Individuele taaltraining Nederlands (17 uur les)

Niveau: Halfgevorderd (A2/B1), Gevorderd (B1/B2), Vergevorderd (B2/C1)

Bij een individuele training Nederlands bepaal je als opdrachtgever welke onderwerpen aan bod komen, waar de training plaatsvindt, wat de leerdoelen zijn en welke methodiek wordt gebruikt. Een taaltraining op maat is ideaal om efficiënt aan specifieke leerdoelen te werken.

2575,-

Inschrijven

Over de cursus

Nederlands online e-learning beginners

Babel is gespecialiseerd in het verzorgen van taal- en communicatietrainingen voor hogeropgeleiden. We helpen particulieren en professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van docenten, een flexibele en transparante manier van werken en onze scherpe tarieven. Babel is taalpartner van de Universiteit Utrecht. Jaarlijks helpen wij ruim 6.000 mensen om beter te communiceren.

Voor vrijwel alle taal- en communicatie gerelateerde uitdagingen hebben wij een oplossing. Onze ervaren trainers coachen je om het beste uit jezelf te halen en om met meer zelfvertrouwen te communiceren. Niet voor niets is 97,9% van onze klanten zeer tevreden over onze dienstverlening.

  • De training kan online plaatsvinden (in de virtual classroom), bij Babel of incompany.
  • De voertaal van de instructie is deels Engels, deels Nederlands. Tijdens de lessen zal de docent geleidelijk aan steeds minder Engels spreken en zich beperken tot het Nederlands.
  • In een intakegesprek wordt met je besproken hoeveel tijd je kan vrijmaken voor de training. De contactttijd met de trainer is 17 uur, maar er is ook  zelfstudietijd. Nieuwe woorden leren en oefenen met de lesstof kost nu eenmaal tijd. Wij adviseren 2 uur zelfstudietijd per les om voldoende vooruitgang te kunnen boeken.
  • Tijdens de lessen geeft de docent feedback op je mondelinge en schriftelijke taalproductie. Je oefent je spreekvaardigheid en kunt vragen stellen aan de docent.
  • De docent is een ervaren professional die ervoor zorgt dat jij het beste resultaat uit jezelf haalt.

Inschrijven

Leerdoelen

Inschrijven

Methode

Inschrijven

Rooster

8,4 10
Babel Taalcursussen
388 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Wat is jouw niveau Nederlands?Doe de gratis niveautest

Benieuwd naar jouw taalniveau? Doe onze gratis niveautest. Binnen 5 werkdagen ontvang jij een indicatie van je taalniveau en een persoonlijk advies van een docent Nederlands. Zo kies je de cursus Nederlands die het beste bij jou past.