Cursus Duits: leer de taal van onze oosterburen

Wil je beter Duits leren begrijpen en spreken omdat je het nodig hebt voor je werk? Of wil je een nieuwe taal leren waar je echt iets aan hebt en waar je jezelf mee kunt blijven ontwikkelen? Kies dan voor een cursus Duits bij Babel. In onze cursussen Duits bouw je in korte tijd aan een stevige basis van de Duitse taal. Door onze kleinschalige cursusgroepen blijf je betrokken en gemotiveerd.

Cursussen Duits


Welke cursus Duits past bij jou?

Beginner? Gevorderd? Wij hebben een cursus Duits die bij jou past. Bekijk hieronder welke cursussen wij aanbieden. De meeste van onze cursussen Duits worden zowel op locatie als online in de virtual classroom gegeven.

Cursus            Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveau Prijs
Duits niveau 1 9 9 A1- A1+ €205,-
Duits niveau 2 9 9 A1+ A2 €205,-
Duits niveau 3 9 9 A2 B1- €230-
Duits niveau 4 9 9 B1- B1+ €230-
Duits niveau 5 9 9 B1+ B2- €245-
Duits niveau 6 9 9 B2- B2 €245-
Zakelijk Duits (B1) 9 9 B1 B1 €495,-
Zakelijk Duits (B2) 9 9 B2 B2 €495,-

Weet je niet zeker welk taalniveau je hebt?

Maak dan kosteloos (en geheel vrijblijvend) onze online niveautest. Na het maken van de test krijg je persoonlijk advies over jouw taalniveau van een van onze ervaren taaldocenten. Op basis van dit advies kun jij de cursus kiezen die bij jouw niveau past.

Test je taalniveau


Cursus Duits voor beginners

Wij bieden een cursus aan voor beginners, waar je de basis van de Duitse taal leert. In de beginnerscursus oefen je spreken, luisteren, lezen en schrijven door middel van interactieve lessen. Ook maak je kennis met de cultuur en gewoontes. Tijdens de lessen maken we gebruik van praktijkgerichte oefeningen waarin situaties uit het alledaagse leven naar voren komen. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven.


Kies voor een cursus Duits bij Babel:

  • 97,9% van onze cursisten is (zeer) tevreden.
  • Door de persoonlijke aandacht van onze betrokken taaldocenten haal jij het uiterste uit je cursus. Met onze feedback verbeter jij je taalvaardigheid in no-time.
  • Wij bieden hoogwaardige kwaliteit. Met onze bewezen (online) lesmethodes haal jij je leerdoelen. Door onze praktische aanpak kun jij je kennis meteen in de praktijk toepassen.
  • In onze lessen hebben wij ook oog voor de Duitse cultuur. Naast het taalkundige aspect ontwikkel je jezelf daarom ook op cultureel gebied. De Duitse cultuur is namelijk veel meer dan bier en bratwurst: er zijn allerlei verschillen in de manier waarop je met anderen omgaat, hoe je zaken doet en hoe je op anderen overkomt.
  • Kies je voor Babel, dan kies je voor onze jarenlange ervaring. Wij zijn niet voor niets het grootste taalinstituut in de regio Utrecht.

Online of op locatie?

Les op locatie
Kies je voor les op locatie? Dan leer je Duits in ons monumentale pand aan de Nieuwegracht te Utrecht. Ons pand is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Je kunt je auto bij ons pand kosteloos parkeren.

Online les
Leren vanuit huis? Kies dan voor les in de virtual classroom Samen met medecursisten volg jij dan online de lessen onder leiding van een ervaren taaldocent.


Wil je snel Duits leren?

Heb je besloten om Duits te leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Babel is expert in taal- en communicatietrainingen voor hbo- en wo-opgeleiden. We helpen particulieren en professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van docenten, een flexibele en transparante manier van werken en onze scherpe tarieven. Babel is taalpartner van de Universiteit Utrecht.

Cursussen Duits