Intensieve taaltraining op maat

intensieve taalcursusMet de intensieve taalcursus van Babel word je gedurende een week volledig ‘ondergedompeld’ in de doeltaal. Er bestaat geen betere manier om in zeer korte tijd een flinke stap vooruit te zetten. Babel biedt intensieve taalcursussen aan voor Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Chinees, Russisch, Indonesisch, Zweeds, Arabisch, Japans en Portugees. Indien gewenst, kun je gedurende de week verblijven in een nabij gelegen hotel.

Ben je op zoek naar snelheid en kwaliteit, dan is de intensieve taalcursus van Babel dé oplossing. Kies je voor Babel, dan kies je voor ruim 35 jaar ervaring met taalonderwijs.

Contact Offerte aanvragen


Hoe werkt het?

Tijdens de intensieve cursus ben je de gehele dag aanwezig op het instituut. De training bestaat uit een slimme combinatie van één-op-één contact met ervaren docenten, oefenen met behulp van innovatieve computerprogramma’s en zelfstudie. Wij zorgen voor een optimale mix van lessen, online tools en zelfstudie. De lessen zijn praktijkgericht: er wordt geoefend met situaties die jij zelf aandraagt. Dat maakt de cursus effectief, je kunt het geleerde namelijk meteen in de praktijk brengen.


Volledig op maat

Een belangrijk voordeel van de intensieve individuele taaltraining is de mogelijkheid om het cursusprogramma volledig naar eigen wens in te vullen. Leer je de taal voor het eerst of ben je juist vergevorderd? Wil je jouw algemene taalvaardigheid verbeteren of heb je moeite met een specifieke vaardigheid (lezen, schrijven, luisteren of spreken)? Of is een bepaald jargon in je werk belangrijk? Omdat je de enige deelnemer bent bepaal je zélf de focus van  de training!


Intake

Aan de hand van een gratis vooraf afgenomen uitgebreide mondelinge en schriftelijke intake wordt een programma opgesteld dat leidt naar het gewenste eindresultaat. Het leertraject houdt rekening met de functie en de dagelijkse werkpraktijk van de cursist. Indien gewenst, wordt er naast de taallessen ook aandacht besteed aan de “andere cultuur”; zoals conventies, gebruiken e.d. Huiswerk, tussentijdse toetsen en rapportages zijn vaste onderdelen van het leertraject. Bij het afspreken van de lessen wordt rekening gehouden met de agenda van de cursist.

De individuele taalcursus wordt afgesloten met een eindtoets inclusief een advies hoe het bereikte niveau verder te verhogen. De behaalde studieresultaten worden op het certificaat aangegeven volgens Europese standaard (het Common European Framework of Reference for Languages).


Benieuwd naar ervaringen van onze cursisten?
Klantervaringen