Cursus Koreaans: een nieuwe leerervaring

Ben jij op zoek naar een cursus Koreaans? En wil je Koreaans (beter) leren spreken en verstaan? Volg dan één van onze taalcursussen Koreaans. Wij bieden cursussen aan op verschillende niveaus. In de cursus wordt aandacht besteed aan de taal en cultuur. Door de persoonlijke benadering en hoge kwaliteit ben je ervan verzekerd dat je de taal snel beheerst.

Cursussen Koreaans


Volg een cursus Koreaans

In een cursus Koreaans komen alle taalvaardigheden aan bod: spreken, schrijven, luisteren en lezen. Je leert correct Koreaans spreken en verstaan. De cursus is praktijkgericht en je wordt begeleid door professionele docenten. Er is een persoonlijke benadering voor optimaal leerresultaat. Bekijk hieronder ons cursusoverzicht:

Beginners

Cursus            Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveau Prijs
Koreaans niveau 1 9 9 A0 A1- €215,-
Koreaans niveau 2 9 9 A1- A1+ €215,-
Koreaans niveau 3 9 9 A1+ A2- €240-
Koreaans niveau 4 9 9 A2- A2+ €240,-
Koreaans niveau 5 9 9 A2- A2++ €260,-

Cursus Koreaans voor beginners

Koreaans leren voor beginners? Volg dan onze cursus Koreaans niveau 1. Je leert tijdens deze cursus de basisbeginselen van de taal. Je hebt geen basiskennis nodig voor deze cursus. De cursus wordt in een kleine groep gegeven, zodat je voldoende aandacht van de docent krijgt. Naast de taalkennis die je opdoet, zal je ook meer te weten komen over de cultuur.


Hoe leer je het liefst? Online of op locatie?

Les op locatie
De cursus Koreaans wordt op locatie gegeven in ons monumentale pand aan de Nieuwegracht in Utrecht. Ons gebouw is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Les in de virtual classroom
 In de virtual classroom volg je de lessen met je medecursisten. Tijdens de online lessen kun je onder andere gebruikmaken van het interactieve whiteboard, breakout rooms, live quizzen en de chatfunctie.


Waarom een cursus Koreaans bij Babel?

  • 97,9% van onze klanten is tevreden over Babel.
  • Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Tijdens je taalcursus krijg je veel persoonlijke feedback, zodat je het maximale uit je cursus kunt halen.
  • Onze lessen zijn van uitstekende kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van bewezen (online) lesmethodes en materiaal uit de praktijk, zodat jij je nieuwe kennis direct kunt toepassen.
  • In de lessen besteden wij aandacht aan de taal én de cultuur.
  • Babel heeft al meer dan 35 jaar ervaring, wij zijn dan ook het grootste taalinstituut in de regio Utrecht.

Wist je dit al over de Koreaanse taal?

  • Koreaans heeft zijn eigen geschrift, genaamd Hangul. Koning Sejong vond Hangul uit in de 15e eeuw. Voor die tijd schreven Koreanen met Chinese karakters, ook wel Hanja genoemd.
  • Koreaans wordt gesproken door bijna 80 miljoen moedertaalsprekers over de hele wereld.
  • Er zijn twee verschillende telsystemen in het Koreaans: Sino en Native. Als je Koreaanse cijfers leert, moet je beide nummerstelsels kennen. Beide systemen worden namelijk gebruikt afhankelijk van de context. Native wordt gebruikt voor getallen onder de 99, voor leeftijden, kloktijden en bij het tellen van dingen. Sino is voor getallen boven de 99 en wordt gebruikt voor data, minuten, afstanden en valuta.
  • Als je naar de vorm van de letters in het alfabet kijkt, bootsen ze na wat je tong doet om ze uit te spreken.

Wil je Koreaans leren?

Heb je besloten om Koreaans te leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Babel is gespecialiseerd in taal- en communicatietrainingen voor hbo- en wo-opgeleiden. We helpen particulieren en professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van docenten, een flexibele en transparante manier van werken en onze scherpe tarieven. Babel is taalpartner van de Universiteit Utrecht.

Cursussen Koreaans