Cursus Duits: leer de taal van onze oosterburen

Wil je beter Duits leren begrijpen en spreken omdat je het nodig hebt voor je werk? Of wil je een nieuwe taal leren waar je echt iets aan hebt en waar je jezelf mee kunt blijven ontwikkelen? Kies dan voor een cursus Duits bij Babel. In onze cursussen Duits bouw je in korte tijd aan een stevige basis van de Duitse taal. Door onze kleinschalige cursusgroepen blijf je betrokken en gemotiveerd.

De Duitse taal is op allerlei gebieden een belangrijke taal. Niet alleen is Duitsland de belangrijkste handelspartner van Nederland, in de financiële en technische wereld is het Duits ook een belangrijke voertaal. Want hoewel veel Duitsers tegenwoordig Engels spreken, geniet communicatie in het Duits nog altijd de voorkeur.

Cursussen Duits


Welke cursus Duits past bij jou?

Beginner? Gevorderd? Wij hebben een cursus Duits die bij jou past. Bekijk hieronder welke cursussen wij aanbieden. De meeste van onze cursussen Duits worden zowel op locatie als online in de virtual classroom gegeven. Spreek je nog niet zo goed Nederlands? Geen nood: we bieden ook twee beginnerscursussen Duits aan die vanuit de Engelse taal worden gegeven.

Cursus Duits

Cursus           Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveauPrijs
Duits niveau 299A1A1+€195,-
Duits niveau 399A1+A2€195,-
Duits niveau 499A2B1-€195,-
Duits niveau 599B1-B1+€ 195,-
Duits niveau 699B1+B2€ 195,-

Cursus Duits vanuit het Engels

Cursus           Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveauPrijs
Duits niveau 1 (vanuit het Engels)990A1-€195,-
Duits niveau 2 (vanuit het Engels)99A1-A1+€195,-

Maak onze instaptoets

Weet je niet wat jouw taalniveau Duits is? Doe dan onze gratis online instaptoets.

Maak de test


Cursus Duits voor beginners (vanuit het Engels)

Wij bieden een cursus aan voor beginners, waar je de basis van de Duitse taal leert. In de beginnerscursus oefen je spreken, luisteren, lezen en schrijven door middel van interactieve lessen. Ook maak je kennis met de cultuur en gewoontes. Tijdens de lessen maken we gebruik van praktijkgerichte oefeningen waarin situaties uit het alledaagse leven naar voren komen. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven.


Kies voor een cursus Duits bij Babel:

  • 97,9% van onze cursisten is (zeer) tevreden.
  • Door de persoonlijke aandacht van onze betrokken taaldocenten haal jij het uiterste uit je cursus. Met onze feedback verbeter jij je taalvaardigheid in no-time.
  • Wij bieden hoogwaardige kwaliteit. Met onze bewezen (online) lesmethodes haal jij je leerdoelen. Door onze praktische aanpak kun jij je kennis meteen in de praktijk toepassen.
  • In onze lessen hebben wij ook oog voor de Duitse cultuur. Naast het taalkundige aspect ontwikkel je jezelf daarom ook op cultureel gebied. De Duitse cultuur is namelijk veel meer dan bier en bratwurst: er zijn allerlei verschillen in de manier waarop je met anderen omgaat, hoe je zaken doet en hoe je op anderen overkomt.
  • Kies je voor Babel, dan kies je voor onze jarenlange ervaring. Wij zijn niet voor niets het grootste taalinstituut in de regio Utrecht.

Online of op locatie?

De meeste van onze cursussen Duits worden zowel op locatie als in de virtual classroom gegeven. Wil je graag les op locatie? Vanwege de coronamaatregelen krijg je les in kleine groepen van maximaal 8 personen. Dit zorg ervoor dat je verzekerd bent van extra persoonlijke aandacht. Hier vind je een overzicht van alle coronamaatregelen die wij getroffen hebben om jou een veilige lesomgeving te bieden. Liever online les? Kies dan voor onze virtual classroom. De virtual classroom kun je het beste vergelijken met les in een echt lokaal. Samen met medecursisten volg jij live les, in één van onze online klaslokalen. De online tools maken les in de virtual classroom extra leuk. Denk bijvoorbeeld aan live quizzen, virtuele breakout-rooms en video-integratie. Meer informatie? Klik hier.


Wil je snel Duits leren?

Heb je besloten om Duits te leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Babel is expert in taal- en communicatietrainingen voor hoger opgeleiden. We helpen particulieren en professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van docenten, een flexibele en transparante manier van werken en onze scherpe tarieven. Babel is taalpartner van de Universiteit Utrecht.

Cursussen Duits

Gratis taaltest DuitsWat is jouw niveau Duits?

Benieuwd naar jouw taalniveau? Doe onze gratis niveautest. Binnen 5 werkdagen ontvang jij een indicatie van je taalniveau en een persoonlijk advies van een docent Duits. Zo kies je de cursus Duits die het beste bij jou past.