Cursus Italiaans in Utrecht

Italiaanse taal leren in UtrechtMet een cursus Italiaans voor beginners of gevorderden zorg je ervoor dat je volgende verblijf in Italië nóg onvergetelijker wordt. Ga je studeren in Bologna, op zakenreis naar Milaan of cultuur snuiven in Rome? Of kom je net terug uit Italië en heb jij je hart verloren aan het land van pasta, espresso en heerlijke wijnen? 

 

Bekijk aanbod

Italiaans leren

Ondanks dat de Italiaanse taal niet zo verspreid is als bijvoorbeeld de Engelse of Spaanse taal, heeft de melodieuze taal op veel mensen een grote aantrekkingskracht. Niet verwonderlijk: door het leren van Italiaans verschaf je jezelf toegang tot een nieuwe wereld van ervaringen en ontdekkingen. De rijke cultuur, de schitterende steden en de uitgebreide keuken van Italië vormen een unieke combinatie die zijn weerga niet kent.

Zakelijk Italiaans

Iedereen die in Italië is geweest zal het beamen: de meeste Italianen spreken een stuk minder goed Engels dan de gemiddelde Nederlander. Ook voor zakelijke doeleinden kan het daarom heel verstandig zijn om Italiaans te leren. Een Italiaan zal namelijk een stuk welwillender tegenover je staan als je zaken met hem doet in zijn eigen taal.

Cursus Italiaans Utrecht

In een cursus Italiaans bij Babel in Utrecht werk je aan een stevige en gestructureerde basis van je taalvaardigheid. De cursussen werken met lesmethodes die zichzelf ruimschoots hebben bewezen. Daarnaast gebruiken onze docenten altijd actueel en relevant lesmateriaal tijdens de bijeenkomsten, zodat je de lesstof direct in de praktijk kunt toepassen.

Kies je voor een taalcursus Italiaans bij Babel? Dan is non parlo Italiano vanaf nu verleden tijd voor jou!

Bekijk aanbod