Cursus Arabisch in Utrecht

Ben je op zoek naar een professionele cursus Arabisch voor beginners in Utrecht? Bij Babel ben je op het juiste adres. We bieden diverse (beginners)cursussen aan. Door de persoonlijke benadering en hoge kwaliteit ben je ervan verzekerd dat je de taal snel beheerst.

Bekijk alle cursussen Arabisch

Cursus Arabisch Utrecht

De taalcursussen Arabisch bestaan uit verschillende bijeenkomsten op onze sfeervolle locatie aan de Nieuwegracht in Utrecht. Hier maak je kennis met je medecursisten en ga je vervolgens samen aan de slag om de Arabische taal te leren. Met onze cursussen Arabisch bouw je in korte tijd een behoorlijke kennis van de taal op. Door de praktijkgerichte aanpak kan je je al snel redden in dagelijkse situaties.

cursus arabisch utrecht

De Arabische taal

Arabisch is een Semitische taal die door meer dan 280 miljoen mensen over de hele wereld wordt gesproken. Het is de taal van de Koran en wordt daarom gezien als de moedertaal van de islamitische wereld.

Modern Standaard Arabisch

In een taalcursus van Babel leer je Modern Standaard Arabisch (MSA). Dit is de officiële taal in de Arabische wereld en wordt gebruikt in de media, (school)boeken, kranten en documenten. De spreektaal is in iedere regio verschillend, maar als je het MSA beheerst, is het relatief eenvoudig om vervolgens een dialect van een bepaald land of gebied te leren.

Bekijk aanbod