Cursus Zakelijk Engels

Werk je in een internationale omgeving en spreek je daardoor vaak zakelijk Engels op de werkvloer? Maar twijfel je soms over je woordkeuze en je uitspraak? Of wil je overtuigender overkomen tijdens presentaties of pitches in het Engels? En wil je effectiever kunnen onderhandelen in het Engels? Volg dan een cursus Zakelijk Engels bij Babel!

Dankzij onze cursussen Zakelijk Engels in Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en in de virtual classroom heb je meer zelfvertrouwen en kom je overtuigender over bij (internationale) zakenrelaties. Welk aspect je van je zakelijk Engels ook wilt verbeteren: Babel heeft altijd de ideale cursus zakelijk Engels voor je.

Bel ons voor meer informatie Kies de cursus zakelijk Engels die bij jou past

Wat je leerdoelen ook zijn of hoe druk je agenda ook is, wij hebben altijd een geschikte cursus voor jou. De meeste van onze klassikale cursussen worden zowel op locatie als in de virtual classroom aangeboden. Ook bieden we intensieve cursussen zakelijk Engels aan waarin jij samen met een docent aan de slag gaat met je eigen presentatie, pitch of schrijfproduct.

Weet je niet zeker welk taalniveau je hebt?

Maak dan onze gratis en vrijblijvend de online instaptoets. Na het maken van de test krijg je persoonlijk advies over jouw taalniveau van één van onze ervaren taaldocenten. Zo kies jij de cursus zakelijk Engels die bij je past.

Wat is mijn niveau?


Een online cursus Zakelijk Engels?

Dat is bij Babel geen probleem. We hebben verschillende cursussen waarmee je vanuit huis of je werk je business Engels kunt verbeteren. Je kunt kiezen voor een cursus in de virtual classroom of voor een e-learningcursus. Al onze online zakelijke Engels cursussen staan in de tabel hierboven.

Dit is het verschil tussen de virtual classroom en e-learning:

  • De virtual classroom
    De virtual classroom kun je het beste zien als de online versie van een klassikale les. In de virtual classroom volg jij samen met je medecursisten taalles. Bovendien biedt de virtual classroom je leuke en handige online tools, zoals een interactief whiteboard, virtuele breakout rooms en live quizzen.
  • E-learning
    Met onze e-learningmodules leer jij in je eigen tempo, op een plek waar jij je op je gemak voelt. Via video’s, online opdrachten en materiaal uit de virtuele leeromgeving verbeter jij je taalvaardigheid.

Zakelijk Engels op maat

Tijdens een taaltraining op maat werk je aan specifieke leerdoelen. De taallessen worden 1-op-1 begeleid of in een groep. Onze maatwerktrainingen zijn van excellente kwaliteit en sluiten naadloos aan op jouw praktijk situatie. Bij een maatwerktraining bepaal jij als opdrachtgever welke onderwerpen aan bod komen, waar de training plaatsvindt, wat de leerdoelen zijn en welke methodiek wordt gebruikt. Hierbij zijn verschillende methodes mogelijk: klassikaal, online of een mix. De lessen worden dan bijvoorbeeld gegeven in de virtual classroom of je taaltraject wordt ondersteund met e-learning op maat.

Bekijk de mogelijkheden


Meer informatie?

Heb je vragen of wil je even contact met ons om persoonlijk advies te krijgen? Onze collega’s staan voor je klaar! Je kunt mailen naar info@babel.nl of je kunt ons bellen op 030 227 0008. Kijk op deze pagina voor een leslocatie bij jou in de buurt. Alvast wat meer leren over het correcte gebruik van het Engels in de zakelijke context? Hieronder vind je informatieve (en leuke) blogs die je alvast verder kunnen helpen.

cambridge engels niveaus

Hoe schrijf je een goede zakelijke brief in het Engels?

Zo voer je als werkgever een succesvol sollicitatiegesprek in het Engels

Overtuigen in het Engel

De grootste taalblunders in Engelse e-mails