Cursus Italiaans: leer deze prachtige taal

De rijke cultuur, de schitterende steden en de uitgebreide keuken van Italië vormen een unieke combinatie die zijn weerga niet kent. Ga je studeren in Bologna, op zakenreis naar Milaan of cultuur snuiven in Rome? Of kom je net terug uit Italië en heb jij je hart verloren aan het land van pasta, espresso en heerlijke wijnen? Met een cursus Italiaans zorg je ervoor dat je volgende verblijf in Italië nóg onvergetelijker wordt.

Cursussen Italiaans


Kies de cursus Italiaans die bij je past

Spreek je nog geen woord Italiaans? Of heb je de basis van de Italiaanse taal al aardig onder de knie? Kies hieronder de cursus die past bij jouw niveau. De meeste van onze cursussen worden zowel op locatie als in onze virtual classroom gegeven.

Beginners

Cursus            Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveau Prijs
Italiaans niveau 1 9 9 0 A1– €215,-
Italiaans niveau 2 9 9 A1– A1- €215,-
Italiaans niveau 3 9 9 A1- A1 €240,-
Italiaans niveau 4 9 9 A1 A1+ €240,-
Italiaans niveau 5 9 9 A1+ A1++ €260,-
Italiaans niveau 6 9 9 A1++ A2- €260,-
Italiaans niveau 7 9 9 A2- A2 €260,-
Italiaans niveau 8 9 9 A2 A2+ €260,-

(Half)gevorderden

Cursus            Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveau Prijs
Italiaans niveau 9 9 9 A2+ B1- €260,-
Italiaans niveau 10 9 9 B1- B1 €260,-
Italiaans niveau 11 9 9 B1 B1+ €260,-

Weet je niet zeker welk taalniveau je hebt?

Maak dan kosteloos (en geheel vrijblijvend) onze online niveautest. Na het maken van de test krijg je persoonlijk advies over jouw taalniveau van een van onze ervaren taaldocenten. Op basis van dit advies kun jij de cursus kiezen die bij jouw niveau past.

Test je taalniveau


Cursus Italiaans voor beginners

Wij bieden een cursus aan voor beginners, waar je de basis van de Italiaanse taal leert. In de beginnerscursus oefen je spreken, luisteren, lezen en schrijven door middel van interactieve lessen. Ook maak je kennis met de cultuur en gewoontes. Tijdens de lessen maken we gebruik van praktijkgerichte oefeningen waarin situaties uit het alledaagse leven naar voren komen. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven.


Kies een cursus Italiaans van Babel:

  • 97,9% van onze cursisten is tevreden over hun taalcursus.
  • Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Tijdens je taalcursus krijg je veel persoonlijke feedback, zodat je het maximale uit je cursus kan halen.
  • Onze taaltrainingen onderscheiden zich door hun uitstekende kwaliteit. We maken gebruik van bewezen (online) lesmethodes en we maken gebruik van lesmateriaal uit de praktijk, zodat jij je nieuwe kennis direct kunt toepassen.
  • Onze ervaren docenten besteden niet alleen aandacht aan de taal, er wordt ook aandacht besteed aan de cultuur van het land.
  • Babel is hét grootste taalinstituut in de regio Utrecht. We hebben al meer dan 35 jaar ervaring.

Italiaans leren: online of op locatie?

Les op locatie
Kies je voor les op locatie? Dan leer je Italiaans in ons monumentale pand aan de Nieuwegracht te Utrecht. Ons pand is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Je kunt je auto bij ons pand kosteloos parkeren.

Online les
Leren vanuit huis? Kies dan voor les in de virtual classroom Samen met medecursisten volg jij dan online de lessen onder leiding van een ervaren taaldocent.


Gratis lidmaatschap van de Italiaanse vereniging Dante Alighieri

Schrijf je je in voor een taalcursus Italiaans? Dan krijg je een gratis lidmaatschap van de Italiaanse culturele vereniging Dante Alighieri te Utrecht! Zo kan je het hele jaar door deelnemen aan culturele evenementen en lezingen. Leuk toch!


Wil je Italiaans leren?

Heb je besloten om Italiaans te leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Babel is gespecialiseerd in taal- en communicatietrainingen voor hbo- en wo-opgeleiden. We helpen particulieren en professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van docenten, een flexibele en transparante manier van werken en onze scherpe tarieven. Babel is taalpartner van de Universiteit Utrecht.

Cursussen Italiaans