Cursus Italiaans: leer deze prachtige taal

Kies je voor een cursus Italiaans bij Babel? Dan is ‘non parlo Italiano‘ vanaf nu verleden tijd voor jou!

De rijke cultuur, de schitterende steden en de uitgebreide keuken van Italië vormen een unieke combinatie die zijn weerga niet kent. Ga je studeren in Bologna, op zakenreis naar Milaan of cultuur snuiven in Rome? Of kom je net terug uit Italië en heb jij je hart verloren aan het land van pasta, espresso en heerlijke wijnen? Met een cursus Italiaans zorg je ervoor dat je volgende verblijf in Italië nóg onvergetelijker wordt.

Cursussen Italiaans


Kies de cursus Italiaans die bij je past

Leer Italiaans op jouw niveau! We bieden cursussen Italiaans aan voor zowel beginners als gevorderden. In de tabel kun je zien of een cursus op locatie of in de virtual classroom wordt gegeven. Klik hieronder op het tabje beginners of (half)gevorderden en bekijk welke cursussen wij aanbieden.

Beginners

Cursus           Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveauPrijs
Italiaans niveau 1990A1–€195,-
Italiaans niveau 299A1–A1-€195,-
Italiaans niveau 399A1-A1€195,-
Italiaans niveau 499A1A1+€195,-
Italiaans niveau 599A1+A1++€220,-
Italiaans niveau 699A1++A2-€220,-
Italiaans niveau 799A2-A2€220,-
Italiaans niveau 899A2A2+€220,-

(Half)gevorderden

Cursus           Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveauPrijs
Italiaans niveau 999A2+B1-€220,-
Italiaans niveau 1099B1-B1€220,-
Italiaans niveau 1199B1B1+€220,-

Weet je niet zeker welk taalniveau je hebt?

Maak dan kosteloos (en geheel vrijblijvend) onze online niveautest. Na het maken van de test krijg je persoonlijk advies over jouw taalniveau van een van onze ervaren taaldocenten. Op basis van dit advies kun jij de cursus kiezen die bij jouw niveau past.

Wat is mijn niveau?


Cursus Italiaans voor beginners

Wij bieden een cursus aan voor beginners, waar je de basis van de Italiaanse taal leert. In de beginnerscursus oefen je spreken, luisteren, lezen en schrijven door middel van interactieve lessen. Ook maak je kennis met de cultuur en gewoontes. Tijdens de lessen maken we gebruik van praktijkgerichte oefeningen waarin situaties uit het alledaagse leven naar voren komen. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven.


Kies een cursus Italiaans van Babel:

  • 97,9% van onze cursisten is tevreden over hun taalcursus.
  • Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Tijdens je taalcursus krijg je veel persoonlijke feedback, zodat je het maximale uit je cursus kan halen.
  • Onze taaltrainingen onderscheiden zich door hun uitstekende kwaliteit. We maken gebruik van bewezen (online) lesmethodes en we maken gebruik van lesmateriaal uit de praktijk, zodat jij je nieuwe kennis direct kunt toepassen.
  • Onze ervaren docenten besteden niet alleen aandacht aan de taal, er wordt ook aandacht besteed aan de cultuur van het land.
  • Babel is hét grootste taalinstituut in de regio Utrecht. We hebben al meer dan 35 jaar ervaring.

Italiaans leren: online of op locatie?

Les op locatie
Kies je voor les op locatie? Dan leer je Italiaans in ons monumentale pand aan de Nieuwegracht te Utrecht. Ons pand is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Je kunt je auto bij ons pand kosteloos parkeren.

Online les
Leren vanuit huis? Kies dan voor les in de virtual classroom Samen met medecursisten volg jij dan online de lessen onder leiding van een ervaren taaldocent.


Wil je Italiaans leren?

Heb je besloten om Italiaans te leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Babel is expert in taal- en communicatietrainingen voor hoger opgeleiden. We helpen particulieren en professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van docenten, een flexibele en transparante manier van werken en onze scherpe tarieven. Babel is taalpartner van de Universiteit Utrecht.

Cursussen Italiaans

Wat is jouw taalniveau?Gratis taaltest Italiaans

Benieuwd naar jouw taalniveau? Doe onze gratis niveautest. Binnen 5 werkdagen ontvang jij een indicatie van je taalniveau en een persoonlijk advies van een docent Italiaans. Zo kies je de cursus Italiaans die het beste bij jou past.