Cursus zakelijk Duits: leer de taal van ons buurland

Wil je beter Duits leren begrijpen en spreken omdat je het nodig hebt voor je werk? Begrijpelijk! Duitsland is de grootste handelspartner van Nederland en veel ondernemers doen zaken met Duitsland en andere Duitstalige landen. Wij bieden groepscursussen zakelijk Duits en volledig op maat gemaakte trainingen zakelijk Duits.

Ons aanbod:

  1. Groepscursussen zakelijk Duits
  2. Op maat gemaakte training zakelijk Duits

1. Groepscursussen zakelijk Duits

Beginner? Gevorderd? Wij hebben een cursus Duits die bij jou past. Bekijk hieronder welke cursussen wij aanbieden. De meeste van onze cursussen Duits worden zowel op locatie als online in de virtual classroom gegeven. In onze cursussen Duits bouw je in korte tijd aan een stevige basis van de Duitse taal. Door onze kleinschalige cursusgroepen blijf je betrokken en gemotiveerd.

 

Cursus            Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveau Prijs
Zakelijk Duits (B1) 9 9 B1 B1 €495,-
Zakelijk Duits (B2) 9 9 B2 B2 €495,-

Bepaal je taalniveau

Weet je niet zeker wat je taalniveau zakelijk Duits is? Maak dan kosteloos (en geheel vrijblijvend) onze online niveautest. Na het maken van de test krijg je persoonlijk advies over jouw taalniveau van een van onze ervaren taaldocenten. Op basis van dit advies kun jij de cursus kiezen die bij jouw niveau past.

Niveautest


2. Op maat gemaakte training zakelijk Duits

Met een taaltraining op maat wordt er aan specifieke leerdoelen gewerkt. De taallessen worden 1-op-1 begeleid of in een groep (bijvoorbeeld een heel team). Onze maatwerktrainingen zijn van hoge kwaliteit en sluiten naadloos aan op de praktijksituatie. Bij een maatwerktraining bepaal je als opdrachtgever welke onderwerpen aan bod komen, waar de training plaatsvindt, wat de leerdoelen zijn en welke methodiek wordt gebruikt.

Zo kan er in een training zakelijk Duits bijvoorbeeld specifiek aan de spreekvaardigheid gewerkt worden. Maar er kan ook juist gefocust worden op grammaticale structuren en de schrijfvaardigheid. Verder besteden wij altijd aandacht aan de culturele aspecten. Als je zaken wilt doen met relaties uit Duitstalige landen en misverstanden wilt voorkomen, is het van belang om de culturele verschillen te leren kennen en te begrijpen.

Gratis intake


Waarom een training zakelijk Duits bij Babel?

  • 97,9% van onze cursisten is (zeer) tevreden.
  • Door de persoonlijke aandacht van onze betrokken taaldocenten haal jij het uiterste uit je cursus. Met onze feedback verbeter jij je taalvaardigheid in no-time.
  • Wij bieden hoogwaardige kwaliteit. Met onze bewezen (online) lesmethodes haal jij je leerdoelen. Door onze praktische aanpak kun jij je kennis meteen in de praktijk toepassen.
  • In onze lessen hebben wij ook oog voor de Duitse cultuur. Naast het taalkundige aspect ontwikkel je jezelf daarom ook op cultureel gebied. De Duitse cultuur is namelijk veel meer dan bier en bratwurst: er zijn allerlei verschillen in de manier waarop je met anderen omgaat, hoe je zaken doet en hoe je op anderen overkomt.
  • Kies je voor Babel, dan kies je voor onze jarenlange ervaring. Wij zijn het grootste taalinstituut in de regio Utrecht.