Datum : 04 mei 2020 Categorie : Nieuws

Babel scoort 97,9% op klanttevredenheidsonderzoek CEDEO

De CEDEO-erkenning is een onmisbare leidraad als je een (taal)opleiding selecteert. Je kunt tegenwoordig uit een overweldigend aanbod kiezen van cursussen, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. CEDEO, een onafhankelijke en gecertificeerde instantie voor de HR-sector, helpt met het opstellen van een geschikte shortlist door hun kwaliteitskeurmerk. De basis voor erkenning is een tevredenheidsonderzoek bij opdrachtgevers die elke twee jaar opnieuw uitgevoerd wordt om actualiteit te waarborgen.

Een krachtige aanbeveling

Babel scoort dit jaar wederom excellent in de CEDEO-klanttevredenheidsonderzoeken voor de maatwerktrajecten. Maar liefst 97,9% van onze klanten is (zeer) tevreden met onze dienstverlening, hierdoor is onze CEDEO-erkenning voor de komende 2 jaar verlengd. Klik hier voor ons certificaat (PDF). De respondenten geven aan dat ze veel aan onze taaltraining hebben gehad en dat ze de persoonlijke benadering van Babel waarderen. Veel deelnemers laten weten dat dankzij de taaltraining hun grammaticakennis weer is opgefrist en dat hun uitspraak is verbeterd. Alle respondenten geven zonder meer aan dat zij de opleidingen van Babel voluit aanbevelen bij derden.

De opleidingen van Babel zijn praktijk- en maatwerkgericht

Men is goed te spreken over de wijze waarop de behoeften van opdrachtgever en deelnemer worden gepeild. Zo is een test van het taalniveau standaard onderdeel van de intake. Het feit dat de trainingsinhoud wordt aangepast naar de behoeften van de werkgever en deelnemers wordt zeer gewaardeerd. Zo kan er ingezoomd worden op vakjargon en kan er gewerkt worden aan specifieke werkopdrachten. Indien gewenst en wanneer dit blijkt uit de tussentijdse evaluatie, kan het lesprogramma gaandeweg nog aangepast worden.

De docenten van Babel worden geprezen om hun kennis en ervaring

Uit het klantonderzoek blijkt dat de taaltrainers van Babel de lesstof goed kunnen overbrengen. De respondenten stellen de deskundigheid en het inlevingsvermogen van de docenten op prijs. De docenten van Babel zijn in staat om de behoeftes te vertalen in de lesmethodiek. Ook het trainingsmateriaal wordt afgestemd op de wensen van de deelnemers. De mogelijkheid van Blended Learning, een combinatie van klassikale taalles met e-learningmodules, wordt zeer gewaardeerd.

Ook een taaltraining op maat volgen?

Hier vind je meer informatie over onze maatwerktrajecten. Vragen? Onze onderwijsadviseurs staan je graag te woord.

Taaltrainingen op maat

Lees ook: