Datum : 19 september 2019 Categorie : Blog, Online taalcursussen

Zakelijke online taaltraining

Zoek je een zakelijke online taaltraining? Tegenwoordig zijn er best wat verschillende manieren om online een nieuwe taal te leren. Babel biedt verschillende mogelijkheden voor taallessen op afstand.

1. Taalles in onze virtual classroom

Woon of werk je in het buitenland? Dan biedt de virtual classroom een mooie mogelijkheid om een nieuwe taal te leren. Hierbij krijg je individueel of in een groep les in een virtueel leslokaal en kan je zelf opdrachten maken en filmpjes kijken. Gert Warncke komt oorspronkelijk uit Oostenrijk en heeft via Skype lessen Nederlands gevolgd om in Nederland te kunnen werken. Inmiddels is hij werkzaam als arts in Nederland.

Gert: “Ik koos voor begeleiding via Skype omdat ik in het buitenland werkte en zo snel mogelijk Nederlands wilde leren. Dit ging erg goed en ik had hier een goede docent voor. Ik zou deze manier van leren aanraden aan iedereen die nog steeds als arts in het buitenland werkt. Met een stabiel internet en het lesmateriaal is dit een goede manier om je voor te bereiden op de AKV-toets.”

2. E-learning

Met onze e-learningmodules werk je eigen tempo en in je eigen tijd om een nieuwe taal te leren. E-learningmodules zijn vaak een combinatie van verschillende soorten content, zoals tekst en video’s gecombineerd met interactieve opdrachten. Bij Babel sta je met e-learning altijd nog in contact met een docent die persoonlijke feedback geeft op opdrachten en altijd bereikbaar is voor vragen

Wil je een zakelijke online taaltraining volgen?

Met een online taalcursus van Babel leer je vanuit huis een nieuwe taal, maar wel op het niveau dat je van Babel gewend bent en met persoonlijke begeleiding.

Online taaltrainingen

Lees ook: