Datum : 28 februari 2022 Categorie : Blog, Engels leren

Hoe verwijs je naar een bijlage in Engelse mail?

Vraag je je af hoe je in een Engelstalige mail vermeldt dat je een bijlage hebt toegevoegd? E-mails versturen met een bijlage is heel normaal geworden. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je iemand correct kan verwijzen naar de bijlage. Vaak gebruiken mensen de woorden ‘herewith’ of ‘hereby’ maar deze woorden worden alleen in formele situaties gebruikt.


Slide 1
Cursus
Basiscursus Engels (A2)
Slide 1
Cursus
Halfgevorderden Engels (B1)
Slide 1
Cursus
Taaltraining op maat
previous arrow
next arrow

Zo verwijs je het best naar een bijlage in Engelse mail

Het is gebruikelijk om te kiezen voor ‘Please find attached the document you have asked for’. Als je de mail persoonlijker wil maken, kun je het volgende gebruiken ‘I’ve attached the document’. Je kunt het nog makkelijker maken door te kiezen voor ‘Here is the document you asked for’.

Volg een cursus e-mails schrijven in het Engels

Twijfel je weleens of de boodschap van jouw Engelse e-mail goed overkomt? Dan is onze online cursus E-mails schrijven in het Engels geschikt voor jou. Zeker voor zakelijke doeleinden is het belangrijk dat je formulering aansluit bij de ontvanger. In deze cursus werk je in je eigen tempo, op een praktische manier aan je schrijfvaardigheid, zodat de opbouw, toon en stijl van jouw Engelse e-mails helemaal kloppen.

Cursus E-mails Schrijven in het Engels

Lees ook: