Cursus Engels voor Halfgevorderden – compact (B1)

Niveau:

Is je Engels goed genoeg om de basis te volgen van wat je hoort en leest, maar merk je dat je sommige details mist? Ben je soms nerveus? Schrijf je dan in voor deze cursus!

€ 410,00

Inschrijven

Start vanaf 22 november 2021

Over de cursus

Deze cursus is voor studenten die op niveau A2 zitten. Dit betekent dat je jezelf al kunt voorstellen, maar dat je het soms moeilijk vindt om dit vloeiend te doen. Je kunt waarschijnlijk ook eenvoudige, duidelijke informatie schrijven, maar het kan zijn dat je een beetje moet googelen om er zeker van te zijn dat het klopt.

In deze cursus tillen onze docenten je Engels naar een hoger niveau. Je leert beleefde verzoeken te doen, mensen en situaties te beschrijven, en ideeën en plannen uit te leggen.

Met deze cursus kun je ook slagen voor het Cambridge English Preliminary Exam (B1). Als je meer wilt leren over de examenopgaven en -technieken, kun je je inschrijven voor onze Preliminary Exam Training class. Deze kun je aan het eind van deze cursus volgen.

Inschrijven

Leerdoelen

 • Aan het eind van deze cursus voel je je zekerder in het gebruik van het Engels en ken je veel meer woorden en zinnen die je helpen in je dagelijks leven. Je bent in staat om langere en meer accurate zinnen te maken. Ook kan je met meer gemak deelnemen aan vergaderingen en discussies in het Engels.
 • Je kunt deze training aanvullen met onze gespecialiseerde Examentraining Cambridge Preliminary.
 • Babel is een Cambridge examencentrum, in samenwerking met de British Council. Wij zijn zeer ervaren in het voorbereiden van studenten op hun Cambridge examen en ondersteunen je bij elke stap.

Inschrijven

Methode

Alle cursussen van Babel worden gegeven door hooggekwalificeerde, professionele docenten en zijn interactief, leuk en gericht op de behoeften van de studenten. Dit betekent dat:

 • Wij flexibel zijn
 • Je regelmatig vragen om feedback
 • Je werkt met de beste studiematerialen
 • Je wordt aangemoedigd om ook buiten de klas te leren

Inschrijven

Tijdsinvestering

 • Deze cursus bestaat uit 9 face-to-face (of virtueel gegeven) lessen van 1 uur en 45 minuten en 9 zelfstudielessen van 1 uur en 45 minuten. Je zult het werk voor de zelfstudielessen zelf moeten bijhouden, waaronder het inleveren van schrijfopdrachten en het doen van leeractiviteiten. Wanneer je dit doet, bepaal je zelf.
 • Daarnaast moet je wat huiswerk maken en je voorbereiden op je klassikale lessen. Je moet verwachten dat je hier minstens 2 uur per week aan besteedt.
 • Hoe meer tijd je besteedt aan het leren, hoe meer profijt je ervan zult hebben. Er zijn veel oefeningen voor thuis. De docent zal je deze laten zien, en je kunt zelf beslissen hoeveel je wilt doen.

Inschrijven

Praktisch

 • De voertaal tijdens de bijeenkomsten is Engels.
 • Via onze speciale boekenpagina kun je de benodigde boeken voor deze cursus bestellen. We rekenen erop dat iedereen de eerste les het materiaal bij zich heeft, zodat we direct een goede start kunnen maken.
 • Als je online leert, kun je het e-book bestellen.
 • Je ontvangt een bewijs van deelname als je hebt deelgenomen aan 80% van de bijeenkomsten.
 • Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 15% korting op deze cursus! Schrijf je in met je UU-e-mailadres en de korting wordt automatisch verrekend.

Inschrijven

Rooster

 • Startdatum: 22 november 2021
  DagDatumAanvangEinde
  maandag22 november 202120:0021:45
  maandag29 november 202120:0021:45
  maandag6 december 202120:0021:45
  maandag13 december 202120:0021:45
  maandag20 december 202120:0021:45
  maandag3 januari 202220:0021:45
  maandag10 januari 202220:0021:45
  maandag17 januari 202220:0021:45
  maandag24 januari 202220:0021:45

  Inschrijven

Wat is jouw niveau Engels?Doe de gratis niveautest

Benieuwd naar jouw taalniveau? Doe onze gratis niveautest! Binnen 5 werkdagen ontvang je een indicatie van je taalniveau en een persoonlijk advies van een docent Engels. Zo weet je zeker dat je een cursus Engels kiest die bij je past.