Cursus Duits in Utrecht

cursus duits utrechtVind je Duits altijd al een mooie taal, maar is het er nooit van gekomen om een taalcursus te volgen? Wil je beter Duits leren begrijpen en spreken omdat je het nodig hebt voor je werk? Of wil je een nieuwe taal leren waar je echt iets aan hebt en waar je jezelf mee kunt blijven ontwikkelen? Kies dan voor een taalcursus Duits bij Babel.

Bekijk alle cursussen Duits

Duits leren in Utrecht

De Duitse taal is op allerlei gebieden een belangrijke taal. In de financiële en technische wereld is het Duits een belangrijke voertaal, maar je vindt het Duits ook terug in bijvoorbeeld de culturele, politieke of theologische wereld.

Bovendien is het Duits een belangrijke taal in zowel de Nederlandse als de internationale toerisme- en recreatiesector. Want hoewel veel Duitsers tegenwoordig Engels spreken, geniet communicatie in het Duits nog altijd de voorkeur.

Duitse cultuur

Taal en cultuur zijn nauw met elkaar verbonden. Naast het taalkundige aspect ontwikkel je jezelf daarom ook op cultureel gebied. De Duitse cultuur is veel meer dan bier en bratwurst: er zijn allerlei verschillen in de manier waarop je met anderen omgaat, hoe je zakendoet en hoe je op anderen overkomt.

Taalcursus Duits Utrecht

In onze cursussen Duits bouw je in korte tijd aan een stevige basis van de Duitse taal. Door onze kleinschalige cursusgroepen blijf je betrokken en gemotiveerd. Onze ervaren docenten spreken zo veel mogelijk Duits tijdens de bijeenkomsten zodat je de taal zo snel mogelijk oppakt.

Hieronder vind je een overzicht van ons cursusaanbod. Er is altijd een cursus die bij jouw taalniveau past. Weet je niet wat jouw Duitse taalniveau is? Doe dan onze gratis online instaptoets.

Taalcursus Duits vanuit het Engels

Spreek je nog niet zo goed Nederlands? Geen nood: we bieden ook twee beginnerscursussen Duits aan die vanuit de Engelse taal worden gegeven.

Bekijk aanbod