Cursus Arabisch: leer een wereldtaal

Na het volgen van een cursus Arabisch kan je goed communiceren met mensen uit het Midden-Oosten en delen uit Afrika. Dit maakt het Arabisch een echte wereldtaal. Of je nu Arabisch leert om in contact te komen met de plaatselijke bevolking tijdens een reis of omdat je een streepje voor wil hebben op het werk: bij Babel ben je op het juiste adres. We bieden diverse (beginners)cursussen aan, zowel op locatie als online. Door de persoonlijke benadering en hoge kwaliteit ben je ervan verzekerd dat je de taal snel leert.

Cursussen Arabisch


Volg een cursus Arabisch

Met onze cursussen Arabisch bouw je in korte tijd een behoorlijke kennis van de taal op. Door de praktijkgerichte aanpak kan je je al snel redden in dagelijkse situaties. Wij bieden cursussen aan op verschillende niveaus. Je ontvangt tijdens de cursussen persoonlijke feedback op je voortgang van een ervaren docent. Bekijk hieronder ons cursusoverzicht:

Beginners

Cursus            Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveau Prijs
Arabisch niveau 1 9 9 0 A1- – €215,-
Arabisch niveau 2 9 9 A1- – A1- €215,-
Arabisch niveau 3 9 9 A1- A1 €240,-
Arabisch niveau 4 9 9 A1 A1+ €240,-
Arabisch niveau 5 9 9 A1+ A2- €260,-
Arabisch niveau 6 9 9 A2- A2 €260,-
Arabisch niveau 7 9 9 A2 A2+ €260,-

Cursus Arabisch voor beginners

Ben je op zoek naar een beginnerscursus Arabisch? Bekijk dan onze cursus Arabisch niveau 1. De lessen worden door een ervaren docent in kleine groepen gegeven. In deze cursus maak je kennis met de basis van deze taal. Je leert hoe je van rechts naar links moet schrijven en je krijgt meer te weten over de Arabische schrijfstijl. Er wordt ook aandacht besteedt aan de uitspraak van klanken.


Online of op locatie?

Les op locatie
Kies je voor les op locatie? Dan volg je je cursus Arabisch in kleine groepen op onze sfeervolle leslocatie. Ons gebouw is zeer centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. Pak je liever de auto? Er is genoeg parkeergelegenheid.

Les in de virtual classroom
Liever vanuit huis de lessen volgen? Kies dan voor de virtual classroom. Samen met medecursisten volg jij online de lessen onder leiding van een ervaren taaldocent. Naast alle mogelijkheden van een echt lokaal, biedt de virtual classroom je ook leuke online tools, zoals een interactief whiteboard en live quizzen.


Waarom kies je voor Babel?

97,9% van onze klanten is (zeer) tevreden
Uit onafhankelijk onderzoek van het CEDEO blijkt dat 97,9% van onze cursisten tevreden is over Babel. Onze lessen zijn van uitstekende kwaliteit en er wordt gebruik gemaakt van bewezen (online) lesmethodes en materiaal uit de praktijk, zodat jij je nieuwe kennis direct kunt toepassen. Niet voor niets zijn wij het grootste taleninstituut in de regio Utrecht.
Persoonlijke aandacht staat al 35 jaar bij ons centraal
Onze ervaren docenten geven op een interactieve manier les. Tijdens je taalcursus krijg je veel persoonlijke feedback van je docent. Hierdoor kun je het maximale uit je cursus halen en boek je veel resultaat in een korte tijd.
We besteden aandacht aan taal én cultuur
In onze lessen leer jij niet alleen de taal, we besteden ook aandacht aan de cultuur. Taal en cultuur zijn immers nauw verweven met elkaar. Wij geloven dat je het één niet kan onderwijzen zonder het ander.
We bieden een zeer uitgebreid (online) aanbod
Door ons uitgebreide aanbod is er altijd een cursus die bij jouw niveau past. De meeste van onze cursussen zijn zowel op locatie als in de virtual classroom te volgen.

Wist je dit al over de Arabische taal?

  • Woorden in het Arabisch worden horizontaal van rechts naar links geschreven en gelezen.
  • De taal heeft verschillende unieke klanken die moeilijk uit te spreken zijn. Het is belangrijk om te leren hoe je deze geluiden correct uitspreekt, omdat het anders de betekenis van woorden volledig kan veranderen.
  • Het Arabische alfabet gebruikt aanhalingstekens om de nadruk te leggen in plaats van hoofdletters.
  • Het Arabisch is een Semitische taal die door meer dan 280 miljoen mensen over de hele wereld wordt gesproken. Arabisch is de officiële taal in 26 landen.
  • Het Arabisch heeft een groot aantal talen beïnvloed, waaronder Europese talen, maar ook Aziatische en Afrikaanse talen.

Wil je Arabisch leren?

Heb je besloten om Arabisch te leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Babel is gespecialiseerd in taal- en communicatietrainingen voor hbo- en wo-opgeleiden. We helpen particulieren en professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van docenten, een flexibele en transparante manier van werken en onze scherpe tarieven. Babel is taalpartner van de Universiteit Utrecht.

Cursussen Arabisch