Cursus Chinees in Utrecht

cursus chinees utrechtWist jij dat het Chinees de meest gesproken taal ter wereld is? Meer dan 850 miljoen mensen hebben het Chinees als hun moedertaal. In een taalcursus Chinees leer je snel de basis van de Chinese taal, zodat je zelfstandig je weg kunt vinden tijdens je verblijf in China.

Bekijk alle cursussen Chinees

Chinees leren in Utrecht

Door de sterke groei van de Chinese economie wordt het ook voor niet-moedertaalsprekers steeds interessanter om Chinees te leren. Chinezen geven er de voorkeur aan om hun eigen taal te spreken. Het spreken van de taal kan drempels verlagen en deuren openen wanneer je voor werk, studie of vakantie naar China afreist. Bovendien maak je kennis met de rijke cultuur van China die op zichzelf het leren van de Chinese taal al waard is.

Mandarijn

Ondanks dat we het vaak over ‘Chinees’ hebben als we de taal bedoelen, is Mandarijn de officiële benaming van de taal. Het Mandarijn bevat veel dialecten die sterk van elkaar kunnen verschillen. Als je een taalcursus Chinees bij Babel volgt, zul je vooral te maken krijgen met het Standaardmandarijn. Deze taal is de meest gesproken variant van het Chinees en wordt bijvoorbeeld in het onderwijs en binnen de overheid gesproken.

Chinees voor beginners

Onze taalcursus Chinees is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. In de cursus Chinees niveau 1 bouw je aan een stevige basis voor de Chinese taal en cultuur. In de verschillende vervolgcursussen kun je vervolgens je taalvaardigheid uitbreiden.

Cursus Chinees Utrecht

De cursussen zijn interactief en praktijkgericht. Heb je altijd al Chinees willen leren of heb je op zakelijk gebied de wens om Chinees te leren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies in jouw situatie.

Bekijk aanbod