Datum : 28 februari 2022 Categorie : Blog, Zakelijk Engels, Engels leren

Hoe sluit je een mail af in het Engels?

Wil je weten hoe je een mail in het Engels correct afsluit? Een goede afsluiting van je e-mail is essentieel om een positieve indruk achter te laten bij de lezer. In deze blog geven we je een aantal tips.


Slide 1
Cursus
Basiscursus Engels (A2)
Slide 1
Cursus
Halfgevorderden Engels (B1)
Slide 1
Cursus
Privétraining
previous arrow
next arrow

Mail afsluiten in het Engels

Er zijn in het Engels een aantal opties om een zakelijke mail af te sluiten. De gebruikelijkste manier om een ​​e-mail te beëindigen is ‘Kind regards’. Een andere optie die vaak gebruikt wordt, is ‘Best wishes’. Ook is het mogelijk om alleen met ‘Regards’ te eindigen. Dit is een kortere variant van ‘Kind regards’. Britten gebruiken ook ‘Cheers’ om een mail af te sluiten. Dit betekent: dank je wel dat je mij helpt. Ken je de persoon niet naar wie je de mail toestuurt of is het een formele mail? Kies dan voor ‘Yours sincerely’.

Volg een cursus e-mails schrijven in het Engels

Twijfel je weleens of de boodschap van jouw Engelse e-mail goed overkomt? Dan is onze online cursus E-mails schrijven in het Engels geschikt voor jou. Zeker voor zakelijke doeleinden is het belangrijk dat je formulering aansluit bij de ontvanger. In deze cursus werk je in je eigen tempo, op een praktische manier aan je schrijfvaardigheid, zodat de opbouw, toon en stijl van jouw Engelse e-mails helemaal kloppen.

Cursus E-mails Schrijven in het Engels

Lees ook: