavië en Oekraïne.

Omdat het Russisch een fonetische taal is, wordt elke letter altijd op dezelfde manier uitgesproken. Aan de andere kant kan de Russische grammatica en het Russische alfabet een uitdaging vormen bij het leren van Russisch. Daarom werken we in kleine groepen en ontvang je persoonlijke feedback op je voortgang tijdens de Russische les.

Russisch alfabet

Het Russische alfabet maakt gebruik van cyrillische tekens. Hoewel sommige van deze tekens op het Latijnse alfabet lijken, zijn er ook veel tekens waar je waarschijnlijk nog niet mee bekend bent. In een beginnerscursus Russisch maak je kennis met de schrijfwijze en de uitspraak van deze letters.

Zakelijk Russisch

Wil je zakelijk Russisch leren? Ook dan ben je bij Babel aan het juiste adres. In het huidige politieke klimaat wordt Russisch steeds belangrijker. Ook zijn er veel diplomatieke en commerciële belangen waarbij Russisch goed van pas kan komen. Veel Russen spreken geen goed Engels en zullen het waarderen als je in het Russisch met hen kunt converseren.

Cursus Russisch Utrecht

Ben je op zoek naar een taalcursus Russisch in Utrecht? Voor elk niveau is bij Babel een cursus beschikbaar. Kies je niveau en ga aan de slag!

Bekijk aanbod