Cursus Engels voor Gevorderden – compact (B2)

Niveau:

Ben je klaar om je Engels naar het volgende niveau te tillen? Ben je al in staat om Engels te gebruiken in het dagelijks leven, maar wil je meer leren? Wil je je woordenschat uitbreiden en je grammaticale kennis opfrissen in een snelle cursus met veel zelfstudie? Dan is deze compacte B2-cursus perfect voor jou!

Klassikale cursus

€ 410,00

Inschrijven

Start vanaf 16 november 2021

Over de cursus

Deze cursus is voor studenten die op niveau B1 zitten. Dit betekent dat je al met mensen in het Engels kunt praten, maar dat je niet altijd precies weet hoe je moet zeggen wat je wilt zeggen. Misschien weet je dat je soms grammaticafouten maakt, maar weet je niet precies hoe je dit moet verbeteren.

In deze cursus zullen onze docenten je helpen om je Engels naar een hoger niveau te tillen. Je krijgt veel kansen om te spreken en je krijgt veel feedback.

Met deze cursus kun je ook slagen voor het Cambridge English B2 First examen. Als je examentechnieken wilt oefenen en meer wilt leren over het examen, kun je je inschrijven voor onze B2 First Examentraining, die je aan het eind van deze cursus kunt volgen. Je kunt je B2 First examen ook afleggen via Babel. Onze docenten zijn experts in examenvoorbereiding.

Inschrijven

Leerdoelen

 • Deze cursus brengt je naar niveau B2. Je zult je aanzienlijk zekerder voelen in het gebruik van het Engels en je zult veel meer woorden en zinnen kennen die je helpen om jezelf uit te drukken. Ook kun je gemakkelijker abstracte ideeën presenteren en bespreken.
 • Je begrijpt meer van het Engels dat je hoort. Misschien waag je het zelfs om af en toe de ondertiteling uit te zetten in een film!
 • Je kunt deze cursus aanvullen met onze gespecialiseerde Cambridge First Exam Training, als je doel is om een certificaat te behalen dat bewijst dat je op niveau B2 zit.
 • Babel is een Cambridge examencentrum, in samenwerking met de British Council. Wij zijn zeer ervaren in het voorbereiden van studenten op hun Cambridge examens en ondersteunen je bij elke stap.

Inschrijven

Methode

Alle cursussen van Babel worden gegeven door hooggekwalificeerde, professionele docenten en zijn interactief, leuk en gericht op de behoeften van de studenten. Dit betekent dat:

 • Wij flexibel zijn
 • Wij je regelmatig vragen om feedback
 • Je werkt met het beste studiemateriaal
 • Je aangemoedigd wordt om ook buiten de klas te leren

Inschrijven

Tijdsinvestering

 • Deze cursus bestaat uit 9 face-to-face (of virtueel gegeven) lessen van 1 uur en 45 minuten en 9 zelfstudielessen van 1 uur en 45 minuten. Je zult het werk voor de zelfstudielessen zelf moeten bijhouden. Wanneer je dit doet, bepaal je zelf.
 • Daarnaast moet je huiswerk maken en je voorbereiden op je klassikale lessen. Je moet verwachten dat je hier minstens 2 uur per week aan besteedt.
 • Hoe meer tijd je besteedt aan het leren, hoe meer profijt je ervan zult hebben. Er zijn veel oefeningen beschikbaar om thuis te oefenen. De docent zal je de mogelijkheden laten zien, en je kunt zelf beslissen hoeveel je wilt doen.

Inschrijven

Praktisch

 • De voertaal tijdens de bijeenkomsten is Engels.
 • Via onze speciale boekenpagina kun je de benodigde boeken voor deze cursus bestellen. We rekenen erop dat iedereen de eerste les het materiaal bij zich heeft, zodat we direct een goede start kunnen maken.
 • Als je online leert, kun je het e-book bestellen.
 • Je ontvangt een bewijs van deelname als je hebt deelgenomen aan 80% van de bijeenkomsten.
 • Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 15% korting op deze cursus! Schrijf je in met je UU-e-mailadres en de korting wordt automatisch verrekend.

Inschrijven

Rooster

 • Startdatum: 16 november 2021
  DagDatumAanvangEinde
  dinsdag16 november 202118:0019:45
  dinsdag23 november 202118:0019:45
  dinsdag30 november 202118:0019:45
  dinsdag7 december 202118:0019:45
  dinsdag14 december 202118:0019:45
  dinsdag21 december 202118:0019:45
  dinsdag4 januari 202218:0019:45
  dinsdag11 januari 202218:0019:45
  dinsdag18 januari 202218:0019:45

  Inschrijven

Wat is jouw niveau Engels?Doe de gratis niveautest

Benieuwd naar jouw taalniveau? Doe onze gratis niveautest! Binnen 5 werkdagen ontvang je een indicatie van je taalniveau en een persoonlijk advies van een docent Engels. Zo weet je zeker dat je een cursus Engels kiest die bij je past.