Cursus Engels voor Vergevorderden – compact (C1)

Niveau:

Wil je Engelse taalvaardigheid op het niveau brengen dat je nodig hebt voor een universitaire studie of om volledig in het Engels te kunnen werken? Of ben je van plan om naar een Engelstalig land te verhuizen? Wil je je woordenschat aanzienlijk vergroten? Dat kan met deze snelle cursus!

Klassikale cursus

€ 410,00

Inschrijven

Start vanaf 16 november 2021

Over de cursus

Deze cursus is voor studenten die op niveau B2 zitten. Dit betekent dat je misschien soms al in het Engels werkt en communiceert. Je kunt waarschijnlijk al lezen en luisteren zonder al te veel problemen. Wat je mist zijn sommige subtiliteiten.

In deze cursus helpen onze docenten je om je Engels naar niveau C1 te brengen. Leren over formele en informele taal in schrijven en spreken is een belangrijk onderdeel van deze cursus.

Met deze cursus kun je ook slagen voor het Cambridge English C1 Advanced examen. Als je het examen wilt afleggen, kun je je inschrijven voor onze Examentraining Cambridge Advanced. Deze kun je aan het eind van deze cursus volgen. Je kunt ook je C1 examen afleggen via Babel.

Inschrijven

Leerdoelen

 • Aan het eind van deze cursus heb je het C1 niveau bereikt. Je zult je aanzienlijk zekerder voelen en je kent veel meer woorden en zinnen die je helpen om complexe ideeën uit te drukken. Je bent in staat om abstracte ideeën en informatie te presenteren en te bespreken, en je zult je op je gemak voelen in alle sociale en werksituaties die op je pad komen.
 • Je kunt deze cursus aanvullen met onze gespecialiseerde Cambridge Advanced Examentraining. Je kunt dit nodig hebben voor immigratiedoeleinden in sommige landen, of om aan te tonen dat je het Engels volledig beheerst voor grotere organisaties wereldwijd.
 • Babel is een Cambridge examencentrum, dat samenwerkt met de British Council. Wij zijn zeer ervaren in het voorbereiden van studenten op hun Cambridge examens en ondersteunen je bij elke stap.

Inschrijven

Methode

Alle cursussen van Babel worden gegeven door hooggekwalificeerde, professionele docenten. De cursussen zijn interactief, leuk en gericht op de behoeften van de studenten. Dit betekent dat we:

 • Flexibel zijn
 • Je regelmatig vragen om feedback
 • Je werkt met het beste studiemateriaal
 • Je aangemoedigd wordt om ook buiten de klas te leren

Inschrijven

Tijdsinvestering

 • Deze cursus bestaat uit 9 face-to-face (of virtueel gegeven) lessen van 1 uur en 45 minuten en 9 zelfstudielessen van 1 uur en 45 minuten. Je zult het werk voor hun zelfstudielessen zelf moeten bijhouden. Wanneer je dit doet, bepaal je zelf.
 • Daarnaast moet je wat huiswerk maken en je voorbereiden op je klassikale lessen. Je moet verwachten dat je hier minstens 2 uur per week aan besteedt.
 • Hoe meer tijd je besteedt aan leren, hoe meer profijt je ervan zult hebben. Er zijn veel oefeningen beschikbaar om thuis te oefenen. De docent zal je deze laten zien, en je kunt zelf beslissen hoeveel je wilt doen en wat bij je past.

Inschrijven

Praktisch

 • De voertaal tijdens de bijeenkomsten is Engels.
 • Via onze speciale boekenpagina kun je de benodigde boeken voor deze cursus bestellen. We rekenen erop dat iedereen de eerste les het materiaal bij zich heeft, zodat we direct een goede start kunnen maken.
 • Als je online leert, kun je het e-book bestellen.
 • Je ontvangt een bewijs van deelname als je hebt deelgenomen aan 80% van de bijeenkomsten.
 • Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 15% korting op deze cursus! Schrijf je in met je UU-e-mailadres en de korting wordt automatisch verrekend.

Inschrijven

Rooster

 • Startdatum: 16 november 2021
  DagDatumAanvangEinde
  dinsdag16 november 202120:0021:45
  dinsdag23 november 202120:0021:45
  dinsdag30 november 202120:0021:45
  dinsdag7 december 202120:0021:45
  dinsdag14 december 202120:0021:45
  dinsdag21 december 202120:0021:45
  dinsdag4 januari 202220:0021:45
  dinsdag11 januari 202220:0021:45
  dinsdag18 januari 202220:0021:45

  Inschrijven

Wat is jouw niveau Engels?Doe de gratis niveautest

Benieuwd naar jouw taalniveau? Doe onze gratis niveautest! Binnen 5 werkdagen ontvang je een indicatie van je taalniveau en een persoonlijk advies van een docent Engels. Zo weet je zeker dat je een cursus Engels kiest die bij je past.