Online cursus Engels

Verbeter online je Engelse taalvaardigheden!Online talencursus

Met een online cursus Engels van Babel verbeter je op je eigen moment je Engels. Maar wel op het niveau dat je van Babel gewend bent én met persoonlijke begeleiding. Je kunt bij ons op drie verschillende manieren een online cursus Engels volgen. In de virtual classroom, via e-learningmodules of een mix van beide opties: een blended cursus. De virtual classsroom kun je het beste vergelijken met de online versie van les in een klaslokaal. Onze e-learningmodules maak je in je eigen tempo en op je eigen tijd. Deze bestaan uit online materiaal, video’s en online opdrachten. Je volgt dan geen les op een gezet tijdstip samen met medecursisten en een docent.

Op vakantie, op het werk of gewoon thuis achter de tv: de Engelse taal was nog nooit zo belangrijk als nu. Met onze online cursussen Engels is je Engels snel weer opgefrist.


Voor elk niveau een online cursus Engels

We bieden verschillende online taaltrainingen Engels aan, zodat er altijd een cursus is die aansluit op jouw niveau. Kies je favoriete cursus en leer op een plek die fijn voor jou is.

Virtual classroom

Wij hebben een breed aanbod in onze virtual classroom. Op de cursuspagina van een cursus kun je zien of de desbetreffende cursus wordt aangeboden in de virtual classroom.

Bekijk hier ons cursusoverzicht

E-learning

Blended


Bekijk onze gratis demo’s

Engels leren online Babel

Demo virtual classroom
In deze demo neemt Alison, een van onze docenten Engels, je mee op een online tour in de virtual classroom.

Neem een kijkje


Academisch leren schrijven Engels online

Academisch schrijven in het Engels (e-learning)
Tijdens deze online cursus helpt je persoonlijke taaltrainer je om een betere academische schrijver te worden.

Probeer gratis


Online Engels verbeteren

Brush up your English (e-learning) 
Verbeter je Engelse taalvaardigheid op praktische wijze. Ga in je eigen tempo aan de slag met de drie modules: woordenschat, werkwoordstijden en grammatica.

Probeer gratis

 


Waarom kies je voor les in de virtual classroom?

We bieden individuele en klassikale lessen aan in onze Virtual Classrooms. In onze virtual classroom krijg jij les van een ervaren taaldocent. Naast alle mogelijkheden van een ‘offline’ leslokaal biedt een virtual classroom je ook handige en leuke online tools, zoals een digitaal whiteboard, live quizzen en screen sharing.

Waarom kies je voor een e-learningcursus?

  • Je krijgt persoonlijke feedback van een ervaren docent
  • Toegankelijk via tablet, laptop, mobiel en pc
  • Interactieve content, video’s en gevarieerde opdrachten
  • Leren waar én wanneer jij wilt

De opdrachten die je krijgt bieden je de mogelijkheid om zelf materiaal in te leveren. Op die manier kunnen wij jou gericht helpen met jouw persoonlijke valkuilen en leerpunten. Door de praktische feedback wordt jouw Nederlands taalniveau naar een hoger niveau getild. Daarnaast is de docent altijd bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden.

Bekijk hier alle online taalcursussen Engels


Online, maar dan op maat

Babel is specialist in het verzorgen van hoogwaardige, op maat gemaakte taaltrainingen voor bedrijven en particulieren. Bovengenoemde opties (virtual classroom, e-learning en blended) bieden wij ook aan als maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan privé taalcursussen in de virtual classroom of e-learning op maat voor je organisatie. Onze onderwijsadviseurs denken graag met je mee.

Meer informatie